Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy szukam i zrozumienia

Na jutro mam termin porodu. A ja nie wiem, nie rozumiem co się ze mną dzieje...

Polecane posty

Witajcie, na jutro mam wyznaczony termin porodu. Do tej pory nie mogłam się tego dnia doczekać. Wsłuchiwałam się w swój organizm, doszukiwałam się objawów porodu. Sama radość! A dziś zaczęłam czuć dziwny niepokój, lęk, strach. Nie umiem opisać co sìę ze mną dzieje. Aż ryczeć mi się chce. To okropne :(

Gość gość
spokojnie urodzisz jak ja dałam radę to TY też dasz uwierz mi :-)

Gość Irikama
To normalne, że czujesz lęk i przed samym porodem i przed zmianą w swoim życiu. Pomyśl o tym, że porób i tak jest nieunikniony,a za miesiąc będziesz się z tego śmiać spacerując ze swoim maluszkiem! Pozdrawiam iżyczę wszystkiego dobrego:-)

Gość gość
Te oczekiwanie tuż przed jest najfajniejsze.

Gość gość
wiem co czujesz ja miałam to samo w 2010 byłam po terminie i miałam dość dziś mam 5 latka nie wiem kiedy to zleciało :-) dasz radę powodzenia .

Dziekuję! Wiem, ze musze dac rade. I nie boje sie w sumie porodu. Czekam na spotkanie z córeczką. Chce ją już przytulić. Tylko cały czas byłam spokojna, pełna energii i optymizmu. Radosc ze mnie tryskała. A dziś jakby ktoś mi to nagle zabrał. Płakać mi się chce i czuje silny niepokój. Nie rozumiem sama siebie...

Gość gość
hormony normalne poród się zbliża większość kobiet tak ma

Gość gość
Kochana to normalne, hormony szaleją. Za miesiąc będziesz się z tego śmiała....albo za rok, zależy czy dopadnie cię baby blues...po porodzie wszystko się zmienia.

Hormony... Jak to wszystko wpływa na nasz stan. Ale wolałabym sie nadal cieszyć i czekać z niecierpliwością niż płakać i czuć lęk. Wolałam swoj stan sprzed kilku dni. Pełna energii i ekscytacji. Ehh... :(

Cieszę się, że ktoś mnie rozumie i to normalne. Dam radę! Mam tylko nadzieje, ze te pozytywne emocje powrocą. Kocham już moją córkę i naprawdę nie moge sie doczekac az zobacze jej oczka! To chyba po prostu znak, że poród naprawdę juz tuz tuz...