Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie rajstopy?

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie chodzić w rajstopach?

Nie, trzeba je podciągać prawie pod pachy bo jak nie, to w kroku opadają, pewnie te super drogie takie nie są, ale jakoś mi się nie uśmiecha płacić krocie za głupie rajtki. Zawsze się zastanawiam, jak to jest możliwe, że ludzkość lata na księżyc, tworzy smartfony, potrafi rozmawiać i oglądać się na odległość tysięcy km, a nie potrafi skonstruować rajstop, które kosztują względnie i nie spadają z du/py w ciągu godziny chodzenia w nich.

Nie lubię z tego samego powodu co Psychodelirium,jeśli zakładem kiecke,a nie wypada mieć gołych nóg to wole zdecydowanie pończochy

Gość gość
Lubię rajstopy ale pończochy są super. ...bo jestem ich fanem. ..nogi muszą mieć oprawę. ...

Gość gość
zarówno w rajstopach, ja k i pończochach noga wygląda mega zgrabnie, ja lubię rajstopy, mam już wiele modeli ze sklepu http://www.levante.pl/

Gość gość
lubie miec rajstopy dziewczyn na k*****e. Dziewczyny podnieca was to jak chlopak sie tak bawi waszymi ciuszkami

Psychodelirium_

się żaliła, że należy 'podciągać' prawie pod pachy ale to chyba jedyny mankament,

jasna sprawa, ludność żyjąca w Amazonii , Afryce, Brazylii , Meksyku , Panamie itd. 

prawdopodobnie NIE zna słowa 'podciąganie' , ponieważ nie muszą nosić ze względu na dodatnią temperaturę otoczenia

a

w naszym klimacie niestety należy 'podciągnąć' spodnie i poprawić pasek , rozwiązaniem są szelki ,

kobiety do pończoch również zakładają szelki , do rajstop również można szelki założyć , szelki zasłonią tzytzki , czyli można śmigać bez wiaderek 

a wszystko zasłoni suukienka !

samego użytkowania, nakładania, czucia się w nich nie, ale w niczym innym mi ta pytki seksownie nie wyglądają 😎

Gość monana

Nie przepadam. Są okrutnie niewygodne, bez względu na to jaki rozmiar kupię i tak wiecznie opadają. Zakładam je jedynie już jak muszę, ale jednak staram się tego unikać. 

Gość Walenty Gruszka

Lubię marszczyć konia pod dziewczyny w rajstopach