Weronika321 0 Napisano Maj 12, 2019 Polecam serdecznie uda膰 si臋 do tego gabinetu medycyny estetycznej:聽http://www.coco-time.pl/聽 W gabinecie pracuj膮 najwy偶szej jako艣ci specjali艣ci. Nie raz ju偶 gabinet ten zaj膮艂 pierwsze miejsce w rankingach. Warto samemu sprawdzi膰 ich ofert臋 ! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Oksana Napisano Maj 24, 2019 W Wilmedzie na Wilanowie jest Klinika Urody.聽 Ja mia艂am u nich zabieg z toksyn膮 botulinow膮 i szczerze polecam. Powiedzia艂am moim zmarszczk膮 pa pa 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marta Napisano Czerwiec 21, 2019 Dobra oferta jest na www.sthetica.pl, wiele r贸偶nych zabieg贸w, a co wa偶ne nowoczesne ma艂o inwazyjne metody. Mo偶na skorzysta膰 z usuwania cellulitu, tkanki t艂uszczowej, realizuj膮 tak偶e zabiegi kriolipolizy, karboksyterapia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Marta Napisano Czerwiec 27, 2019 Ja聽 by艂am w Lenartowicz Clinic na mezoterapii i na ustach jestem bardzo zadowolona z efekt贸w.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Darek, Napisano Lipiec 14, 2019 Zerknij sobie na portal kt贸ry jest w艂a艣nie o medycynie estetycznej, bo masz tam opisane zabiegi z medycyny estetycznej i np chirurgii, ginekologii estetycznej, ale te偶 sprawdzone gabinety i opinie. Zapewne znajdziesz co艣 dla siebie!聽https://medycynaestetyczna.waw.pl/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Konstancja Napisano Lipiec 30, 2019 Konicznie Estell! Robi艂am rewitalizacj臋 pusi tam (falami), nieziemsko przyjazna i profesjonalna klinika, nie 偶a艂uj臋 ani grosza. Maj膮 tam mn贸stwo us艂ug, nie tylko ginekologii estetycznej, dowiedzia艂am si臋 o jej istnieniu w og贸le dlatego, 偶e moja bff robi艂a tam wcze艣niej mezoterapi臋. Tak wi臋c polecam聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 23, 2019 Wszystkim osobom mieszkaj膮cym na terenie wojew贸dztwa ma艂opolskiego, kt贸re rozgl膮daj膮 si臋 za sprawdzonym salonem medycyny estetycznej polecam wybra膰 si臋 do https://www.artderm.pl/ Maj膮 kilka gabinet贸w na terenie wojew贸dztwa. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰 Napisano Sierpie艅 28, 2019 Je艣li chodzi o gabinet medycyny estetycznej to polecam medest-silesia. Jestem zadowolona z ich us艂ug.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 drastyczniedobra@gmail.com Napisano Wrzesie艅 2, 2019 Dnia 28.09.2018 o 13:33, Go艣膰 go艣膰 napisa艂: Je偶eli chodzi o zabiegi z medycyny estetycznej to super klinika jest Klinika Magnuccy z Krakowa. Zabiegi wykonuj膮 bardzo starannie i przy tym dbaj膮 o pacjenta. Sama do nich chodz臋 i mog臋 ka偶demu poleci膰. Pani聽Po偶arkowska聽(ostrzykni臋ta聽jak Pamela Anderson menad偶erka kliniki)... ju偶 by sobie Pani darowa艂a wciskanie kitu. Starannie wykonuj膮 zabiegi... Chyba starannie wy艂udzaj膮 pieni膮dze od klienta i聽zatrudniaj膮聽byle kogo (partaczy pracuj膮cych po pseudo聽klinikach po聽ca艂ej Polsce). Serdecznie zapraszam wszystkich pokrzywdzonych pacjent贸w do kontaktu: drastyczniedobra@gmail.com. Mam ju偶 jedn膮 Pani膮 po nieudanej聽labioplastyce, kt贸ra聽musia艂a przej艣膰聽reoperacj臋聽w innej klinice. Zastan贸wcie聽sie聽dwa聽razy, zanim聽zdecydujecie si臋 na jakikolwiek zabieg. Stracone pieni膮dze, zdrowie i nerwy. Pragn臋 zaznaczy膰, 偶e negatywne opinie klinika skrupulatnie usuwa. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dyskusyjny 0 Napisano Wrzesie艅 8, 2019 Jeszcze niedawno nie by艂am zwolenniczk膮 takich zabieg贸w. Jednak lata mijaj膮, a grawitacja jest nieub艂agaln膮聽si艂膮. Sk贸ra wiotczeje, traci elastyczno艣膰 i j臋drno艣膰. A skoro medycyna estetyczna mo偶e temu zaradzi膰, to czemu sobie nie pom贸c? Sama zastanawiam si臋 nad delikatnym wype艂nieniem ust w klinice聽聽https://mediderm.com.pl/oferta/medycyna-estetyczna/zabiegi-na-twarz/powiekszanie-ust Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Seronita Colorita Napisano Wrzesie艅 10, 2019 Je艣li potrzebujesz cokolwiek z zakresu modelowania cia艂a, estetyki intymnej, albo dbania o sk贸r臋 g艂owy, to Estell nie ma sobie r贸wnych.... Czyta艂am ostatnio co tam maj膮 przy obczajaniu wszystkich klinik bo wybieralam dok膮d sie przejsc na zdejmowanie cellulitu i to jest glowa ma艂a, jaki oni tam maja sprzet i jakich specjalistow.... a od siebie moge polecic doktor Nowosielsk膮, u kt贸rej w koncu sama bylam... Super miejsce Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ariana Napisano Wrzesie艅 23, 2019 艢wietna klinika dermatologiczna mie艣ci si臋 na ul. Rajskiej we Wroc艂awiu, to Prestige Skin www.prestige-skin.pl/ Od dawna chodz臋 do nich na przer贸偶ne zabiegi upi臋kszaj膮ce i dzi臋ki temu wygl膮dam chyba z 10 lat m艂odziej Z zabieg贸w polecam szczeg贸lnie peelingi chemiczne i zabiegi z wykorzystaniem osocza bogatop艂ytkowego. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Rimolka Napisano Pa藕dziernik 15, 2019 ja si臋 sugeruj臋 nie tylko klinik膮 ale tak偶e i wlasnie produktem, jakim dane miejsce proponuje. ostatnio m贸j lekarz zaproponowa艂 mi wype艂niacz聽Restylane z kt贸rego jestem zadowolona bardzo. no i daje naturalny efekt - a wlasnie czego艣 takiego oczekiwa艂am Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kapcia Napisano Pa藕dziernik 16, 2019 Oj, z Warszawy nie znam nikogo, ale polecam krakowsk膮 Prime medic. Je艣li komukolwiek zale偶y na jako艣ci zabiegu, to bez zaastanowienia powinien uda膰 si臋 do Krakowa na Cybulskiego. Nie po偶a艂uje, gwarantuj臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 31, 2019 Mia艂am troch臋 艣lad贸w po tr膮dziku, kt贸rego pozby艂am si臋 lata temu, ale to mnie bola艂o, 偶e nie do ko艅ca. Posz艂am w ko艅cu na teambeauty.pl/zabiegi-zluszczajace-z i od r臋ki poznika艂o praktycznie, dlatego z czystym sumieniem polecam kontakt, jak masz podobny problem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ilona Napisano Listopad 21, 2019 Ja w Warszawie korzystam z us艂ug gabinetu medycyny estetycznej La Gue. Panie zajm膮 si臋 Tob膮 profesjonalnie, maj膮 bardzo du偶y wyb贸r zabieg贸w, dla ka偶dego znajd膮 idealne rozwi膮zanie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 9, 2019 Wejd藕 na t臋 stron臋 medestetica.com.pl/ i um贸w sobie wizyt臋 u doktor Lenartowicz. Warto si臋 przejecha膰, bo jednak od tego zale偶y Twoje zdrowie i samopoczucie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Patrycja Napisano Grudzie艅 31, 2019 Medycyna estetyczna jest dla ka偶dego . Zabiegi z kwasem hialuronowym Restylane s膮 bezpieczne. Dobry lekarz i efekt mo偶e by膰 naprawd臋 super Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maja Napisano Stycze艅 10, 2020 Co do medycyny estetycznej to polecam Prime medic. Doktor Marcin to 艣wietny specjalista a do tego fajny cz艂owiek. Mo偶na wszystko skonsultowa膰 i rozwia膰 swoje w膮tpliwo艣ci :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰 Napisano Stycze艅 10, 2020 Mam pro艣b臋, czy kto艣 zna聽dobrego lekarza medycyny estetycznej 偶e Szczecina, z g贸ry dzi臋kuj臋 za ka偶d膮 odpowied藕. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 paula Napisano Stycze艅 13, 2020 Ja polecam doktora Marcina z kliniki Prime Medic w Krakowie. Super cz艂owiek i specjalista. Najlepiej i艣膰 na konsultacj臋 , on doradzi jaki zabieg b臋dzie dla Ciebie najlepszy.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mada Napisano Stycze艅 17, 2020 Dnia 13.01.2020 o 13:16, Go艣膰 paula napisa艂: Ja polecam doktora Marcina z kliniki Prime Medic w Krakowie. Super cz艂owiek i specjalista. Najlepiej i艣膰 na konsultacj臋 , on doradzi jaki zabieg b臋dzie dla Ciebie najlepszy.聽 Te偶 polecam Prime Medic! Niedawno mia艂am u nich zabieg i jestem zachwycona i efektami i ca艂膮 klinik膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lejdii91 0 Napisano Luty 11, 2020 Polecam IDEALE (lek. Stojak i lek. Jakubik) na Jerozolimskich 117. Dw贸jka lekarzy, kt贸rzy robi膮 wsp贸lnie zabiegi. Zrobili mi super modelowanie ust, a mojej mamie botoks (redukcje zmarszczek). Super efekty 聽Konsultacja za darmo w ramach zabiegu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
klaudiak100 0 Napisano Kwiecie艅 3, 2020 Je艣li chodzi o zabiegi聽 medycyny estetycznej korzysta艂am z mezoterapii multiig艂owej i osocza bogatop艂ytkowego w klinice Vimed na mokotowie. Dwie rzeczy: zabiegi s膮 wykonywane przy uzyciu pistoletu pr贸偶niowego (mniej boli, nie ma siniak贸w, wi臋ksza precyzja), do osocza wykorzystywane s膮 zestawy stosowane w ortopedii, wi臋c jako艣膰 tego osocza jest bardzo wysoka, wi臋c i efekty s膮 聽w og贸le bardzo polecam to miejsce, bo maj膮 pe艂ne zaplecze specjalist贸w: lekarzy, dietetyk贸w, fizjoterapeut贸w, kosmetolog贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
hiacynta 2 Napisano Kwiecie艅 3, 2020 uwielbiam chodzi膰 na zabiegi z medycyny estetycznej czuj臋 si臋 po nich taka zrelaksowana, a do tego wygl膮da si臋 po nich lepiej warto dba膰 o siebie. Ja regularnie odwiedzam klinik臋 Demeter w Warszawie na Bia艂ostockiej. Trafi艂am do nich za poleceniem kole偶anki, kt贸ra sama do nich ucz臋szcza na r贸偶nego rodzaju zabiegi. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Krzy7 0 Napisano Maj 11, 2020 Ja mia艂am wykonywany zabieg redukcji zmarszczek wype艂niaczami w akademi medycyny estetycznej na ursynowie, jestem zadowolona z rezultatu. Przed zabiegiem troch臋 si臋 waha艂am, ale nie 偶a艂uj臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
MartaKminek 0 Napisano Maj 23, 2020 Ja jestem takiego zdania, ze wszystko jest dla ludzi tylko trzeba mie膰 艣wiadomo艣膰 tego co si臋 robi. Popatrzcie czasami na gwiazdy tak zwanego "show biznesu" co potrafi膮 ze sob膮 zrobi膰. Wszelkiego rodzaju operacje plastyczne czy powi臋kszanie piersi daje efekt odwrotny od zamierzonego (oczywi艣cie to moja subiektywna opinia). Dla tego te偶 rozwa偶ajmy tylko naturalne metody odm艂adzania takie jak terapia osoczem bogatop艂ytkowym. Jest to innowacyjna metoda pozwalaj膮ca na redukcj臋 lub usuwanie zmarszczek na twarzy, a tak偶e innych problem贸w takich jak wiotko艣膰 sk贸ry. To idealna alternatywa dla kobiet obawiaj膮cych si臋 efektu naci膮gni臋cia sk贸ry w przypadku botoksu. Inna kwestia to wyb贸r odpowiedniej kliniki gdzie wykonuje si臋 takie us艂ugi. Z tego co czyta艂am w sieci to zabieg osoczem gliwice w Dermapoint -聽https://dermapoint.pl/osocze-bogatoplytkowe/ jest pozytywnie oceniany przez klientki.mo艣膰 tego co si臋 robi. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Maj 8, 2023 W Warszawie nie wiem niestety, ale jesli przejazdem w Krakowie to polecam serdecznie dr Le艣niak w Lk medzie. Zabiegi wykonane profesjonalnie, bezpiecznie, efekt gwarantowany Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kamila81 0 Napisano Maj 21, 2023 Ciekawe przemy艣lenia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kejt 0 Napisano Maj 23, 2023 Jestem tego samego zdania, medycyna estetyczna potrafi zdzia艂a膰 cuda. Oczywi艣cie wszystko zale偶y od tego jaki zabieg nas najbardziej interesuje. Wiele problem贸w dotycz膮cych naszego cia艂a mo偶e mie膰 bezpo艣redni wp艂yw na samoocen臋. Wida膰 to szczeg贸lnie podczas sezonu letniego kiedy nosimy bardziej odkrywaj膮ce ubrania. Nie ma chyba nic gorszego ni偶 rozst臋py, tak bardzo rzucaj膮ce si臋 w oczy. W domowych warunkach nie mamy szans na poradzenie sobie z nimi. Natomiast nic nie stoi na przeszkodzie by skorzysta膰 z ofert renomowanych klinik, czego najlepszym przyk艂adem - https://paparazzi.clinic W ofercie znajdziemy profesjonalne zabiegi, pozwalaj膮ce w perspektywie d艂ugoterminowej na pozbycie si臋 tego problemu. Oczywi艣cie wa偶na jest indywidualna konsultacja, wyb贸r optymalnej metody oraz plan zabieg贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach