Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejsze kobiety są beznadziejne nie nadają się na matki i żony

Polecane posty

Gość gość
Po każdym razie będziesz jej odtwarzał błonę dziewiczą:)?

Gość gość
nie mogła bo się ja powinno trzymać na łańcuchu krótko :)

Gość gość
przecież każda z was mówi że jest porządna mega wierna i szczera... :D jak to się mówi "papier przyjmie wszystko" innymi słowy mówić można wszystko bo uszy też wszystko zaakceptują gorzej już z tym co się widzi i baaaaaaardzo często okazuje się że to co się od was słyszy a to co się widzi to dwie różne rzeczy ;) ile to już takich poznałem które mówiły że są wierne szczere itd a wystarczyło pogadać na ten sam temat 2 tyg później i już była inna gadka... albo że jest wierna jak pies a oczami tylko stale strzelała na kolesi i dawała się obracać buehehe...

Gość gość
bo ty po prostu nie dostrzegasz tych spokojnych kobiet które nie chodzą na imprezy

Gość gość
gość wczoraj Faceci za to saaaaame kryształy i szlachetni rycerze :o no nie rozśmieszaj mnie :P z wami też wystarczy pogadać. Każdy zaje/bisty kawaler, a po slubie okazuje się maminsynek, cham i burak, który tylko patrzy jak olać własne dziecko i zabawić się z kolegami - skoro już tak do jednego wora wrzucamy WSZYSTKICH :) aha! i jeszcze jedno - ja też gardzę takimi puszczalskimi kur/wiarzami którzy najpierw hulają ile wlezie, a potem dziewicy szukają na żonę i najgłośniej o to mordy drą :o

Gość gość
hahaha brawo dla tej pani wyżej :D

Gość gość
Natury nie oszukasz gadac ze gardzisz roochaczami to sobie mozesz ale o wiele bardziej kreci cie facet ktory ma opinie podrywacza i roochacza niz spokojny niesmialy flegmatyk i na roochaczy lepiej reagujecie a to widac ;)

Gość gość
Nie znasz mnie więc nie pitol :) To, że ty tak lubisz i na takie baby trafiasz to nie znaczy, że wszyscy tak mają :) Nie jestem solarową dziunią żeby mnie kręcił jakis disco-palant osiedlowy. Mam klasę i mam faceta z klasą. Nie jarają mnie figo-fago jełopy. Pamiętam jak podobni tobie wyśmiewali mnie od cnotek niewydymek, kpili i obgadywali. Tak to cenicie u kobiet ale jak któraś się nie puszcza to ją linczujecie by za parę lat żądać dziewicy za żonę.... ŻENADA!

Gość gość
z facetami też tak jest wolą lafiryndy niż spokojne dziewczyny a potem wylewają żale w takich tematach jak ten

Gość gość
a niby kiedy było lepiej? 20 lat temu było to samo, 50 też itd. jedyne co się zmieniło to st6rój i dostęp do informacji, dziś każdy może pstryknąć fotkę i wysłać , a kiedyś trzeba było wierzyć na słowo

Gość gość
Przeciez kazdy facet chce by 100% kobiet puszczalo sie tylko z nim a pozostalych mialy w d***e serio nie wiedzialyscie o tym?

Gość gość
o właśnie najpierw sami latacie za sukami, a potem płaczecie i jeszcze chcecie być tym jedynym w życiu każdej samemu zaś bzykając na potęgę :P

Gość gość
I vice wersa , wśród facetów coraz więcej leni nie odpowiedzialnych krypto gejów których obchodzi tylko jak fryzurke nazelowac

No tak jest zazwyczaj z facetami. Najpierw latają za byle pustą, potem wylewają żale tu i tam.