Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sadzicie ze mogl sie obrazic?

Polecane posty

Gość gość

jakis czas temu rozstalam sie z facetem, nie odpisywałam mu i nie oddzwaniałam specjalnie. Ostatnio jednak sie pogodzilismy tzn wyjasnilismy sobie wszystko. Wczoraj pisał do mnie 2 smsy ale mialam problemy z telefonem wiec odpisalam dzisiaj z innego numeru wyjasniajac ze wczoraj nie mialam jak napisac i zapytalam co u niego a on odpisał tylko "ok". Nie wiem czy wynikało to z braku czasu, czy sie mogl obrazic ze tak pozno odpisalam?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
No przeciez juz mialas do niego nie pisac. Pomaga zonie przed swietami. Jeszcze wczoraj pisalas, ze juz koniec, ze nie bezdiwsz do niego pisac i eobisz to samo....

Gość gość
no bo on ciagle pisze do mnie... miałam nie pisać, ale ostatnio sie złamałam bo napisal mi naprawde mile smsy, ze chcialby jeszcze sprobowac ze mna, a teraz to "ok" tylko napisał

Gość gość
Ale co sprobowac???? Halo!!! On do ciebie po cichaczu na seks przyjezdzal!!! Na litosc boska, obudz sie dziewczyno i rozejrzyj za chlopakiem w swoim wieku i WOLNYM!

Gość gość
niby powiedział jak teraz ostatnio rozmawialiśmy, że " szanuje mnie jako kobiete i wcale nie traktuje mnie przedmiotowo", ale nie wiem sama... w ogóle to mam wrazenie ,że on czasem sam nie wie czego chce

Gość gość
A co ci mials powiedziec??? Ze uwaza ze fajna szmata z ciebie? Ze fajnie jak mu dajesz doopy za darmo?? Przeciez jak by byl szczery, to bys przed nim nog nie rozkladala.