Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oldżi

Jestem zaniedbywana przez narzeczonego

Polecane posty

Witam, pisze do was z prośbą o radę, ponieważ czuje się zaniedbywana przez narzeczonego . od jakiegoś czasu stał się zupełnie innym mężczyzną . w komputerze znalazłam zdjęcia innych dziewczyn . jak prosiłam, żeby mi to wyjaśnił nic się nie odzywał, aż do dzisiaj . powiedział mi, że coś mu strzeliło . jeszcze nie tak dawno był kochany, czuły, kupował mi kwiaty, a teraz to się zmieniło . pomóżcie mi, bo nie wiem co mam dalej robić :(

Wydaj mi sie,ze jest niestety znudzony tobą wiem ze to przykre ale jesli chłopak patrzy na inne kobiety to niestety znudził sie

Chyba sie wypalił i już nie czuje d ciebie tego co kiedys,

co mam zrobić z tym ? :( czy będzie jeszcze tak jak kiedyś ?

Zauważ ze interesuje się innymi kobietami,,potrafisz mu zaufac?

teraz ja mu w ogóle nie ufam . była jedna akcja nie tak dawno, że mnie okłamał i dalej chciał brnąć w to ale ja odkryłam prawdę i nie dałam za wygraną . powiedziałam mu że jeszcze jedna podobna akcja to z nami koniec . on obiecał że się zmieni . mówi tak już przez dłuższy czas i nic . jestem jego pierwszą, więc nie wiem czy to przez to, ale wydaje mi się że taki chłopak wtedy robi wszystko, żeby kobietę przy sobie zatrzymać . tu jest inaczej .