Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta nie może mieć wymagań co do faceta bo wszyscy

Polecane posty

Gość gość

powiedzą że a) jest księżniczką b) nie jest przepiękna, więc nie ma prawa c) powinna brać pierwszego uczciwszego (przynajmniej na pierwszy rzut oka) co się nawinie - jak nie bije, nie wyzywa, kradnie, to jest dobry człowiek (naprawdę AŻ tak niskie wymogi...?). d).... cd. punktu c (:D) - bo jak nie weźmie to nie daj borze zostanie starą panną koło 30stki! e) nawet kultura to potwierdza - podrywanie przez kobietę jest odbierane jako zachowanie w złym tonie i przejaw jej desperacji - paradoksalnie! ale jak już jakiś facet postanawia wystartować, to ona ma być dla niego oczywiście milusia i powinna mu ulec (jeśli nie jest jakimś szajbusem) - nawet jak nic do niego nie czuje. Bo inaczej panicz będzie urażony.

Gość gość
jak kobieta chce mieć po prostu kogoś, z kim będzie się dogadywać i kto jej się będzie podobał (A podobają się przecież różne osoby, każdy ma swój gust! nie tylko jeden przyjęty model urody..mi się często nieładni podobali i co?) to ją obrzucą, że powinna obniżyć wymagania i żeby się tak nie ceniła. Bo kobieta, która szanuje samą siebie i wie, czego chce (a czego NIE) jest interpretowana na jakiś chory sposób

Gość gość
Ha ha coś w tym jest. Za to faceci mogą mieć duuużeeee wymagania wobec kobiet, w szczególności ci co siedzą na kafeterii:)

Gość Kermitto
No moja jakby tak napisała "borze" to kop w doope byłby najłagodniejszą z kar. Przed facetem zapoznaj się ze słownikiem.

Gość gość
no ale prawda jest że w raz z wiekiem i liczbą partnerów seksualnych kobieta traci na wartości i twoje pisanie tutaj nic w tym nie zmieni :)

Gość gość
BOŻE co za anlnafabetka...

Gość gość
Faceci też tracą na wartości z wiekiem. Nie oszukujmy się. Ilu Was tu siedzi opasłych, z wielkimi brzuchami a o seksie tylko pisać chcecie? Jestem zadbaną, szczupłą dziewczyną. Ładną i inteligentną. I nie mam w czym wybierać. Porażka!!! Wystarczyło by byście o siebie zadbali fizycznie i intelektualnie. Ale Wam się nie chce, bo w naszym durnym społeczeństwie się utarło, że kobieta winna dbać o siebie. Facet nie.

Gość gość
Haha, zapomniałam dodać, że "borze" jest ironiczne (naprawdę tego nie znacie? wiele osób tak pisze) bo przecież zaraz Cię zjadą :D tutaj trzeba ze wszystkim uważać, bo zaraz stado osób na ciebie wsiądzie

Gość gość
"Faceci też tracą na wartości z wiekiem. Nie oszukujmy się." no właśnie nie oszukujcie się ;)

Gość gość
Nie wiem, czy powiedzenie 'też tracą na wartości z wiekiem' jest odpowiednie. W każdym wieku można kogoś znaleźć i wartościowanie młodości to kiepski pomysł, nie o to w tym wszystkim chodzi

Gość gość
popytaj facetów w wieku 50 i 60 lat ile mają lat kobiety które im się podobają ;P

Gość gość
Wiem że 20 :P, ale taka natura.... niemniej nie przesadzajmy, są szczęśliwe pary 50 +

Gość gość
całkiem ładny

Gość gość
hahah sama prawda:D

Gość gość
A ja sie pytam po co te wymagania? I jednej i drugiej strony? Nie wystarczy,ze ta osoba jest? Jak spotka sie kogos kto nam odpowiada,z kim ma sie dobry kontakt,w kim sie zakochamy,po prostu kogos wyjatkowego dla nas to po co miec wymagania? To psuje zwiazki. Ja od zony np niczego nie wymagam, ona ode mnie tez i zyjemy szczesliwie od wielu lat. Nie lepiej tak?

Gość gość
n*******lam baby z liścia

Gość gość
Jak piszesz słowo z błędem ortograficznym w sensie ironicznym, to daj go w cudzysłów, albo napisz boshe. Wtedy wiadomo, że chodzi o ironię. Ja się nie spotkałam, aby to słowo było specjalnie pisane z błędem ort. Takie coś powinno się tępić, bo utrwala ludziom "byki" w mózgu.

Gość gość
W rzeczywistosci jednak jest zupelnie inaczej. Kobiety maja duze wymagania, faceci sie dostosowuja. Moze kiedys bylo odwrotnie ale teraz juz nie. Czasy sie zmienily. Nie dziwie sie facetom ze maja dosc tego "ksiezniczkowania". P.S- twoje "czucie cos" do faceta pewnie polega na tym ze ma byc przystojny. I tyle.

Gość gość daj w jape
kobieta ma być ładna i uległa, a facet ma mieć kase, wygląd faceta nie jest istotny.