Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce zdobyć faceta na dziecko!!!

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się ze świetnym facetem 3 miesiące.... rozmawialiśmy o tym co byłoby gdybyśmy teraz wpadli, mówi, że by się bardzo cieszył ale może lepiej z rok poczekać...... ja już tak pragnę dziecko, ze myślę o celowej wpadce. Chociaż on wie, ze biorę tabletki... ale chciałabym je odstawić bez jego wiedzy. Oczywiście udam zaskoczoną jeśli się okaże pozytyw.... myślę, że mnie nie zostawi z dzieckiem samej, chce mieć go już na zawsze i uważam, że to najlepszy sposób, a nawet gdyby odszedł to dam sobie radę bez niego ale nie chce już dłużej czekać..... mam dość kolejnego długiego chodzenia... do tej pory żaden facet mi nie odpowiadał, wybrzydzałam jak się oświadczali. Tego, że chce mieć dziecko akurat z aktualnym jestem pewna jak niczego w życiu. Co sądzicie o takim 'planie'?

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
brawo. bardzo mądrze joł

Gość gość
ja 24 (dobra praca, po studiach) on 31 (bardzo dobra praca-u siebie) sa warunki na dziecko bardzo dobre.

Gość gość
moim zdaniem .... nie widze problemu:) powodzenia. przynajmniej Ci nie zwieje;)

Gość gość
A Ty gdzie pracujesz?

Gość gość
za kilka mcy temat jak zmienić cechy, które nie podobaj mi się w facecie:D

Gość gość
hmmm tylko zeby nie zwial, odczekaj od tej jego deklaracji, ze nic by sie nie stalo jakbyscie wpadli pare miesiecy, bo slusznie pomysli, ze zrobilas to celowo

Gość gość
w centrali banku pracuje, stac mnie i sama, a on zarabia bardzo duzo. na tyle co go poznalam to porzadny facet i wizualnie mi mega odpowiada i po prostu poczulam ten instynkt macierzynski... a zawsze bylam tak na anty dzieci, teraz az nie moge wytrzymac tak go pragne...

Gość gość
to co stoi na przeszkodzie? ja bym próbowala zaciazyc tak po pol roku znajomosci.

Gość gość
na razie utnij z nim ten temat powiedz mu,ze chyba jednak troche za wczesnie , bo nie wiesz 'czy dacie sobie rade' po 3-4 mc od tego tekstu odstawiaj :) wtedy nie ucieknie;)

Nie ładnie tak kombinować za plecami osoby, którą kochasz. Nie możesz być szczera i powiedzieć, że chcesz dziecka? On też ma coś do powiedzenia.

Gość gość
no właśnie. Powiedz mu to. będzie uczciwie i pewne, że Cię nie zostawi.

Gość gość
uszanuj go zeby on potem szanowal ciebie

Gość gość
masz czas. poczekaj jeszcze troche i wroc do tematu ROZMAWIAJAC Z NIM

Gość Wizjoner
Ja pier...le! Czytam i nie wierzę własnym oczom. Gratuluję autorce posta oraz osobom, które wspierają ją w komentarzach. Jak można uzależniać życie drugiego człowieka na podstawie własnych zachcianek? Dziecko to poważna sprawa, a Ty tak sobie chcesz związać się z facetem na zasadzie "wpadki"? To też świadczy o tym jaki już teraz masz stosunek do tego dziecka. Z całym szacunkiem, ale dla mnie jesteś zwykła szmatą.

Gość gość
A potem jest lament, ............no i rozwód.

Gość gość
Popieram Wizjonera. Do tego jestes egoistka. Poza tym myslisz ze on po Twoim urodzeniu dzuecka bedzie taki sam? Ma kasy jak lodu, a Ty bedziesz rozciagnieta na prawo i lewo. Dziecko bedzie kochac nad zycie ale kto powiedzial ze nie ma prawa do wlasnego szczescia? Moze Cie wspierac finansowo ale byc z inna. Nie pomyslalas ze najwyrazniej Ty mu nie odpowiadasz skoro chce poczekac rok? Skoro juz taka jestes za jego plecami to w ciagu roku bedziesz jedna z jego wielu. On o tym wie wiec to on Ciebie bierze na wstrzymanie.

Gość gość
To zalosne. Nie mozna zmuszac drugiego czlowieka do milosci. Jestes slaba.

Gość gość
ja pier...., te baby są okropne. Czytajcie faceci i uczcie się do czego te tępe dzidy są zdolne. Szkoda faceta.