Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilnujcie swoich BACHOROW w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość gość
11:06 po tym że po dwóch moich wypowiedziach które tutaj zamieściłam10:46 i 10:55 Ty wnioskujesz że ja nie szanuję innych ludzi. Żegnam

Gość gość
Sama jesteś dno stara qrwo co broni agresywne bachory, bo pewnie masz takiego debila, do którego nic nie dociera. Jakby mi taki bachor szturchał niemowlaka, albo rzucał krzesłem w roczne dziecko, tobym rozgniotła go na ścianie, a jego mamuśka jeszcze by w ryj zarobiła, gdyby go otworzyła

Gość gość
popierając kobiety, które wyzywają dzieci od bachorów i szarpią inne dzieci pokazujesz, że to ty nie masz szacunku do drugiej osoby i to samo przekażesz swojemu dziecku, które na tego waszego przysłowiowego 'bachora' wyrośnie. Właśnie dlatego, że pokazujesz mu, że wyzywanie innych i szarpanie ich jest ok 🖐️

Gość gość
Bo obrona jest ok!!!!!! zrozumcie tolerancyjne kwoki, że normalna matka broni swojego dziecka!!!

Gość gość
Broni, ale w cywilizowany sposób. Zniżając się do poziomu matki, która nie reaguje na złe zachowanie swojego dziecka pokazujecie ten sam poziom. A nawet gorszy. Jedziecie na tym samym wózku intelektualnym...

Gość gość
Nie ogarniam niektórych z was!!! Dziwicie się matce, że się zdenerwowała?! Oburzacie się że ktoś użył słowa bachor a nie oburzacie się, że jeden dzieciak dokucza/ bije drugiego a rodzic nie reaguje???? Jeśli dla was gorszym złem jest nazwanie rozwydrzonego kilkulatka bachorem niż uderzenie krzesłem rocznego dziecka to współczuję... nie wiem, co macie w głowach, ale miejcie nadzieję że nie spotkacie mnie na swojej drodze.

Gość gość
Nikt tu takiego zachowania nie popiera, ale tu tej matki nie ma. Za to jest matka, która dorównuje tamtej brakiem szacunku i kultury. Jeśli tu pojawi się matka , która uważa, że jak jej dziecko bije inne dziecko to robi dobrze, to również ktoś jej powie co o tym myśli

Gość gość
Jasne, jakby ciebie ktoś uderzył krzesłem to pewnie kulturalnie zapytałabyś, w czym możesz pomóc. W niektórych wypadkach nie kultura nie ma nic do rzeczy, uwierz że ja w obronie moich dzieci mogłabym zrobić o wiele więcej niż poszarpanie czyjegoś gówniarza. Ale nadmieniam, że w obronie, w konsekwencji na czyjeś zachowanie względem mojego dziecka. A jeśli moje dziecko byłoby agresorem (tez się zdarzało) wtedy nie czekam aż ktoś obcy zacznie je wychowywać tylko od razu biorę sprawy w swoje ręce. I uwierz, mojemu dziecku nie przyszłoby do głowy rzucać czymś w malutkie dziecko bo wie, że takimi dziećmi trzeba się opiekować, bronić ich itd.

Gość gość
Jeśli byłoby to dziecko to na pewno nie oddałabym mu... Nie krzyczała na niego... Zaalarmowałabym matkę co się stało. Jeśli matka nie reaguje to idę do osoby na konkretnym stanowisku i proszę o wyproszenie z przychodni owej kobiety z dzieckiem oczywiście. Przychodnia nie może pozwolić sobie by na jej terenie przebywał ktoś kto bezpośrednio zagraża innym pacjentom. Nie możesz czepiać się dziecka, za coś czego winni są rodzice. Nie masz prawa na żadne dziecko podnieść ręki. Chyba, że bawi cię twoja wyższość nad 7 latkiem..

Gość gość
Mie nie przeraża język łaciński i toleruję go dopóki mi ktoś w łeb nie da! Uważam to za normalne i mieści się to w granicach dobrego smaku. Profesor języka polskiego Jerzy Bralczyk już dawno usprawiedliwił osoby przeklinające. Przeklinamy by rozładować emocje i nie przyłożyć komuś krzywdząc znacznie bardziej. Jest to znak ostrzegawczy dla tych którzy nie rozumieją po prośbie;)

Gość gość
a kto niby w przychodni zajmuje sie wypraszaniem niepozadanych elementow? lekarz czy moze rejestratorka w okienku? smieszna jestes :D

Gość gość
To śmieszne że panienka która broni bachora ciskającego krzesłem w roczne dziecko oburza się na przeklinające osoby wykluczając u nich szacunek do drugiego człowieka. -To przejaw braku inteligencji!

Gość gość
ojjj społecznie zagubione mamusie!

Gość gość
Przecież ja nie broni w żadnym z moich postów dziecka które ciska krzesłem w drugie dziecko... A z poziomem twojej inteligencji tudno jest dyskutować skoro trudność sprawia ci nawet czytanie ze zrozumieniem. oczywiście, że nawet jeśli nie ma nikogo na odpowiednim stanowisku to idę do pani w recepcji. osoby pracujące tam mają obowiązek dbać o bezpieczeństwo pacjentów i każdego kto przebywa na terenie placówki publicznej... Ale wy możecie o tym nie wiedzieć ;)

Gość gość
Wypuścić dwie takie mamuśki na ring... haha ;D ale by była jazda, jedna by drugą zabiła.

Gość gość
juz widze jak pani w recepcji wyprasza agresywna loche z agresywnym bachorem, sama w to chyba nie wierzysz.

Gość gość
Owszem matka powinna pilnować dziecka i.reagować. ale gdyby moje dziecko jakaś obca baba szarpala i popychala to dostałaby w zęby, bo nikt nie ma prawa szarpać cudzych dzieci. x a ty dostałabyś w zęby zwrotnie, najlepiej tak, żebyś padła. Proste.

Gość gość
Oczywiście, że w to wierze ;) Jeśli ktoś nie potrafi zachować się odpowiednio do miejsca w jakim się znajduje to traci prawo do przebywania w nim. Jeśli pani z recepcji nie ma zamiaru nic z tym zrobić to naraża zdrowie a w skrajnych wypadkach nawet życie drugiej osoby. W takim przypadku zabieram dziecko i zmieniam przychodnie. Równocześnie pisząc skargę do dyrektora placówki lub kogoś kto jest odpowiedzialny za ową przychodnie. Ale NA PEWNO nie zniżam się do poziomu matki popierającej przemoc czy 7 letniego dziecka.

Gość gość
"a ty dostałabyś w zęby zwrotnie, najlepiej tak, żebyś padła. Proste." A niby dlaczego? Przecież też tak jak i ty -broni swojego dziecka- takim sposobem jak ty ! W drugą stronę to już nie jest takie przyjemne prawda?

Gość gość
Niestety terror agresywnych dzieci i ich niezbyt madrych mamusiek popierany jest przez niemyslaca wiekszosc na tym forum. Dzieci to dzieci - zachowuja sie tak jak dzieci. Zadaniem rodzicow jest pokazac granice i ich przestrzegac - zaleznie od wieku dziecka. Te granice sa konieczne, aby funkcjonowac w spoleczenstwie. Dzieci ktoym takich granic nie postawiono i nie przestrzegano staja sie wlasnie nieznosnymi bachorami - z winy rodzicow.

Gość gość
Co ma pani z recepcji do zachowań dzieci ? od tego zeby przywołać dziecko do porządku sa rodzice .

Gość gość
Bawią mnie histeryczne mamusie niemowlaków które myślą że ich dziecka do zasranej smierci bedą takie cudne i słodkie. A tu zoonk mała twoje dziecko już za 2-3lata też będzie BIEGAJACYM B.A.C.H.O.R.E.M!!!!!!!!!!! Który w****i nie jednego człowieka, czy to w sklepie czy na placu zabaw wiec nie spinaj posladów i nie zakładaj zenujacych tematów.

Gość gość
i znów pojawia się problem 'czytania ze zrozumienie'... Gdzie jest napisane, że pani z recepcji ma przywołać dziecko do porządku ? Ma wyprosić kobietę, która przez swoje zaniedbanie zagraża innym...

Gość gość
w łeb gada, w łeb :D

Gość gość
Kobieto w takim wypadku nie istniałoby żadne przedszkole nie wiesz jak zachowuja sie dzieci i jakie maja pomysły bo masz niemowlaka który lezy je i sra

Gość gość
wasi rodzice też bili przy was czyjeś dzieci?

Gość gość
Kiedyś widziałam jak babka w piaskownicy wzieła piach w dłoń i rzuciła nim w twarz około 1.5l chłopcu bo ten rzekomo miał jej kochanej wnusi wrzucić piach na włosy, jej wnusia miała około 7 lat ; to jest patologia. Matka chłopca zabrała i skomentowała że babka jest osobą z problemami psychicznymi i nawet wnuczki nie powinna pilnować. Taka babka bedzie też autorka.

Gość gość
Zapraszam do Anglii popatrzeć na bachory jestem przyszłą mama ale jak widze tych małych terrorystów którzy mówią w sklepie lub na ulicy z rykiem 100 decybeli per you b***h lub i hate you rzucającego się z pięścimi i mamusie mówiącą quaiet to siły mi opadają.

Gość gość
gość dziś dokładnie 🖐️

Gość gość
Angielki tez mają dość polskich bachorów i tego że co 2 rodzaca tam to własnie polka 💤