Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćan

Oszuści z Allegro

Polecane posty

Gość gośćan

Czekam ponad tydzień na przesyłkę a kiedy zadzwoniłam usłyszałam nie ma takiego numeru, jeżeli do świąt nie otrzymam zgłaszam na policję, czy ktoś tak miał?

Gość gość
Ja też czekam trochę ponad tydzień no i oczywiście brak kontaktu ze sprzedającym.

Gość gość
Rok temu zostałem oszukany na Allegro, zapłaciłem a towaru nie dostałem, chociaż paniusia nadal wystawia towar a może tak podać jej dane na kafe?

Gość gość
Mi na szczęście nic takiego się nie przytrafiło a często coś kupuję.

Gość gość
ja sprawdzam komentarze. raz tylko mnie oszukali z japan style, przyslali zamiast plaszcza jakis szajs co nawet na ogrod sie nie nadawal do noszenia. tak poza tym to raczej jestem zadowolona z allegro.

Gość adsadsa
Ile kosztowała ta rzecz, którą zamówiłaś??

Gość gość
Ja raz się nacięłam, wystawiali książki których tak naprawdę nie mieli, po miesiącu i kilku upomnieniach odpisali że dostali wadliwą partię książek. Moja wina bo nie sprawdziłam komentarzy na temat użytkownika zanim złożyłam zamówienie. Widać nagminnie dostają wadliwą partię...

Gość gość
168.00 a jakie to ma znaczenie? Dla mnie nawet jeżeli za coś zapłacę 10.00 powinnam to otrzymać.

Gość gość
Ja też czytam komentarze ale jeżeli ktoś rok temu miał cztery złe a od roku same pozytywy to myślałam że się naprawił.

Gość gość
Jeżeli policja machnie ręką to jej dupsko obsmaruje w internecie, powklejam linki z jej buźką i danymi, synka oszczędzę.

Gość gość
Policja nie machnie ręką, a winni dostanie kare. Straciłem 25zl za pewna zamowiona rzecz, której nie otrzymałem. Policja znalazła innych poszkodowanych, a oszuści dostali wyroki w zawieszeniu i przymus naprawienia szkody. Paragraf o zle rozporządzenie mienia

Gość gość
A ja przez jedną sukę z allegro mam od męża zakaz zakupów, powiedział że nie będzie robił na naciągaczy.

Gość gość
Ścigać naciągaczy ,niech się wezmą za uczciwą pracę.

Gość gość
Zamówiłam bluzę z japan style, zapłaciłam i mi jej nie przysłali do tej pory, a minęły już 3 lata :D więcej stamtąd nic nie zamawialam

Gość gość
Allegro powinno przetrzymać pieniądze a kiedy zgłosimy odbiór przesyłki wysłać je do sprzedającego.

Gość Sabrrrina
Ja wcześniej kupowałam książki głównie na allegro, bo taniej można jakies używane w dobrym stanie znalezc, niestety zostałam tyle razy oszukana,że teraz kupuję tylko na skupszop.pl i jestem zadowolona a i czasem coś tam sprzedam,żeby mieć pieniądze na kolejne książki.