Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaZośki

Bilet do Legoland w Billund

Polecane posty

Gość MamaZośki

Witam, mam pytanie. Ostatnio trafiłam na taką stronę Dziecko w Podróży- są tam różne ciekawe informacje na temat podróży z dziećmi, propozycje wyjazdów itp i jest tam taka akcja, że za zapisanie się do prenumeraty bezpłatnego magazynu, dostaje się bilet do Legolandu. Czy ktoś już się zapisał i dostał bilet? Jestem ciekawa czy to prawda. O to dokładnie mi chodzi: http://www.dzieckowpodrozy.pl/bezplatny-magazyn-wakacje-z-dzieckiem/

Gość gość
Znam ten portal- można im zaufać. Moje dzieci są za małe na taki wypad, ale ostatnio znajoma chwaliła się, że wygrała bilet do Legolandu w Billund za zapisanie się do bezpłatnego newslettera i na bank chodziło o Dziecko w Podróży, bo ona często tam wyszukuje jakieś nowinki. :)

Gość gość
Sam bilet do legolandu to sprawa groszowa a wy sie podniecacie . Podroz zakwaterowanie i wydatki jaki na was czekaja juz w legolandzie to sa grube pieniadze a to wszystko pokrywacie z wlsnej kieszeni

Gość MamaZośki
Dzięki za odpowiedzi- zapisałam się i rzeczywiście to nie ściema. Ja uważam, że to fajny pomysł z tym biletem- zawsze to jakaś oszczędność- lot nie jest taki drogi, zakwaterowanie mamy zapewnione. :)

Gość Rita78
Pewnie, fajny prezent :) Zapisałam się i dostałam bilet. U nas to ciężko komuś dogodzić, jak dają za darmo to też źle :P W ogóle bardzo fajna strona Dziecko w Podróży, dużo ciekawych pomysłów na wypady z dzieciakami.