Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ella1987

nowa znajomosc

Polecane posty

szanse jakieś tam są, ale oczywiście wtedy kiedy doprowadzicie do spotkania. bez spotkania możecie pisać w nieskończoność, koloryzując się nawzajem. spotkanie weryfikuje to jaki człowiek jest naprawdę.

Gość gość
Ciężko odpowiedzieć na to pytanie :) wszystko zależy na kogo się trafi,bo mogą być rozczarowania i płacz...

no wlasnie,ja cenie ludzi szczerych i prawdomownych,tylko nie zawsze sie na takich trafia

przez internet można bardzo łatwo manipulować słowem, odpisywać w taki sposób, jak ta druga by oczekiwała. możesz napisać wszystko, co Ci się żywnie podoba. idąc na spotkanie nie masz opcji usuń, wstecz,wróć w mowie. przez internet ktoś może być 'wygadany', odważny, i ogólnie super, cacy- a w rzeczywistości zwykły gbur. :)

zbyt krotko znam te osobe by stwierdzic jakies za i przeciw znajomosci jakos ciezko jest zwerifikowac jaka ta osoba naprawde jest

wlasnie dlatego pierwsza randka a czesto juz pierwsza rozmowa telefoniczna koncza sie niewypalem... :)

to zaproponuj spotkanie i na żywo zapytaj o to samo, o co miałabyś zapytać w necie. może być i tak, że idąc na spotkanie znajomość się rozkręci, a pisząc stanęłaby w miejscu.

lepiej iść na spotkanie zawczasu, niż pisać przez Bóg wie ile czasu i potem się rozczarować. tak to od początku zweryfikujesz z jakim materiałem masz do czynienia i czy jest naprawdę wiarygodną osoba.

Gość gość
Nie traktuj poważnie :) szkoda żebyś później cierpiała...

no to idź na spotkanie, zaproponuj, a jeżeli będzie się opierał, no to znaczy że nie gra w otwarte karty i ma coś do ukrycia. zazwyczaj osoby z ciemną przeszłością albo z kompleksami chcą najpierw stworzyć aurę i pozory super osobowości aby 'rozkochać', zatrzymać pozornie przy sobie, ale potem i tak wszystko na jaw wychodzi i klaps.

nie nastawiam sie na jakis zwiazek czy takie tematy,chodzi mi bardziej by kogos poznac a co dalej to ewentualnie samo wyjdzie, ta osoba wydaje sie ogarnieta,inteligentna poukladane ale jednak mam jakies glupie przeczucie ze cos nie gra ale zarazem fajnie mi sie pisze @ itp