Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ex narzeczony

Polecane posty

Gość gość

zostawił mnie 2 miesiące temu...w święta miał być ślub. Powiedział, że nie chce ślubu i z jego strony się wypaliło. Czy jest szansa, że kiedyś jeszcze się odezwie i zatęskni? czuję się jakbym dostała po twarzy. Wszystko musze teraz odwoływać :/

Gość gość
czemu on ci nie pomaga w tym?

Gość gość
nie wysłał nawet życzeń na dzień kobiet i na imieniny. byliśmy razem 5 lat. Nie robiłam z siebie idiotki proszac o powrót. To i tak nic by nie dało :(

On z Tobą zerwał, więc on powinien odwoływać wszystko. Nie rozumiem czemu Ty to masz robić. Nie nastawiałabym się na powrót. Jak facet ucieka przed samym ślubem, to musi być zdesperowany i bardzo pewny tego, że nie chce z Tobą być.

Gość gość
nie wiem dlaczego. On miał tylko odwołać salę. Resztę ja załatwiałam i ja odwołuję

Gość gość
ale ja nie nastawiam się na jego powrót. Chciałabym po prostu, zeby kiedyś karty losu się odwróciły i aby żałował. Żeby poczuł to co ja teraz czuję. Dzień przed zerwaniem mówił, że kocha...więc kłamał.

Gość gość
znajomi rozmawiali z nim tydzień temu...kiedy poruszyli mój temat to on odpowiedział: 'ona to już tylko przeszłość. nie chcę rozmawiać na jej temat". jak szybko po tylu latach przyszło mu wyrzucenie mnie ze swojego życia. a ja od dwóch miesięcy jestem cieniem człowieka i myślę o nim 24h/dobę.

Gość gość
faceci nie mają uczuć. ciężko powiedzieć czy będzie żałował.

Gość gość
ktoś? coś?

Gość estebano38
Zerwij z nim kontakt - nie jest wart by się nim przejmować. Nie wiem czy wróci, czasami tęsknota może sprawić, że włączy się żal po jakimś czasie ,czasami nawet po latach. Ale jednak dla swojego komfortu psychicznego nie nastawiaj się na to. Zajmij się czymś innym, wygadaj się przyjaciołom, wypłacz - ale nie daj mu żadnej satysfakcji i nie kontaktuj się z nim. Skoro nie chce to nie - łaski bez. Kiedy osiągniesz spokój, to jeśli kiedykolwiek dojdzie do powrotu, to będzie to powrót tylko na Twoich warunkach, ale najpewniej sama stwierdzisz po czasie, że sama tego nie chcesz. Zatem urwanie kontaktu bez względu na rezultat jest najlepszą rzeczą dla Ciebie.

Gość gość
Kochana, dziękuj Bogu ze ustrzegł Cie przed tym małżeństwem . Nie powinnas rozpaczać tylko iść na pielgrzymkę w podzięce ,ze pozbyłas sie kłamcy i krętacza . On jeszcze dostanie od życia i losu po dvpie..... "Mlyny Boże mielą powoli ale sprawiedliwie" Głowa do góry , idź do fryzjera i kosmetyczki bo fatalnie ci w tej fryzurze :)

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi :) Fryzurę mam zmienioną a do kosmetyczki chodzę regularnie :) Nie skontaktował się ze mną od momentu kiedy zerwał zaręczyny. Moja duma nie pozwala mi na to, zeby się odezwać, bo niby dlaczego skoro on podjął decyzję o rozstaniu. Mam nadzieję, że kiedyś będę szczęśliwa i podziękuję Bogu za to, że ode mnie odszedł :)

Gość gość
co za bydlak z niego :/

Gość gość
co się teraz z tymi facetami dzieje ja się pytam?

Gość gość
i co? odezwał się do Ciebie czy nadal cisza?

Gość gość
nie odezwał się. wątpię czy kiedykolwiek coś się zmieni w tym temacie :) brutalnie wyrzucił mnie ze swojego życia. Szkoda, że ja nie potrafię tak szybko zapomnieć.

Gość gość
Normalne ze cierpisz...to kawal twojego zycia ale jak ktos slusznie zauwazyl ciesz sie ze sie wycofal, okropny z niego facet i okropnego mialabys meza...banal ale prawdziwy czas leczy rany...jeszcze troche i wspomnienia wyblakna a ty poznasz kogos przy kim kolana beda ci miekkly i podziekujesz losowi za to ze cie zostawil

Gość gość
Zastanawiam sie rownież nad wizytą u psychiatry. Depresja po rozstaniu pogłębiła sie plus mam problemy ze snem. Pytanie tylko czy sa tabletki które pozwolą pozbierać sie po porzuceniu?

Tabletki nie pomogą. Zapisz się na kurs tańca, jakas salsa, zumba, poza tym zorganizuj kazdy następny dzień tak, byś go miala wypełniony różnymi zajęciami.. Z chwilą odejscia stalas się dla niego obcą osobą, więc zyczenia na imieniny, itp, byłyby w tej sytuacji co najmniej nie na miejscu. Jezeli jestes wkurzona, to znaczy, ze zdrowiejesz. Trzymaj się, myśl pozytywnie, pozdrawiam:)

Gość gość
Niby tak, ale każdy z moich byłych złożył mi życzenia poza nim. Ja bym mu wysłała. Zwłaszcza po tylu latach razem gdy juz wszystko do ślubu było przygotowane. To naprawdę bardzo mnie zabolało. Moze jestem jakas dziwna, ale ja bym nie potrafiła kogoś tak szybko wyrzucić z serducha i tak po prostu olać.

Gość gość
mam wrażenie, że chłopak jest totalnie pozbawiony uczuć a ona nigdy nie będzie obca, bo jest częścią jego przeszłości.

Gość gość
właśnie tacy są teraz faceci...rozkochają w sobie kobietę a później porzucają jak psa :/

Gość gość
smutne że faceci teraz tak traktują kobiety

Gość gość
Jeśli byl typem samoluba, egocentryka, to masz szczęscie, naprawdę. Wedlug powiedzenia- lepiej z mądrym zgubić, jak z glupim znaleźć... Takie typy myslą tylko o sobie... Oddalił się, krzyzyk na drogę. Mozliwe, ze ty bardziej chcialas slubu, rodziny, niz on. Ale skoro dopiero teraz, na 2 mce przed slubem, się zwinął, to byl niedojrzałym emocjonalnie i zyciowo chłoptasiem. Będziesz jeszcze bardzo szczęśliwa i spelnisz swoje marzenia:) Wiem o tym, nie pytaj, skąd...

Gość gość
Bardzo Ci dziękuje :* zwłaszcza za ostatnie zdanie! Mimo wszystko zastanawiam sie skąd o tym wiesz. Bardzo dziękuje :)