Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Good Grirl Gone Bad to suka i ścierwo!!! Uwiodła męża swojej siostry !!!

Polecane posty

Gość gość

JAk można być takim potworem? Wyrwała bym ci wszystkie kudły gdybyś była moją siostrą!!!😠

Gość gość
good girl gone bad 2015.03.28 powiem wam że czuje się troche winna... Był taki czas że byłam sama, rozstałam się z chłopakiem. I widząc to jaki dla mnie jest zaczęłam z nim niewinnie flirtować, a raczej odwzajemniać jego flirtowanie... Jednak to były takie żarty, uprzejmości z mojej strony na poprawę humoru. Przyznam że troche o nim fantazjowałam, ale nie wiedziałam że to zajdzie tak daleko. :O:O:O

Gość gość
Adam ciebie też, bo tutaj wszedłeś. Z racji tego, że ktoś się tutaj chwali swoim życiem, czy go opisuje to zmusza osoby trzecie do interesowania się nim. Więc automatycznie ciebie, czy mnie również.

tak,ale nie zakładam o kimś tematu i nie pisze o nikim z takimi emocjami :D

Gość gość
to niezła szmata.. jak można być taką dziwką? :O:O:O:O:O

Gość gość
a facetowi 15 lat starszemu nie ma się co dziwić że pokusił się na młodą i chętną

Gość gość
e tam wyrwaliście z kontekstu i po niej jedziecie :O

Gość gość
. Lubiłam z nim żartować bo jest bardzo wesołym człowiekiem. Przyznam że czasem z nim niewinnie flirtowałam i lekko go kokietowałam-jaka to ja nieporadna itp. Ale ostatnio jego żarty wobec mnie są nieśmieszne, czasem wulgarne. Zauważyłam jak na mnie patrzy. Ostatnio złapał mnie za pierś x on też święty nie jest :O:O:O

Gość gość
good girl gone bad 2015.03.27 Trochę czuje się winna bo flirtowałam z nim.Na początku podobało mi się to nawet, podniecało, ale teraz kiedy czuje że idzie to za daleko nie czuje sie z tym dobrze smutas.gif :O Ta już wieżę w skruchę tej dzifki :O

Gość gość
to kontrolowanie umysłów!!! Słucha rihanny czyli ILLUMINATÓW!!! Sama przyjrzałam się jej twórczości. W teledyskach pełno znaków satanistycznych, a jak by tego było mało ukryte znaczenia piosenek. Jak puścimy jedną z nich od tyłu to w tle w refrenie słychać I LOVE SATAN!!!:(

Gość gość
Adam1990 dziś tak,ale nie zakładam o kimś tematu i nie pisze o nikim z takimi emocjami xx Widocznie na autorkę takie małpy działają jak płachta na byka. Ja się nie dziwię. Zakładanie osobnego tematu może ma swój cel. W swój temat ta pani może nie zajrzeć, a jak będzie widziała temat skierowany do niej, to z ciekawości wejdzie i przeczyta zarzuty.

Gość gość
gość dziś to kontrolowanie umysłów!!! Słucha rihanny czyli ILLUMINATÓW!!! Sama przyjrzałam się jej twórczości. W teledyskach pełno znaków satanistycznych, a jak by tego było mało ukryte znaczenia piosenek. Jak puścimy jedną z nich od tyłu to w tle w refrenie słychać I LOVE SATAN!!!smutas.gif xx Tak? No popatrz, a ja myślałam, że tylko metalowcy to sataniści ha ha.

Gość gość
a tu obraz który pojawia się przez ułamek sekundy w piosence rihanny umbrella...Najlepiej zwolnić tępo aby wyrażnie dostrzec tą scenę:O Ale wam się pewnie nie chce więc pokażę fotkę http://www.tinypic.pl/wux9dkawjqwd ta po lewej to rihanna

Gość gość
Udowodnili że ramiona nie mogą tworzyć czegoś takiego. Zostały dorobione graficznie:( W jakim celu? Dlaczego ten moment trwa ułamek sekundy?

Gość gość
ktoś nie umie pentagramu rysować :D

Gość gość
nienawidze takich dziwek!!:O obyś się czymś zaraziła!:O

Gość
Miałam tu nie wchodzić, ale Adam napisał mi meila że ktoś zakłada o mnie obrazliwe tematy... Autorko szkoda mi ciebie:O Nie masz swojego życia?:O

Gość
nienawidze takich dziwek!!pechowiec.gif obyś się czymś zaraziła!pechowiec.gif wiem z kim sypiam:O Uważaj co komu życzysz bo to może obrócić się przeciwko tobie :O

Gość gość
JAkbyś się przyjrzała większości amerykańskich gwiazd to byś w ogóle chyba nie słuchała muzyki :( Rihanna to nic w porównaniu z BEYONCE i JAY-Z :(

Gość gość
PEWNIE CHCESZ MU D*******y:O

Gość gość
można niżej upaść?:O

Gość
man on the moon dziś Tadek, ty ździro! Wstydź się!smiech.gif do tanga trzeba dwojga...

Gość gość
Uwiodla? a to bobre:-D Jak nie bedzie facet chcial to zadna nie ma sznas

Gość gość
a mąż tej siostry to przepraszam bardzo, nic do powiedzenia nie miał? niewinny biedaczek? hahaha dobre :P baby jednak głupie są :P

Gość gość
gość dziś a facetowi 15 lat starszemu nie ma się co dziwić że pokusił się na młodą i chętną xxx no jasne facet przecież niewinny :P pogłaszczcie go jeszcze :o

Gość
odpieprz się szmato!