Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakaz i zakaz

też tak macie że rodzice lub rodzic chce przeżyć za was wasze życie

Polecane posty

Gość nakaz i zakaz

ciągle wam gada jak masz żyć, co robić a czego nie robić, jakich błędów nie popełniać itd itd itd....to tak się robi a co innego zaś tak...mój ojciec chciał by chyba za mnie przeżyć moje życie, kurza mnie to i jest ciągle kłótnia

Gość gość
Ma prawo i rodzicielski obowiązek gadac, a ty posłuchaj, i zastanów się, przed czym rodzic cię ostrzega, zamiast się wkurzać. Lepiej pomyslec, niz glupio cos zrobic. Jest tu temat o dziewczynie 20 letniej, która studiuje, nic nie ma, i zaszla w ciazę..Matka, autorka topiku jest wściekla, i slusznie. Lepiej pomyslec i zabezpieczac się, prawda?

Gość gość
Rodzice chcą cię ostrzec, nie bierz tego jako chęci przeżycia za ciebie twojego zycia. I tak popelnisz błędy, ale moze mniej, moze nie takie straszne. Nie wkurzaj się, posluchaj....

Gość nakaz i zakaz
kobiety ale ja mam 33 lata więc hallo....to nie jest tak że nie wysłucham co mają mi do powiedzenia rodzice ale no litości...mam 33 lata i wiem jak chcę żeby wyglądało moje życie, co lubię,na co mam ochotę itd

Gość gość
nakaz i zakaz 2015.03.31 Jak sie ma 33 lata to mieszka sie samemu a nie rodzicom na głowie.Byłabyś sama nie słuchałabyś tego czego nie chcesz.Rodzice pewnie widza ze masz rozum małego dziecka

Gość gość
Hotel mama ! Najwygodniej ! Ludzie często nie dają sobie rady nawet do starości tak jak ta osoba 33 lata koszmar. Jeszcze ma wymagania siedząc na karku !