Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu! :( Jak mam wypłacić dziś pieniądze z konta? Nie mam karty :(

Polecane posty

Gość gość
14:56 Żyd to nie frajer-fakt! Wolę być żyd niż frajer! Żydzi nie płacą podatków są jak święte krowy i mają sie najlepiej ze wszystkich! Jezus był Żydem i wybrał sobie naród żydowski więc w sumie mogę być Żydówką ok ale frajerką nie chcę!

Gość gość
14:59 :D

Gość gość
nie ma kont darmowych. nie wierzcie reklamom. tam jest wszystko za darmo a jak przychodzi co do czego to jednak sie okazuje ze jakas oplata jest

Gość gość
ja mam za darmo, ale muszę miesięcznie wydać 300zł z karty, jak nie to 3,90 (przy wydaniu od 100 do 300zł/mc) a jak mniej niż stówka to 6,90, a samo konto za free

Gość gość
15:02 Nie wiem jak Ty ale ja skrupulatnie sprawdzam jakie mam opłaty Na czerwono mam wszystko co przychodzi na konto a na czarno co wychodzi pa pa I tam widzę również opłaty które mi są pobierane bez mojej zgody pa pa! Więc oprócz umowy na piśmie którą zawieram na rok sprawdzam i monitoruję to co miesiąc a po roku prawie zawsze dochodzą opłaty więc konto i kartę trzeba zlikwidować wymienić zdać itp.

Gość gość
a po za tym np moi rodzice wszystkie opłaty robią w banku czy na poczcie i za każdy d**erel płacą 2,60 prowizji, ja robie za darmo przez neta przelewy, nie dość ze wygodniej, bo nawet z domu nie trzeba sie ruszać to jeszcze zaoszczędzam te kilkanaście zł na prowizjach, tel za 50zł też kupuje za 42 i zaś 8zł w suchym

Gość gość
Zawsze jak przychodze do banku i mówię że chcę zliwidowac oddać itp. pytają o powód i z satysfakcją mówię,, nie mam zamiaru płacić za dużo oczekujecie, za mało dajecie w zamian itp. Potem pytam czy mają coś interesującego dla mnie- z podkreśleniem na DLA MNIE:) Jeśli nie to idę do innego banku Raz przez dwa lata nie miałam ani konta ani karty bo żaden bank niczego za darmo nie dawał -POCAŁUJCIE WOJTA W DUPĘ

Gość gość
15.04 czyli za darmo nie jest ja tez tak mam konto za darmo ale za karte musze placic haha to jakie to za darmo

Gość gość
no ale wiesz, po to się bierze kartę aby nią płacić, a nie żeby tylko w portfelu sie ładnie prezentowała, tak dla bajeru i lansu. Więc jak ktoś z niej normalnie korzysta to te 300zł/mc spokojnie wyda, na zakupy czy inne opłaty kartą i wtedy ma za free

Gość gość
15:04 ja też musiałam 300zł kartą wydać9NA ZAKUPY WYDAJĘ 900 KARTĄ MIESIĘCZNIE WIĘC WZIEŁAM ODRAZU TRZY TAKIE KONTA I TRZY TAKIE KARTY! za jedno konto miesięcznie mi płacili jakoś tak 50zł czyli 150miesięcznie to jest 1800za rok czyli wakacje już z tego mam. Za nic przez ten czas nie płaciłam dopiero po dwóch latach zaczęli naliczać.

Gość gość
mnie już nie satysfakcjonuje że ja nic nie płacę tylko mi maja płacić jak mawia moja ulubiona aktorka kuna

Gość gość
Właśnie będę chciała teraz takie konta nowe założyć żeby mi płacili za nie! Mam nadzieję że ktoś coś takiego oferuje bo brakuje mi tych stu paru złotych więcej na miesiąc!

Gość gość
taa może zaraz kilka tysięcy ci na miesiąc będą płacili...

Gość gość
nie ma kont darmowych. nie wierzcie reklamom. tam jest wszystko za darmo a jak przychodzi co do czego to jednak sie okazuje ze jakas oplata jest x Jest i w dwóch postach wymieniłem juz nazwę :) dla podpowiedzi to dawny alior sync :) nawet grosza opłaty mi nie pobrali przez 3 lata, wiec twoja teorie można schować miedzy bajki :)

Gość gość
Możesz wyplacić w bankomacie przez BLIK.

Gość gość
Kart w pko bp to przydatna rzecz, a jeśli jej nie wzięłaś, bo chciałaś oszczędzić, to wystarczy tylko używać kart, czyli płacić nią powyżej 300 pln i jest ona za darmoszkę.