Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

BOJE SIE WOJNY!!!!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
restractor to moze ty mi teraz napisz dlaczego ruscy nie chca wydac wraku ktory podobno zostal juz pociety, nie wydali czarnych skrzynek, nie pozwalaja na zbadanie tej katastrofy przez polakow, nie chca ich wpuscic na ten teren. prosze podaj argumenty dlaczego? skoro tego nie robia jest duze prawdopodobienstwo ze to byl zamach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
za twoja logike dziekuje tymbardziej. nie masz nic sensownego do napisania? nie pisz. przyszedles na ten temat prowokowac i tyle. takze wal sie i wyjedz na zachod tam na ciebie czekaja z otwartymi ramionami "polaczku" :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecierz oni myli ten wrak!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby rozbi艂 si臋 samolot z prezydentem USA wtedy ameryka艅scy 偶o艂nierze natychmiast przybyliby na miejsce katastrofy i j膮 zabezpieczyli. Armia USA jest zdolna do takiej akcji praktycznie na ca艂ym 艣wiecie. Polska Armia nie za bardzo,ale warto zauwa偶y膰 偶e Smole艅sk znajduj臋 si臋 bardzo blisko Polski. Wi臋c przetransportowanie tam 偶o艂nierzy nie by艂oby 偶adnym problemem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Amerykanie zawsze po katastrofie poddaj膮 rekonstrukcji wrak samolotu. Uk艂adaj膮 ka偶d膮 cz臋艣膰 w hangarze. Rosjanie po prostu zgromadzili cz臋艣ci wraku na p艂ycie lotniska. Istniej膮 r贸wnie偶 zdj臋cia gapi贸w kt贸rzy zabieraj膮 cz臋艣ci samolotu do plecak贸w na pami膮tk臋. Dzieje si臋 to ju偶 po tym jak s艂u偶by rzekomo mia艂y zabezpieczy膰 teren katastrofy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To 偶e Rosjanie prowadz膮 dochodzenie w sprawie katastrofy, a polscy eksperci s膮 tylko dopuszczani w imi臋 dobrej woli jest skandalem oraz zaniedbaniem polskich w艂adz. Co z tego 偶e polska prokuratura przeprowadza niezale偶ne 艣ledztwo w tym samym czasie skoro wszystkie dowody katastrofy s膮 w r臋kach Rosjan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem co tam si臋 faktycznie sta艂o ,ale cala sprawa smierdzi na kilometr :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rescator dobrze my juz znamy ta spiewke od shatyna. niestety, dla ciebie mamy rozum, potrafimy myslec. kitu sobie wcisnac nie damy. mozna tez znalezc info w necie kto sprawdzal stan techniczny tego samolotu. zreszta kolejna rzecza w jaka wierze procz zamachu jest grupa szmat ktorzy chca przejac kontrole nad swiatem, stworzenie rzadu swiatowego, pozbycie sie jak najwiekszej ilosci ludzi, dzieki gmo, wojnom, chemii w jedzeniu itd. w koncu wszczepienie reszcie czipow pod skore. tylko nie wiem po co to wszystko. jak ktos napisze ze to brednie, a ja jestem chora psychicznie ze wierze w jakies teorie spiskowe to odpowiadam jestem calkiem zdrowa, a to nie sa teorie tylko rzeczywistosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ludzie po ma艂u zaczynaj膮 otwiera膰 oczy,tylko obawiam si臋 ze zbyt malo dojzy ze siedzi w matrixie i b臋dzie za puzno :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak sko艅czyly si臋 argumenty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11:53 ca艂kowicie si臋 z Tob膮 zgadzam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rescator a jaki ty poziom soba reprezentujesz? powiem ci. zadnego jestes nikt, ktos kto zle skonczy. kto ma zamkniety umysl. jak ogladasz przykladowo olejnik a ona rozmawia z wiplerem i olbrychskim ataujacym pis na kazdym kroku (mysle ze woda mu juz kompletnie mozg wypalila) to w kogo obronie staje? oczywiscie olbrycha, co wiecej sama atakuje pis broniac po. to jest dziennikarka? spouchwalajaca sie z urbanem i michnikiem? zdrajcami polski? (jest w sieci filmik sprzed paru moze parunastu lat jak z nimi autem odezdza). albo prokop ktory wciska ludziom kit ze z wellman glosuja na po bo to mniejsze zlo? to najwieksze zlo dla polski. najwiecej zlego w tym kraju zrobila ta partia zdrajcow, a teraz co? tusk za granica dostal nagrode za wyprowadzenie z polski mnostwa kasy. a my tu zostalismy wyj****i na szaro, bez roboty, a jak robota to za najnizsza krajowa, z gmo w zarciu czekajac na ruskich. nosz k***a jak czytam komentarze takie jak twoj restactor to nie mam zludzen j******h zdrajcow coraz wiecej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Rescaror 555.To rzeczywi艣cie nie jest temat tutaj.Najlepiej przeczytaj materia艂y z komisji i wyci膮g w艂asne wnioski. Wczoraj lecia艂y samoloty wojskowe bardzo nisko.W pierwszej chwili mo偶na by艂o s膮dzi膰,偶e znowu jaki艣 samolot spadnie,ale nie one tak lecia艂y jeden za drugim z wielkim rykiem. Po raz pierwszy pojawi艂 si臋 u mnie strach.Co innego s艂ysze膰 w telewizji a co innego widzie膰 na w艂asne oczy.A konflikt b臋dziemy zawdzi臋cza膰 politykom r贸偶nej ma艣ci co z historii wniosk贸w nie wyci膮gaj膮.Mo偶e czas faktycznie na ulic臋 i pogoni膰 tych dziad贸w wszystkich co do jednego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem , 偶e troszk臋 nie na temat ale... ludzie! pomocy! ;d apeluj臋 do wszystkich pracuj膮cych! pom贸偶cie biednemu studentowi napisa膰 prac臋 licencjack膮 i wype艂nijcie kr贸tk膮 ankiet臋! zajmie wam ona dos艂ownie minut臋! http://www.ankietaplus.pl/s/70719syw a no i dzi臋kuj臋! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A propo tych samolot贸w ,mieszkam ok 50 km od berli艅skiego lotniska ,wczoraj przy pi臋knej pogodzie samoloty (pasa偶erskie) lata艂y strasznie nisko. Mo偶e 1/5 lecia艂 na wy偶szym pu艂apie. Zdziwilo mnie to bardzo. Zazwyczaj lataj膮 tak nisko kiedy niedaleko jest burza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie wiem czemu tak nisko,nie znam si臋.Mieszkam 40 km od Powidza ale do tej pory nic tak nisko nie lata艂o w tamtym kierunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez si臋 nie znam na tym,ale od czasu do czasu tutaj jaki艣 przeleci niziutko ,ale wczoraj to by艂o wyj膮tkowo cz臋sto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie kurfa spiski ? Skoro oni otwarcie i oficjalnie m贸wi膮 o swoich planach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A i jeszcze jedno ja swoje wnioski wyciagam po 4 latach zbierania informacji ,niemal dzie艅 w dzie艅 po艣wi臋ce艅 temu sw贸jczas a tobie nie b臋d臋 t艂umaczy膰 bo nie mam na to w tej chwili czasu,a wtryskowe informacje do ciebie nie trafia wiec dyskusja z toba nie ma w tej chwili sensu. Do nastepnego razu ja spadam troch臋 pozyc w realu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyrywkowe * :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 w tym jest 偶e polacy nigdy WIZ nie dostali a czesi w臋grzy i inni dostali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodzi艂o mi o zniesienie WIZ!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To sa kpiny ze po tylu latach staran Polacy nadal nie maja wiz do Stan贸w :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie nie wezm膮 do wojska, czy tam gdzie艣, bo do psychiatry chodz臋. Za艣wiadczenie i tyle mog膮 mi zrobi膰. Zreszt膮 nie nadawa艂bym si臋, bo lecz臋 si臋 na nerwic臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Rescator!Ty nudny jeste艣.My tutaj rozmawiali艣my na konkretny temat/przeczytaj w tytule/i nie interesuje nas co tam przeczyta艂e艣 i na jaki INNY temat.Nikogo te偶 nie interesuje co Ty o nas my艣lisz.Mam nadziej臋,偶e reszta mnie poprze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet jak nie wezm膮 Cie do wojska to nie uniknieszhorroru wojny, mozesz zosta膰 rozstrzelany, zgin膮c w wyniku bomby itd...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie tak. Mo偶e uciekn臋 do Usa, bo mam tam kogo艣, kto b臋dzie mo偶e mia艂 nied艂ugo obywatelstwo ameryka艅skie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kpiny a jak偶e bo tak naprawd臋 to USA ma nas w g艂臋bokim powa偶aniu :D jedyny kraj z kt贸rym si臋 licz膮 i wsp贸lnie knuj膮 to s膮 Niemcy a dla nas Polak贸w bardzo dobrze by艂oby aby si臋 trzyma膰 z dala od szkop贸w i Ameryki a bardziej trzyma膰 z wszystkimi krajami Europy wschodniej ! Niemcy ca艂y czas knuj膮 jak os艂abi膰 nasz膮 gospodark臋 i jak zniszczy膰 Polak贸w oraz zagrabi膰 nasze ziemie ! Ameryka jest sojusznikiem szkop贸w w ich d膮偶eniach ! St膮d ta ca艂a papka medialna aby Polacy byli przeciwko Rosji

Udost臋pnij ten post