Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy para homoseksualistów wynajmujących surogatkę, potem wychowująca dzieci

Polecane posty

Gość gość

to coś normaleno dla Was? Ja do ich odmienności seksualnej nic nie mam, ale to, ze zakładają oni rodziny mnie szokuje. Po pierwsze, takie dziecko powinno mieć ojca i matke. Wiadomo, ze jak bedzie starsze, zorientuje się jak przyszedł na świat i bedzie ubolewał nad tym, że nie żyje z matką. Obrońcy tego modelu rodziny twierdzą, że "lepiej miec dwóch ojców niż byc bitym". Ale oni nie adoptuja bitych dzieci. Oni sie bitymi dziećmi nie inetersują. Oni sobie robią nowe dzieci.

Gość gość
ja tego nie zaakceptuje nigdy i bede tepic zawsze

ja uważam, że jeśli nie ma innego wyjścia to najlepiej jak dziecko jest wychowywane przez naturalnych rodziców. to jest najbardziej ok, o ile Ci ludzie nie są patolami, to się w naturalny sposób tym dzieckiem zajmą. a opisana sytuacja jest dla mnie obrzydliwa - zrobienie sobie kimś obcym dziecka, tylko po to żeby MIEĆ. straszne uprzedmiotowienie, jakies takie... nie wiem jak to nazwać. fuj.

Gość gość
każdy robi sobie dziecko tylko po to żeby mieć, ale jak juz chce to niech wychowa dla świata normalnego człowieka o normalnych wartościach

Gość gość
nareszcie w Polsce może tak być! to ważne dla nas byśmy byli krajem w pełni europejskim choć jeszcze dużo wokoło ciemnogrodu

Gość gość
ludzie sobie robią dzieci po to aby mieć kogo kochać mieć kogoś kto bedzie ich kochał mieć zycie takie jakie sobie zaplanowali mieć kogoś by nie czuć sie samemu mieć kogoś kto da wnuki miec kogoś kto bedzie na starość sie zajmował mieć kogoś kto da radość