Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogość

Dlaczego jesteś smutna skarbie?

Polecane posty

Gość gogość
gość dziś Wiedziałem że ktoś tu troluje. Myślisz, że to Twoja zasługa? Skoro Ciebie to cieszy to gratuluje, możesz nadal czerpać radość z trolowego terroryzmu na nic nie znaczącym forum czy tez czacie. Takim postępowaniem nic nie osiągasz, nic nie zyskujesz, nic nie tracisz. Chociaż czekaj, zaraz, jednak tracisz i to sporo. Może pewnego dnia odkryjesz co to jest. Nie będę jednak pozbawiał Ciebie szansy dojścia do tego wniosku samodzielnie. Tylko żebyś potem nie żałował, że tyle czasu Ci to zajęło. :) Tymczasem napawaj się tą chwila i uznaj, że odniosłeś kolejny sukces w krucjacie przeciwko ludzkości. :) Może przez tych kilka chwil będziesz szczęśliwy. :P A kończę z 2 powodów: 1 - nie mam już siły tłumaczyć innym, że ja to nie on a ona to ktoś inny. (Biorąc jednak pod uwagę działalność trola mniemam, że mogłem mieć do czynienia z jedną obłąkana osobą.) 2 - powiedziałem co chciałem przekazać i nie ma sensu dalej tu tkwić zwłaszcza, że to i tak bez znaczenia, a osoba o której pisze w zasadzie zasługuje na uszanowanie Jej prywatności i w gruncie rzeczy czuje się głupio, że ten wątek powstał. Jeszcze jakieś pytania? ...zanim wyjdę :)

Gość gość
łezka, skończ, wstydu oszczędź. Jak nie wiesz lub udajesz Greka to nikt nie każe Ci tu pisać. gogość sam sobie poradzi, bez twojej pomocy. Wpierniczyłaś się na koniec gadki i po co? Żeby zadawać idiotyczne pytania nie związane z tytułem

Gość gość
nie jestem źadnym trollem i to moj wpis ,jestem kobietą .Komuś wyraźnie prawda nie pasuje i przeszkadza mu że piszę jak jest.Ja sie prawdy nie boję i nie odpuszczę aż nie zostanie wszystko wyjaśnione sprawiedliwie .

Gość gość
na żaden koniec,jestem tu od początku tylko mam dość waszych wpisow sugerujących że to niby moje wiec os teraz podpisuję.A czego nie wiem???

Gość gość łezka
ps,chętnie sie dowiem?

Gość gość łezka
i o jakim czacie mowa???.fakt kiedyś był taki czat na polsacie ale ja już od dwócg lat nie mam możliwosci czytania bo moj pilot nowy nie posiada fostępu do telegazety i do teletextu.

Gość gogość
gość dziś to nie zachowuj się tak jak by rozmowa na forum była grą a słowa ludzi polityczną debatą w której ktoś musi wygrać to jest rozmowa, a raczej miała być w takiej dość prostej formie bez argumentów, kontrargumentów i całego zgiełku zresztą po co ja się tłumaczę sensu dalszej kontynuacji wątku w takim tonie nie widzę

Gość gogość
o rety.. z kim ja tu mam do czynienia :o

Gość gość
też spadam, wolę Markusa24

Gość gość łezka
Jakim tonie?,piszę jak jest i piszę prawdę.

Gość gogość
tak i wszystko jasne dobranoc i żegnam zarazem mimo wszystko życzę wam spokojnej nocy ps. nie wróże temu forum świetlistej przyszłości

Gość gość łezka
Wyjaśnij mi co zbyt nerwowo i zbyt przesadnie ,chodzi Ci o dawną sytuację na" skali".Nie obwiniam Cie za nic ,nie wiem gdzie Jesteś i dlaczego Jesteś tak daleko?.Dziękuję za dobrą energię,i wzajemnie Ci posyłam.Nie kłócę się z Tobą bo nie mam o co..a szansa fajnie jeśli jest jeszcze.:-)

Gość gość łezka
Kto to jest ten Markus 24???

Gość gość
łezka sprawdź na ogólnym

Gość gość
do gogościa: wiedz, że straciłam. Mylisz się, że zyskałam. Myślę o tobie

Gość gość łezka
sprawdziłam,ale nie wiem co mam sprawdzać bo nic tam nie widzę

Gość gość
a co niby takiego zyskałam???pewność??.Bzdura bo pewnosvi nadal nie mam.Gdzie niby umiesciłam swojego anioła?..powiedzcie mi bo ja nie wiem.?

Gość gość
Gosc łezka to taki tłuman który nic nie wie o co chodzi a myśli ze to do niej,smiech,i zadaje durne pytania

Gość gość
szkody niematerialne i roczną pensję mnie kosztowałeś gnido cała twoja rodzina to gó..a i nic tego nie zmieni

Gość gość
12,13oczym Ty mówisz???chyba wiem kto to pisze "gnido"-T.K.do szwagra też pisał te słowa jak mu groził..cytuję."jeszcze zobaczysz ty "gnido",jak ci prawnie i moralnie życie umilę"..-mam nadzieje że wszystko się wroci!!!.bo sprawiedliwosć musi być.

Gość gość
zapimniałam się podpisać łezka.

Gość gość łezka
12,13,gnidą to Ty jesteś!,a całe zło jakie wyrzadziłeś innym i tak obróci się przeciwko Tobie..zresztą już się wraca.

Gość gogość
na koniec wątku przepraszam za tego skarba, wiem nie powinienem

Gość gość
to czy powinieneś czy nie powinieneś zależy od tego kim Jesteś.

Gość gogość
egoista ze mnie sam fakt, że pomyślałem iż Twój smutek między innymi dotyczyć może mojej osoby świadczy o tym, że jestem egoistą... pewnie jesteś zasmucona czymś o czym nie mam bladego pojęcia, a ja jestem tylko mało istotnym elementem Twojej przeszłości... to jak ja odbieram świat wcale nie musi się pokrywać z rzeczywistym przesłaniem dlatego też nie powinienem zaczynać wątku, to z mojej strony jest daleko idąca nadinterpretacja oparta na jednej poszlace, która zresztą o niczym nie świadczy kończę definitywnie nie mam prawa ingerować w jakikolwiek sposób

Gość gość
powiedz mi kim Jesteś ,a ja Ci powiem czy masz słuszność w swoim rozumowaniu.Być może b.się mylisz.

Gość gość
Gogosc poszedł po rozum do glowy,gratuluje,nie smęć juz tu wiecej.

Gość gość
Anioła widział.....wytrzezwiał po prostu...

Gość gość
kto wytrzeźwiał?

Gość gość
Bez Ciebie zawsze będę smutna.V.:-(