Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belieber96

wypróżnianie

Polecane posty

Gość belieber96

Witam. 2dni temu wieczorem wzięłam 2 tabletki na przeczyszczenie dulcobis i rano się bez problemu wypróżniłam,a nawet miałam biegunkę. Czy to normalne że od wczoraj nie mogę się załatwić? Czy ta biegunka jest tego powodem bo trochę się martwie i jestem zła że nie mogę się znowu wypróżnić już drugi dzień. Pije wystarczająco płynów jeśli o to chodzi,słodkiego mało,śliwki,jabłka obecne w mojej diecie. Pomocy

Gość gość
Cześć, podaje dobry sposób na wypróżnianie. Wieczorem wsyp z 5 łyżek płatków owsianych do miseczki, zalej kilkoma łyżkami przegotowanej ciepłej wody (6-7 łyzek). Do tego łyżka miodu i tak ma stać do rana, pomieszane i pod przykryciem. Rano trzesz na tarce jabłko na drobnych oczkach, dodajesz trochę orzechow, rodzynki, suszoną żurawinę (mogą być zlane wrzątkiem), trochę ziaren słonecznika i pestki z dyni. Wsuwaj to codziennie, a dobre wypróżnienie gwarantowane:) Możesz komponować po swojemu, np dodawać jakieś kiełki, otręby itd, jak mało słodkie, to dosładzać miodem. Bomba witaminowa i świetny odkurzacz dla jelit:) Miałam kłopoty, a teraz jak ręką odjął! No i słodycze i duża ilość kawy w odstawkę......

niestety, ale tabletki na przeczyszczenie to nie jest najlepszy pomysł. dlatego nastapił taki efekt.