Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niesamowity pech do kobiet kompletny brak możliwości wyboru

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Przejdę do rzeczy. Mam strasznego pecha do kobiet. Mimo, że mam tylko 24 lata mam ogromny problem w znalezieniu odpowiedniej dla mnie kobiety. Poznałem wiele kobiet i żadna mi nie pasuje bo albo zajęta (zajętych się nie rusza), albo nie pasują do mnie osobowością (ja spokojny nie pijący za dużo a one dużo piją i ciągle tylko imprezy całonocne albo dziewczyny bez własnego zdania zgadzające się na wszystko), albo dzieciata (wiadomo co to za przypadek dziewczyny max 23 lata bez ślubu, męża ale z dzieckiem :( ), singielki z dużym przebiegiem (często po kilkunastu partnerów, seks i romanse z żonatymi itd. ). Nie wiem co takiego złego robię? szukam w różnych środowiskach dziewczyny między 15 a 23 rokiem życia. Masakra jakaś! Powoli mam już dość.

Gość gość
takie czasy, facet chce w końcu stabilizacji a tu zonk, bo nie ma z kim

Gość gość
taa, stabilizacja z piętnastolatką. powodzenia.

Gość gość
chłopak ma 24 to z kim ma się umawiać zresztą podał przedział a ty, żeś się czepiła tej 15. Żal Cie bierze bo stara już jesteś czy co? 15 a 24 to nie jest duża różnica wieku bo tylko 9 lat a z taką różnicą wieku to jest mnóstwo związków. Zresztą same macie starszych od siebie mężczyzn

Gość gość
nie chodzi o różnicę wieku, ale, poważnie, która dzisiejsza nastolatka ma cokolwiek w głowie poza imprezami, facebookiem, ciuchami? niewiele jest takich, stąd problem autora. nie każę mu umawiać się ze starszymi, ale jak ma taki target, to niech nie biadoli. takie czasy, taki klimat. sorry.

Gość gość
22/23 latka to dla Ciebie nastolatka ?

Gość gość
teraz Ty się czepiłeś:-P myślałam o tych 15-19. chociaż z drugiej strony... niektóre 20-23latki mentalnie nie różnią się od piętnastek, a, tak jak napisał autor, często same mają już dzieci, oczywiście tatuś zaginął po akcji. świat schodzi na psy

Gość gość
gość dziś x No niestety świat schodzi na psy. wolny 20kilkulatek vs 20 latka z dzieckiem nie mając mężczyzny u boku :(