Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwolennicy kar cielesnych u dzieci, jakie są wasze argumenty?

Polecane posty

Gość gość

Czym podpieracie swoje stanowisko w tej sprawie?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
nie mam dziecko jest bezbronne i nie ma tyle siły co ja. upokorzyłabym go i straciła jego zaufanie. Bał by sie mnie a tam gdzie jest strach nie ma miłości. Poza tym dzieci są niekumate, wiem bo sama byłam kiedys dzieckiem i z 70% tego co mama do mnie móiwła nie rozumiałam, albo zapomniałam. Tak wiec słyszałam czasami ględzenie, albo krzyki rodziców na mnie, ale kompletnie nie wiedzialam dlaczego. zreszta dzieci biją najczesciej idioci. Dowodem jest fakt, że nie maja instynktu macierzynskiego tacierzynskiego, ale brak mózgu i natychmiastowe uleganie pozadaniom cielesnym sprawia, że rozmnarzają sie w tempie królicztm idioci - dlatego więcej jest idiotów.

Gość gość
że jak dostanie wp*****l to szybciej dotrze i zapamięta na całe życie, że tego nie wolno robić, a tak mówić to sobie można, jednym uchem wpuści drugim wypuści i dalej to samo robi.

Gość gość
jak pózniej taka głupia matka albo ojciec na starosc dostanie wp*****l i sami beda pod siebie srać i w tym g*****e tygodniami lezec to wreszcie zrozumieja czym jest godno ś ć i szacunek :) ha ha :)

Gość gość
17:59 moze jak ty dostaniesz to szybciej dotrze do cb i zapamietasz na całe zycie ze dzieci sie nie bije. nie daleko p[ada jabłko od jabłoni

Gość gość
up