Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piperyna używał ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie. Mignął mi tu wcześniej chyba już taki temat, ale gdzieś przepadł dlatego ponawiam wątek.

Gość gość
Piperine Forte? tez wlasnie sledzilam, podbijam

Gość gość
karolaola – a mialas jeszcze jakieś cwiczenia/diete do tego? Czy tylko to? Ile zamierzasz to stosowac jeszcze?

Gość Aloha4u
hej ja stosuje. 5 dni i troszku cwicze.... Nie moge ci powiedziec o efektach na razie, bo chyba za wczesnie... moze to ze apetyt mi deko pohamowało. mam162cm wzrostu a waze prawieże 80 kg... takze bardzo duza praca przede mna

Gość gość
Tez widzialam tamten watek-pewnie konkurenci jacys usunli. zawsze jak wejdzie nowy produkt na rynek działający to tamci mają w porach. Zobazycie zaraz sie zacznie spamowanie linkami z innych produktów, jeszcze powiem a nie mowilam.

Gość PeaceLoveEnergy
~aloha4u – podobna kategoria wagowa;)Walczymy razem!!!

Gość Pandemoniumlaos
dopiero przyszło we wtorek, szarpie i tyrpie mna zeby zaczac, ale po czekam do PO świetach :P jakie to typowe :D :D

Gość nakreconaendorfina
Zachecam do motywowania sie razem:)!ja uzywam od lutego. przez 1 mies. tylko piperyna a pozniej zaczelam przygode z bieganiem. Od 2 miesiecy doslownie maleje w oczach! :) zalewa mnie fala endorfin i czuje z emoge gory przenosic! Jak ktos zaczyna walke z kg to jest tez duzo grup tu na kafe gdzue mozna motywowac sie nawzajem. w ten sposob mozna najszybciej schudnac - w kupie siła :) Powodzonka! :) :)

Gość gość
nie wiem czy w to wierzyc... Jest ktos kto chcial zrzucic np 5-6 kg i to uzywal?

Gość Grubazocha
a ja jestem puszysta i choruje na tumiwisizm hahaha mam wybąblowane na to co kto o mnie mysli. Chwala tym, ktorzy wymyslili ubrania w rozmiarach XL :D Yuppilaaa

Gość gość
tak jak chce zrzucic dokladnie 5 kg. waze 57 i do wymarzonej wagi brakuje mi wlasnie to 5 kg. tylko jest to troche problematyczne, bo waga jakby stoi w miejscu... dopiero od poniedziallku tego co byl zaczelam stosowac i licze ze w koncu osiagne swoj cel. wczesniej przez zmiane jedzenia na zdrowe i regularne posilki spadlo mi 8 kg, no i zostalo to nieszczesne 5. jestem blizej niz dalej, ale jak widac sama dieta juz nie wystarczy tutaj. zobaczymy co to da, oby oby cos ruszylo.

Gość gość
ponawiam pytanie, chce kupić ale najpierw szukam jak najwiecej informacji na jej temat. dodam tylko ze mam 168 cm wzrostu i waze 87 kg. mam siedzącą pracę i 1,5 roczne dziecko wiec nie mam kiedy cwiczyc. pozdrawiam Izka

Gość elizium
nakreconaendorfina@ od jakiej wagi zaczynalas? Bo ja tez chcialam zacząć biegać tylko że ja jestem na razie za ciezka :-( i wysiadlyby mi kolana ;-(( ile zrzucilas piperyną zanim zaczełaś biegać? wydaje mi sie ze psych. bym sb poradziła z czynnością biegania, ale nie chce sobie krzywdy zrobić. Proszę o odp;

Gość mirka k
zgłaszam sie, ja! piperine + posilki co 4 godziny+joga w weekend ==> i tak przez 2 miesiące==> schudłam wtedy 6,5 kg. Było by strasznie miło schudnaść jeszcze 1.5 do równego rachunku =) Moja historia w skrócie jes taka że jestem biurwą typową i nie mam już głowy do cwiczen jak przychodze po pracy. jedynym marzeniem jest walnac sie wygodnie i ogladnac przyjaciol na comedy central albo jakas ksiazke jak mam wiecej sily. Nie wyobrażam sobie jeszcze przebierac sie w stroj i isc na silownie lub jogging. nie chce mówić hop nim nie przeskocze, bo jeszcze to nie jest ostateczna moja figura. Na dzień disiejszy moge powiedziec; piperine forte (bo akurat tą piperyne ja uzywałam) dobrze fajnie jako taki basic, podstawa lecz wymyslcie cos jeszcze, co bedziecie mogly robic. ja wzielam joge, ale przeciez jest od groma innych opcji.

Gość gość
Masz ochotę na nowe znajomości, ciekawe tematy, intrygujące dyskusje przebiegające w dobrej atmosferze, wobec tego chciałabym zaprosić Cię na profesjonalne forum ogólnotematyczne KATHARSIS. U nas znajdziesz to wszystko, a może i więcej...miłe wytchnienie od codzienności. Znajdziesz u nas dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! www.forumdyskusyjne y0 pl W miejsce spacji wstaw kropki ;) Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość biurwa hahaha
biurwa ahahha chodzi o to ze pracujesz w biurze? bo ja tez i nie wiem czy mnie tez sie to tyczy ! hahaha - praca w garsoneczkach, 8 godzin, odbijanie kartyi te klimaty, jesli tak to ja to samo. tez nie mam kiedy cwiczyc, no sorry ale nie bede ze swoich jedynych 3 godzin w ciagu dnia poswiecac 1 lub 2 na cwiczenia, taki mamy klimat co poradzic. to jest mój osobisty bunt za który płace srogo bo juz musialam wieksze ciuchy kupowac. ta piperyna w jakiej postaci? pastylki czy cos do rozpuszczania parzenia? jak parzonki i mikstury to dzieki. no i joga-to w ogole cos daje? bo ja zawsze myslalam ze to takie przeciaganie dla dzieci kwiatów heh

Gość mirka k
tak, dokładnie o to chodzi =) W tabletkach, raz dziennie rano sie bierze. Bez rozpuszczania itede.

Gość mirka k
joga nie jest dla dzieci kwiatów =))! spróbuj sobie raz to się zdziwisz bardzo, bo zmęczyc sie można, porozciągać, a mimo wszytko jest to przyjemne. Ja się po tym lepiej np czuje =)

Gość chce musze powinnam schudnac
u mojego mlodszego o 2 lata brata ostatnio zdiagnozowali stan przedcukrzycowy. tez pewnie jestem w grupie ryzyka bo mieskamy w jednym domu i jemy praktycznie to samo, obydwoje sobi elubimy dogodzić. Powiedzcie co dokladnie robiliscie i w jakiej kolejnosci, czy wam to cos dawalo, jak to wplywalo na wasze cialo, jak na umysl, jakie dokladnie efekty byly po wzieciu piperine. nie mowie dzien po dnu, ale tydzien po tygodniu juz by bylo ok. prosze, to dla mnie wazne...

Gość Gośka krk
XXX elizium 2015.04.14 nakreconaendorfina@ od jakiej wagi zaczynalas? Bo ja tez chcialam zacząć biegać tylko że ja jestem na razie za ciezka smutas.gif i wysiadlyby mi kolana ;-(( XXX a jaką ty masz wagę? jeżeli masz bardzu dużą nadwage to raczej nie porywaj sie z motyka na slonce bo rzeczywiscie sobie zrypiesz stawy kolana, kostki i tylko sie zniechecisz. jak juz chcesz to lepiej basen sobie np doloz, lub tez rower może być. XXX mirka k wczoraj joga nie jest dla dzieci kwiatów =))! spróbuj sobie raz to się zdziwisz bardzo, bo zmęczyc sie można, porozciągać, a mimo wszytko jest to przyjemne. Ja się po tym lepiej np czuje =) XXX Ja raz ćwiczyłam, ale nie przypadło mi do gustu. Wiem, że są osoby które uwielbiają joge tylko ż emi jakoś nie podeszła. XXX chce musze powinnam schudnac wczoraj Powiedzcie co dokladnie robiliscie i w jakiej kolejnosci, czy wam to cos dawalo, jak to wplywalo na wasze cialo, jak na umysl, jakie dokladnie efekty byly po wzieciu piperine. nie mowie dzien po dnu, ale tydzien po tygodniu juz by bylo ok. prosze, to dla mnie wazne... XXX No to tak ja najpierw zaczełam brac piperine (był to początek marca), najpierw jak już tu mówiły dziewczyny zahamowało mi apetyt, przestałam podjadać. Po 2 tygodniach +/- zauwazyłam czestsze wizyty w toalecie, lepsze wypróżnianie (sorki nie ma ładniejszeo słowa na to) czyli rozruszało mi metabolizm. Stwierdziłam że przestane jeść biały chleb, biały makaron, chipsy i odstawiłam to. Nie było żadnych skoków wagi tzn że poszłam spać i wstałam lżejsza o 3 kilo, nie nie. to sie działo jakby obok, tylko po ubraniach widziałam, że chudne, w sumie 1szy raz zważyłam sie po miesiacu dopiero i wtedy zobaczyłam ze jest 5-6 kg mniej. Nie wiem czy jestem dobrym przykładem, bo ja akurat nie miałam jakichs upadków i wzlotów, nie załamywałam się, dałam szanse suplementowi na zadzialanie a sobie na schudniecie i nie mialam dzikich napadów rozpaczy czy coś. aha no i nieznacznie poprawiła sie moja sytuacja jesli chodzi o cellulit. nie wiem czy to kwestia nie zatrzymywania wody czy cos innego, ale tak jest. Ze swojej strony z tego jak na mnie dziala moge polecic. dobrze ze teraz sie opamietalas, zanim obudzisz sie z cukrzyca.

Gość gośćiówka111
ale epopeja ;)

Gość gośćiówka111
a czy jest tu ktoś kto już zakończył tą tak jakby kuracje? bo interesuje mnie jak po odstawieniu piperyny?efekt zwrotny- tak? nie?

Gość Balbina fajna dziewczyna
mój plan to jest schudnąć 10 kilo. okrągła liczba. najlepiej do wakacji. na razie wesze za jakimis inspiracjami, mam osobny folder i tam wrzucam wszystkie porady dietetyczne, fajne cwiczenia, i teraz jeszcze szukam jakiegos przyjaznego supla, musze chyba glebiej podrązyc tu, bo szczerze sie przyznam, że nie slyszalam w zyciu o tym.

Gość Martyna k
ja polecam. stosuje juz 3 miesiace i schudlam 9 kilo, a jedyne co robie to tylko czesciej spaceruje :) mam jeszcze 2 opakowania takze robie sobie miesiac przerwy i kolejne 2 miesiace zeby dobic przynajmniej do 15 :)) na mnie dziala wiec moge polecic :))

Gość wonderwoman90
ja np biore razem, ale mam odstęp między stosowaniem jednego i drugiego. najpierw biore w porze sniadania piperine a po przynajmniej 4-5 h anty. i jedno drugiemu nie przeszkadza.To samo mam z sokiem grejfrutowym, lubie go pić, ale też stosuje tą przerwe wtedy to i to sie nie kłóci.

Gość gość
Fajnie jakby ktoś napisał jaki jest efekt po odstawieniu.. 3-4 m-ce.. efekt jo-jo czy utrzymanie wagi?

Gość mirka k
hej, ja w połowie marca wziełam ostatnią tabletkę. No to ile minęło? koło 2 miesięcy. Efektu jojo nie mam, nie skakała mi waga. 6.5 kg schudłam i one nie wróciły, ale tak jak mówiłam tu wczesniej- ja dorzuciłam joge w weekend. I wszystkim radzę chociaż minimalnie tego ruchu. Nie róbcie tak, że skończona kuracja i hulaj dusza, otyłości nie ma =) jak chociaż troche bedziecie pomagac temu metabolizmowi już po odstawieniu piperyny to bedziecie mieć historie z happy endem =))

Gość czarna240
Hej, ja dzisiaj zamówiłam Biopiperyne, nie wiem czy będzie działać ale w składzie niby ma 95% tego pieprzu, no tak ale jak nie spróbuję to się nie przekonam:)

czarna240 zamówiłaś Biopiperyne czy Bioperine? Te drugie widziałam na allegro. Daj znać czy działają. Też się zastanawiam nad zakupem, bo mam do zrzucenia jakieś 6-8 kg.