Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panama33

czy facet może dostać erekcji na widok przeciętnej dziewczyny?

Polecane posty

Gość panama33
tak jest! przyjmuję do wiadomosci! rozkaz to rozkaz...prawie taki sam jak "baczność" ;-)

Gość gość
dziwne

Gość gość
Chodząc do sauny zauważyłem że tylko na widok wyjątkowo ładnej kobiety mi staje.

Gość gość
normalny facet nie ma wzwodu podczas rozmowy z dziewczyną . Chyba , że to jakiś świr

Gość prawictwo pospolite 137
ja miałem erekcje 3 razy w ciągu ostatnich 15 lat w miejscach publicznych.. Mój grzecznie wisi Damskie odsłonięte nogi czy glębokie dekolty - to jest zdecydowanie za mało dla niego.

Gość gość
Takich ślicznych kobiet jest niewiele więc jeśli ktoś chodzi systematycznie do sauny to z 10 może 15 razy w ciągu 15 lat może się zdarzyć każdemu facetowi.

Gość gość
Z tego co zauważyłem to tylko na widok wyjątkowo ładnych, podobających się mi kobiet.

Gość gość
Tylko na widok takiej która mi się bardzo podoba.

Gość panama33
to ja mu sie chyba bardzo podobam , bo dzisiaj znów była ta sama akacja...musze zacząc patrzec tylko na jego twarz a nie poniżej

Gość gość
Mi też staje tylko na widok kobiety która mi się bardzo podoba.

Gość gość
Mi tak porządnie to tylko staje na widok pięknej kobiety.

Gość gość
Ja mam trochę inaczej,mi zawsze staje na widok pięknych piersi.

A skąd wiesz, że on dostaje erekcji na twój widok? Może nosi latarkę w kieszeni? Podobno nie ma brzydkich kobiet, tylko alkoholu czasem brakuje. Może facet lekko wcięty juz jest kiedy Ciebie widzi? Wtedy inaczej reaguje na bodźce.

Gość panama33
jestem juz duża i wiem kiedy ktos ma latarke w kieszeni....;-)).Poza tym tak po prostu mnie to zjawisko zaciekawiło, bo z moim poprzednim partnerem było inaczej, tzn. potrzebny był chociaż malutki impuls, jakieś pomizianie po udzie itp...a tu nic i taka reakcja....choć fakt lubie duze dekolty a biust mam D w porywach do E ...wiec to moze to....choć go przeciez nie dotykam swym biustem w samochodzie ;-)

Gość gość
Weź sie jebnij w leb! z nieróbstwa Ci sie cos p****alo. Jak Rosja nas zaatakuje, to ciekawe czy będziesz o tym myslała, kule w leb dostaniesz i tyle.

Gość panama33
spokojnie, frustracie spokojnie :-)

Gość gość
Dziwko, skoncz temat, idz na ulice, bo to tylko potrafisz robic najlepiej.

Gość gość
k***a magluje i magluje temat p********z jak poparzona.jak długo sexu nie miał to by #uchał każdą dziure

Gość gość
Jakaś nienormalna, bo kto normalny wałkuje taki temat, hehe. Jakby sie wziela za robote, to i by nie miala czasu siedziec tutaj i pierdzielic farmazony xD. Rada, kup se wibrator, a najlepiej (moze masz w kuchni) banana zastosuj.

Gość gość
I co? zatkało kakao? Chyba dała sobie spokój i git!

Gość gość
tylko połącz tam gdzie spacja

Gość panama33
nie , nie zatkała mnie...na różne tematy ludzie tu rozmawiaja, mnie zainteresował akurat taki...mam analityczny umysł i lubie wiedziec dlaczego coś sie dzieje.nie zmuszam do czytania nikogo.

Gość gość
Ok, mądra odpowiedź.

Gość gość
Kobieta też musi sobie czasami wytarmosić.Taki mamy klimat.

Gość gość
erekcja jest dużym wysiłkiem dla organizmu . Czlonek nie może co chwile stawać i opadać ..Tak działa ludzki organizm , że musi wydarzyć się coś ``mocniejszego`` , by mały się podniósł

Gość panama33
gościu powyżej- bardzo dziękuję za konkretną i precyzyjną odpowiedz. właściwie uzyskałam dzis podobną od mojego adoratora...nie o urodę lali barbie chodzi tylko o to za akurat ja na niego tak działam. i to by było na tyle.

Gość gość
Ta kobieta nie musi być idealnie piękna,ona po prostu ma to coś wyjątkowego co sprawia że aż pała zaczyna sterczeć na maksa. :) Wiadomo że są gusta i guściki.Jednemu się podoba taka a dla innego jest brzydka.

Gość gość
To jest niezależne ode mnie jeśli kobieta wyjątkowo mi się podoba to zawsze mi staje.Nie potrafię tego kontrolować chociaż bym bardzo chciał.

Gość panama33
Gościu powyżej- Tobie także dziękuje za wyjaśnienie. Tak właśnie powiedział mi "moj" adorator...po prostu ujawniły sie moje kompleksy , że nie jestem dość ładna żeby tak działać na faceta itp itd...a tu okazało sie inaczej..;-) .W sumie dla mnie miło.