Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miałam wczoraj wypalaną nadzerkę szyjki macicy nie wiem czy brac zwlnienie z pr

Polecane posty

Gość gość

moją nadrzerkę leczyłam 3 lata więc w końcu zdecydowałam sie na ten zabieg ale teraz przezywam że będe miała problmy z 3 ciążą ponieważ 1 poroniłam z 2 było wszystko ok. Pracuje na cieżkim stanowisku musze dzwigać po 10 - 15 kg. wczoraj byłam w pracy i troche mnie brzuch bolał. dzisiaj mam wolne nic do południa nie robiłam poszłam na zakupy i znowu zaczął mnie boleć. może nie brzuch ale ta szyjka mnie boli. boję się że jak będę dzwigać to coś mi się zrobi zagoi nie tak co o tym myślicie ? mąż każe mo wziąć zwolnienie. jak wyczytałam w sieci że nie wolno dzwigać przez klka dni ale przez ile ?

Gość gość
naprawdę zadna z was mi nie doradzi ? myslę żeby pojechać do lekarza na izbę przyjęć może da mi zwolnienie chociaż na jutro ?

Gość mila2406
Ja miałam wypalanke i musisz się oszczedzać,nie brać przedewszystkim gorących kopieli w wanie tylko się podmyć. Zeszła ci taka błonka z płynem ? bo powinna i u mnie tak było,dziwne że gin ci zwolnienia nie wystawił,sróbuj załatwić zwolnienie u rodzinnego albo prywatnie na 3 dni kcohana.

Gość gość
no nie powiedział :( kurcze martwię sie teraz wczoraj sie odzwigałam jak głupia. Nic nie mówił o oszczedzaniu jedynie to że mam się często podmywać i nosić podpaski i za 2 tyg na zasypke

Gość gość
a nie wiesz może czy dadzą mi zwolnienie na izbie ? bo do rodzinnego się załapać to jest masakra no chyba że prywatnie będę próbować ale jednak wolałabym na nfz. jak bym dzisiaj pojechała na izbe i pokazała z 50 zł to moze by mi wypisali ?

Gość mila2406
Kochana na izbe to nie idz bo cie zjadą,próbuj prywatnie,zadzwoń i powiedz ze koniecznie chcesz prywatną wizytęi tyle za kase cie przyjmie i wez zwolnienie na 3 dni to odpoczniesz i dojdziesz do siebie.

Gość gość
faktycznie masz rację. Dzięki. Wczoraj tak naprawdę chyba nawet pani doktor nie powiedziałam że pracuję z tego stresu i przerażenia.

Gość mila2406
Rozumiem przeszłam pzez to samo, o bólu podczas wypalanki nie wspomne,dużo zdrówka życzę i łatw zwolnienie.