Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka 22

Niskie dziewczyny naprawdę są o wiele gorsze od wysokich?

Polecane posty

Gość gość
A wysokie to kolumna :)

Gość gość
wysokie kobyły niespełna rozumu udają że każda niska jest gruba a każda wysoka super chuda

Gość gość
Średnie też są rozlazłe, bo zawsze siedzą z popcornem przy takich wątkach, zamiast ćwiczyć klepanie w klawiaturę.

Gość gość
Tu gość 22:50 dodam, ze i tak jestem gejem

Gość gość
Co to za stereotyp ze niskie dziewczyny są grube bez kształtów? Równie dobrze można powiedzieć że wszystkie blondynki to głupie puste plastikowe k***y spod latarnii

Gość gość
Wysokie maja giry jak kajaki :p

Gość gość
Tu gość z 23:10 na wszelki wypadek potwierdzam, że jestem gejem.

Gość gość
Jak niscy ludzie są gorsi? Wiele niskich osób to przywódcy potężnych państw, postacie wybitne. Ergo niskie osoby mają wybitny umysł, a wysokie to banda idiotów. Dobranoc.

Gość gość
Tematem są niskie dziewczyny, a dziewczyny nie są przywódcami państw ;) prawictwo, co za mądrość :) teraz zapodaj jakiegoś linka z kobietką i wszystko będzie po staremu

Gość gość
Przychodzi niska blondynka do ginekologa i mówi: - Panie doktorze, bardzo boli mnie w kroku. - Proszę się rozebrać. Lekarz zbadał blondynkę dokładnie i mówi: - Nic tu nie widzę podejrzanego. Ale proszę powiedzieć kiedy panią boli najbardziej? - Kiedy pada deszcz! - To się umówimy tak: jak będzie padało to pani szybko do mnie przybiegnie i zbadam panią poza kolejnością. Na trzeci dzień zaczęło padać. Blondynka szybko biegnie do lekarza. - Doktorze, tak mnie boli, że nie mogę wytrzymać! - Proszę się położyć. Lekarz obejrzał blondynkę, wziął narzędzia i po chwili mówi: - Proszę wstać i przejść kawałek. Jak jest teraz? - Och doktorze, cudownie! Jak pan to zrobił? - To proste. Skróciłem pani kalosze.

Gość gość
Ja mam 165 cm i chciałabym być jeszcze niższa :) mogłabym mieć 162 cm, wtedy byłoby idealnie. Ale w sumie jestem zadowolona ze swojego wzrostu. Nie zazdroszczę dziewczynom mającym więcej niż 175, niby mówi się, że to wzrost modelki, dlugie nogi - czyli same zalety... ale czy aby na pewno? Bez urazy, ale mnie bierze trochę obrzydzenie jak patrzę na takie ogromne dziewczyny. Mam wrażenie, ze one w ogóle nie mają żadnej koordynacji ruchu, chodzą jak połamane, garbią się itp. O wiele lepiej wyglądają dziewczyny niższe, które panują nad swoim ciałem, są kobiece, delikatne i filigranowe.

Gość gość
Buhaha. Niskie sa nieksztaltne i maja krotkie, brzydkie nogi.

Gość gość
Jakim trzeba byc debilem zeby uwazac ze tak wyglada kazda wysoka kobieta a tak kazda niska?

Gość gość
Temat poprawnie powinien brzmieć "Czy niscy ludzie to podludzie?"

Gość gość
Chcieć być niższym o 3 cm? Hahahaha, nie martw się, to marzenie się ziści za parędziesiąt lat. Super, nie?

Gość gość
Ja to noszę specjalne buty na spłaszczającym obcasie i używam spłaszczającego szamponu do włosów, aby się wydać niższą, bo małe jest piękne.

Gość gość
Argument o długich nogach wysokich dziewczyn jest c***a wart. Ważna jest proporcjonalność, niska dziewczyna też może posiadać długie nogi, które będą wyglądały imponująco i zgrabnie :) Popatrz choćby na to zdjęcie, różny wzrost, a długość nóg obu pań taka sama :) http://pl.tinypic.com/view.php?pic=x6bhj5&s=5#.VRxjNovwGpU Ta blondynka nie ma nawet 160 cm ;)

Gość gość
dziś przecież to dziecko pedofilu

Gość gość
Nie rozumiem oburzenia :)

Gość gość
Poza tym dziewczyna ma 16 lat, więc dzieckiem już nie jest ;)

Gość wysokaRozsądna
Mam 172 i wcale nie mam stóp kajaków, a zwykły rozmiar 38, czasami nawet 37, a znam dziewczyny które mają 160, a stopę rozmiar 40, i co ? Po co te obelgi i dyskusje. Wcale nie uważam że któraś z tych grup jest gorsza. Powinnyśmy się trzymać razem i nawzajem się komplementować. Są różne gusta, jednemu podoba się wysoka a innemu niska. Proporcje w sylwetce na prawdę wyglądają różnie, wiem bo na co dzień zajmuje się stylizacją, i zdarzają się wysokie panie o dłuższym tułowiu i krótkich nogach, a i zdarzają się niskie, zgrabne i szczuplutkie, ale bez wcięcia w talii i bez kobiecych bioder. I znowu się pytam co z tego? Każda jest inna, ale jednocześnie każda powinna się akceptować. Bo faceci w tej dyskusji tylko radochę mają, jak jedna z drugą się kłuci.

Gość gość
hehe i tak później facet weżnie tą najgorszą , którą nie szanuje a tu dają swoją opinie na temat wzrostu :D Wzrost to nie wszystko. Oczywiście Niska dziewczyna nie weżnie sobie faceta , który ma 190 cm. A kobieta , która ma 180 cm nie weżnie faceta , który ma powiedzmy 160 cm . Bo nawet nie wygląda to estetycznie ale to nie o to chodzi. Ważne , żeby oby dwoje się kochali a nie patrzeli na wygląd. Bo wygląd przemija ale charakter zostaje :) A na starość , każdy z was będzie niższy :P

Gość gość
Pierniczycie o kajakach a dwie moje najlepsze przyjaciółki jedna wzrostu 162 cm a druga 166 cm mają rozmiar buta 40 podczas gdy ja dziewczyna 174 cm mam 38. Nie zawsze wzrost idzie w parze z rozmiarem butów ;)

Gość gość
chyba na odwrót.

Gość maleńka 22
No ja jestem niska ale na szczęście nie mam dużych stóp :) noszę rozmiar 36/37 przy wzroście 159 cm

Gość Pani Perwersja
Ja jestem Wysoka mam 175 cm, ale zawsze marzyłam o wzroście 178/180 w moim mniemaniu to idealny wzrost dla kobiet wystarczy spojrzeć na Modelki VS i ich długie nogi. Co do rozmiaru stopy to różnie z tym bywa, ja mam rozmiar 37 nie raz zdarzy się że 38 i jestem zadowolona.