Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wesele pomocy! osoby towarzyszące itp dzieci...liczba osob!

Polecane posty

Gość gość

witam, wesele 27 czerwca zastanawiam się nad jednym... dziewczyna chodzi do 3 gimnazjum, a wlasciwie wtedy bedzie chodzić już prawie do liceum (bo tylko 2 miesiace dziela) i tu jest moje pytanie, jest to corka szwagierki ma 16 lat oczywsicie wyglada na 18-19 zapraszać z os. towarzysząca? znam ją, w weekendy zawsze razem byliśmy itp znam ją jakieś 6 lat ..:) ma chlopaka 20 lat..nie wiem czy zapraszać doradzcie...z jednej strony dziecko ale nie takie male a z drugiej Prawie dorosłe....wiem ze zazwyczaj od 18 lat zapraszaja ale ja znam bardzo dobrze, laczyla nas prawie przyjazn... z drugiej strony wesele :( ach..ma być kolo 400 osob, 250 z mojej... i lokal duzy , kasy tez duzo...myslice ze ominąc dalszą rodzine np.ciotki i sami najblizsi? mam strasznie duza rodzine...mam 5 siostr i 3 braci, mam ma 12 rodzenstwa, ojciec 8... jego rodzina jest srednia w 100 się zmieści tak ze 120 z os.tow.:) doradzcie :D mam 23 lata :)

Gość gość
ja bym zaprosiła z s.towarzyszącą

Gość gość
a na ślub zaprosiłabym tylko osoby z którymi się regularnie kontaktuje,wszystkie dalsze ciotki bym olała,tylko Cię obgadaja....

Gość gość
A CO Z TĄ 16 ? Z OSOBĄ ? BO JUŻ SAMA NE WIEM..

Gość gość
TAK , zapros z osoba towarzysząca, jezeli ma chłopaka to nie możesz go nie zaprosic, tym bardziej ze dziewczyna to bliska ci osoba, robisz takie duze wesele a na jednego chlopaka ci szkoda kasy, ja jakby mnie ktos prosil na wesele a wiedzial ze mam chlopaka a jego nie zaprosil to bym sie obrazila, 16 lat to juz nie dziecko

Gość gość
oczywiście że z os. toważyszącą ta 16 latka

Gość gość
DZIEKI ! :) JEDNAK ZAPROSZĘ Z OS. TOW :)