Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirusinski

sex... na ile jest ważny dla Was

Polecane posty

nie wiem na ile wydaje się to problemem dla Was ale dla mnie to jest problem. nie mogę żyć bez seksu, poza tym to jestem z******ty i można nawet ze mną pogadać z tym że... jeśli jesteś kobietą (a wiem że jestes) to podczas rozmowy nie będę Ci patrzył w oczy. tyle. piszcie, nawet głupoty ;)

Człowiek który nie patrzy mi prosto w oczy jest fałszywy ?

wystarczy że spojrzę, unikam tematu grając w gry ale...budzę się rano i gdy chcę włączyć path of exile to zauważam że nie dam rady grać. nie muszę się niczym stymulowć, wyobraźnia działa 24/h

innej czyli? jestem facetem i kocham Kobiety. tak wiem że to nie grzeczne nie patrzyć w oczy,później patrze (by zagadać,zdobyć) ale co mam zrobić. jak by to nie był for me problem to bym nie pisał do Ciebie

Gość gość
Seks jest dla mnie ważny na tyle na ile może być dla mnie ważny. Co to znaczy? -To znaczy że jeśli mam ważniejsze sprawy na głowie to potrafię bez seksu funkcjonować latami. A jeśli okoliczności sprzyjają to potrafię kopulować całymi dniami i nocami z przerwą na jedzonko i kąpanko.

Gość gość
Nie uważasz że małostkowy temat założyłeś?

pewno z tego powodu jesteś normalny (wcale nie komplement ;) ) zastanawiam się czy są jeszcze inne osoby takie jak ja. jeśli nie to rano idę do psychiatry... (pani psychiatry :) )

małostkowy temat? nie wiem bo innych nigdy nie zakładałem. ale z Twojej wypowiedzi wychodzi na to że dla Ciebie jest małostkowy... życie.

Gość gość
Jesteś małostkowy bo usunąłeś mój temat w którym zarobiłam 7melonów Niewyżyty seksualnie zazdrośnik!

wow... Tygrysica ;) tak jestem małostkowy, bardzo małostkowy... a może to mój temat był małostkowy, sam już nie pamiętam :p

Właściwie to mógłby dla mnie nie istnieć, kiedy nie ma przy mnie mojego faceta. Nawet o tym nie myślę. Ale potem nadrabiam podwójnie, więc chyba wychodzi na zero.

Gość Mirusinski
wydaje mi się że jest zdecydowanie więcej facetów uzależnionych od sexu, kobiety raczej nie szukają przygód. Dla kobiet ważne jest ciepłe słówko, spojrzenie, kobieta musi czuć się adorowana i doceniana przez faceta, wtedy odda mu się całkowicie.