Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utrata dziewictwa na pierwszej randce...

Polecane posty

Gość gość

uważacie, że to przegięcie?

Gość gość
Jeżeli się wie, że to jest to.... ok

Gość gość
dziś to normalne, że dziewczyny i kobiety sypiają na pierwszej randce. Tego samego oczekują od mężczyzn

Gość gość
Ja bym nie mogła ale nie neguję.

Gość gość
A ja co prawda w wieku 26 lat straciłam dziewictwo na pierwszej randce, ale znaliśmy się wcześniej i jesteśmy razem do dziś

Gość gość
Skoro znaliście się wcześniej to trochę inna sytuacja niż gdy ktoś umawia się na pierwszą randkę z facetem i od razu...

Gość gość
Mamy XXI wiek i dziś kobiecie wolno uprawiać seks na pierwszej randce czy to normalny, oralny, analny, rimming czy też uprawiać seks z zajętym facetem. Moja znajoma straciła dziewictwo z żonatym i nadal z nim uprawia seks a żona o wszystkim wiem i to akceptuje. Inna z zaręczonym a jeszcze inna też z żonatym itd. Kobieta nie jest niewolnicą i robi co chce.

Gość gość
Kobieta to kobieta, a p***a, która bzyka się z zajętym facetem wiedząc, że jest zajęty, to p***a. Nie mylmy pojęć. Prawo prawem a moralność swoją drogą.

Gość gość
Racja, jeżeli kobieta wie, że facet jest zajęty a mim tego pozwala sobie na bliskość z nim to niemoralne, ale facet ten również jest na odstrzał

nie, uważam, że to głupota:D i nie ważne który to seks ale generalnie nic mi do tego dopóki nie jesteś moją córką

Gość gość
faceta trzeba lepiej poznac

gość dziś Racja, jeżeli kobieta wie, że facet jest zajęty a mim tego pozwala sobie na bliskość z nim to niemoralne, ale facet ten również jest na odstrzał x a to dlaczego? ja będąc z kimś w związku nie zamierzam odpuszczać sobie innych facetów. i jeśli ktoś mi tego zabroni zemszczę się. dotarło? (i nie, nie zamierzam z nikim nigdy uprawiać seksu, moja cipka jest zbyt cenna, więc daruj sobie komentarze, że jestem dziwką, idiotko i hipokrytko)