Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu! :( Jak mam wypłacić dziś pieniądze z konta? Nie mam karty :(

Polecane posty

Gość gość

Kuźwa, zapomniałam wypłacić w piątek, myślałam, że mi starczy do poniedziałku, bo troche miałam w portfelu, ale wczoraj był znajomy co mi panele kładł w jednym pokoju, zapłaciłam mu i zostałam z pustym portfelem, a wieczorem chciałam iść jeszcze na zakupy, bo jutro znów do roboty i cały dzień spieprzony i nawet czasu na zakupy nie ma. Gdzie ja w niedzielę wypłacę kasę z konta w PKO BP? Jaka ja głupia byłam, że karty nie chciałam, poszłabym sobie do bankomatu i po sprawie :o

Gość gość
w galerii handlowej banki sa otwarte

Gość gość
Dzisiaj jedynie możesz od kogoś pożyczyć :) a na przyszlosc to zmień bank. Mam w t-mobile 0zl za wszystko, bez różnych dodatkowych warunków i od 3lat nawet grosza nie zapłaciłem za to konto

Gość gość
,,Jutro znowu do roboty i cały dzień spieprzony"? -Naprawdę? -A w topiku o pracy piszecie że praca jest sensem waszej egzystencji! -JAK TO KOORWA W KOŃCU JEST?

Gość gość
Ja mam propozycję żeby tym co piszą że lubią pracować założyć homonto i orać nimi pole!

Gość gość
gość dziś Ja mam propozycję żeby tym co piszą że lubią pracować założyć homonto i orać nimi pole x To ja zaklepuje jedną kobyłę do przekopania 200m2 ogródka :classic_cool:

Gość gość
Ja lubie moja prace :)

Gość gość
Ja lubie moja prace :) X Mam juz chętna :) Podaj obwod szyji, co bym mógł homonto przygotować ;)

Gość gość
Wyobraź sobie że ja też lubię swoja ale wystarczy mi ona przez godzinę raz na miesiąc i czuję się całkowicie nią zaspokojona. Pracowanie po 8 lub więcej godzin na dobę nawet żebym nie wiem co takiego przyjemnego miała robić, jest dla mnie stratą czasu który wolałabym wykorzystać na leżenie na kanapie ponieważ wówczas kręgosłup odpoczywa i człowiek się relaksuje. Można oczywiście robić szeregi innych fajnych rzeczy byleby nie z przymusu konieczności i obowiązku bo to już jest niewola! 7 miliardów niewolników wśród których są wolni ludzie Ale gdzie nam do nich!

Gość gość
Gdyby tak nazywać rzeczy po imieniu to wszyscy jesteśmy niewolnikami i stanowimy zabezpieczenie banków. Rodzimy niewolników-wystarczy wejść na CIĄŻA I WYCHOWYWANIE DZIECI i zobaczyć ile jest STARACZEK. O co się tak starają? O nowych niewolników!

Gość gość
Napisalam, ze lubie MOJA prace. To jakis grzech? Nie siedze tam 8h, robie, co lubie, mam szkolenia, fajnego szefa z ktorym wspolnie pijemy i zarabiam nie najgorzej.

Gość gość
Niestety Zło jeśli juz raz sie pojawia to nie po to by znikąć ale by się sprawdzić przetestować... Po tym jak świat zapomni wróci z podwójną siłą i tak w kółko. Dlatego zamiast lepiej wciąż będzie gorzej i gorzej a będzie jeszcze gorzej. Sprzeciw-wskazany Brak sprzeciwu-zło ma zielone światło Przykład ? -Polska! Tutaj nikt się nie sprzeciwia i nawet zwierzęta mają tu myśli samobójcze;

Gość gość
ej ej to jest mój temat i to o wypłacaniu kasy z konta w niedzielę, a nie o sensie pracy i czy ktoś ją lubi czy nie... nie ma u mnie galerii handlowej, bo mieszkam w pipidówce 30tys mieszkańców

Gość gość
ej ej to jest mój temat i to o wypłacaniu kasy z konta w niedzielę, a nie o sensie pracy i czy ktoś ją lubi czy nie... nie ma u mnie galerii handlowej, bo mieszkam w pipidówce 30tys mieszkańców x tej, tej odpowiedz juz dostałaś, wiec wypad. Teraz my przejmujemy temat :classic_cool:

Gość gość
14:35 nie idź jutro do roboty idź do lekarza a po świętach przynieś zwolnienie lekarskie! Zadzwoń że chora jesteś podejrzewają stan przedzawałowy. Idź i załatw co masz załatwić zrelaksuj się i spędź przyjemnie święta. Twój szef nie musi wiedziec o twoim szczęściu Powiedz że musisz się oszczędzać i brać drogie leki.

Gość gość
14:35 :D Może da Ci podwyżkę jak nie jest faszystą!

Gość gość
Znajdz kogos zaufanego kto ma konto w Twoim banku, przelejesz mu a on wyplaci, albo pozycz od sasiada. Zaplac karta jesli masz debetowa.

Gość gość
to idz jutro na zakupy po pracy albo przed. nie powiesz mi ze koniecznie w niedziele musisz isc na zakupy moze jeszcze 10 minut przed zamknieciem. Nie rozumiem takich ludzi. nie wierze ze masz pusta lodowke całkowicie ze do jutra nie wytrzymasz. caly dzien w pracy nie bedziesz

Gość gość
dorosły czlowiek pracujacy majacy konto BEZ KARTY. Nie gadaj ze za kazdym razem leziesz do okienka po kase? zal ci bylo tych kilku zł miesiecznie na karte to cierp

Gość gość
Ale po co ma sobie spieprzyć cały dzień!? -Niech odpocznie! -Zmęczona jest -wyczuwam to na odległość!

Gość gość
Apropo mi jest żal tych kilku zł co miesiąc! I w pn. musze iść zlikwidowac stare konto i nowe założyć i kartę wymienić! Bo od dwóch miesięcy naliczają mi kilka złotych za nią Przez rok płacili mi 70zł co miesiąc a teraz mają mi to odebrac powoli??>bez sensu. Muszę zmienić konto i kartę!

Gość gość
gość dziś dorosły czlowiek pracujacy majacy konto BEZ KARTY. Nie gadaj ze za kazdym razem leziesz do okienka po kase? zal ci bylo tych kilku zł miesiecznie na karte to cierp x Mam trzech takich znajomych, którzy z wioski przyjedzaja do mojego miasteczka (15km) żeby kasę wypłacić. Wystarczy otworzyć konto w t-mobile i problem opłat znika :)

Gość gość
Telefon tak samo muszę zmienić! Bo mi naliczają za duży abonament. Razem z netem płacę 40zł co miesiąc a podobno są takie abonamenty z a9zł już to plus internet 5zł będę płaciła 14zł Kooorwa przepłacam!

Gość gość
to trzeba wybrac dobre konto a nie pierwsze z brzegu ja place tylko 9 zł mies. i jestem zadowolona. bankomaty wszystkie za darmo i w niedziele moge wyplacic gdzie chce :)

Gość gość
A ja też zawsze za darmo wszystko mam i nic nie płacę ! 9zł? Jezu to tyle co mój przyszły abonament w komórce bez netu za 5zł! Toż to marnotrastwo!

Gość gość
Za 9zł to ja sobie ostatnio bluzę nową z metka adidasa orgonalną zlicytowałam! Czułabym soię jak ostatnia frajerrka płacąc 9zł za kartę!

Gość gość
:D rozbój w biały dzień!

Gość gość
jestes żyd a nie frajerka :)

Gość gość
Matko mi naliczyli 7zł już drugi raz czyli razem 14zł To mój nowy top na lato za 14zł zlicytowałam! Matko okradają mnie!

Gość gość
Tylko idiota płaci za konto! :D banki i tak zarabiają na naszej kasie, wiec nie wyobrażam sobie płacić jeszcze za konto w banku.