Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PalmaSabał

Palma sabałowa.

Polecane posty

Gość PalmaSabał

Gdzie kupić? Jakieś tabletki, wcierki cokolwiek? Czy Polska to takie zad***e że nic tu nie ma?

Gość gość
hej coś ktoś wie?

Gość gość
up

Gość gość
Palma Sabałową jest składnikiem suplementów wspomagających leczenie prostaty, wystarczy poszukać Angielska nazwa to S a w P a l m e t t o

Gość gość
wiem ale mi nie chodzi o prostatę bo jestem kobietą ale mam androgenowe i chcę z tym jakoś walczyć. te preparaty dla mężczyzn tak naprawdę mają małą zawartość wyciągu z palmy...najlepsze byłby jakieś maseczki na włosy bo w Polsce a już napewno w moim mieście nie uda mi się kupić owoców palmy więc pozostają tylko jakieś preparaty albo tabletki ale nie takie dla mężczyzn

Gość gość
Mozesz kupić w necie sama palmę w kapsułkach Ja tez myślałam ze mam androgenowe bo włosy leciały strasznie Całe pęki przy myciu i czesaniu a okazało sie ze to efekt anemii i szamponów i odzywek z silikonami Odstawiłam sylikony a wreszcie wypada ok 20 wlosow przy czesaniu zamiast całych kłębów Dostępne w drogeriach szampony sa pełne chemii i coraz więcej ludzi ma przez to problem z wypadaniem Chyba ze 4 lata kombinowałem zanim wreszcie znalazłam rozwiazanie problemu

Gość PalmaSabał
mi włosy nie wypadają mocno wcale problem w tym że nie rosną mi nowe to jest najgorsze. używam szamponów delikatnych jak najmniej chemicznych więc to nie one są problemem... to musi być androgenowe bo mam typowe objawy androgenowego. co do kapsułek z palmy to czytałam że na łysienie andro lepsze jednak są maski na włosy i skórę głowy bo sa mniej ingerujące w hormony jednak zawsze to działanie tylko zewnętrzne... ale w ostateczności spróbowałabym nawet łykać kapsułki choć boję się ze zaburzy mi to równowagę hormonalną

Gość E m
dostaniesz w prawie każdym sklepie zielarskim.

Gość gość
pójdę jutro spytać o kapsułki do łykania albo najlepiej maski na włosy

Gość gośćKuba
Polecam prostatan, ma palmę sabałową na pierwszym miejscu w składzie, do tego cynk ,pokrzywę i pestki dyni. Bardzo dobrze wpływa na leczenie powiększonej prostaty, u mnie wszystko wróciło do normy.

Gość gosc12359756
Witam, Czy palme sabałową na pewno mogą stosować kobiety? Bez jakiś konsekwencji ?

Gość gość
Tez dostalam na porost wlosow i zatrzymanie lysienia Palmę. Sabalowa ale boje sie o hormony bo i tak mam z miesiaczkami problem.Testosteron 2 krotnie wyzszy i tryholog mi przepisala.