Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piperyna używał ktoś?

Polecane posty

Gość czarna240
Sorki pomyliłam się, tak zamówiłam Bioperine:) Będę pisać jak zauważe jakieś zmiany:)

Gość pinkie pie
Czarna jak tam Twoje cukierki z pieprzem? Dotarły już?

Gość czarna240
Witaj, tak dotarły we wtorek, wzięłam już trzy tabletki zobaczymy jakie będą efekty

Gość pinkie pie
Hej. No to czekam na efekty :) A stosujesz jakąś dietkę? Ćwiczysz?

Gość gość eulalia
ja zamawialam ale piperine forte. 1 opakowanie juz zużyłam i zaczelam od15 min skakanki raz w tygodniu a teraz już mam cw po 30 min kolo 3 razy w tygodniu. Efekty tego i tego razem są naprawde spoko! liczylam na 1 kg może 1,5 a schudłam 4. I jade dalej, bo zdecydowałam sie na 3 miesiace. Pozdrawiam dziewczynki :)

Gość czarna240
Ja nie stosuje żadnych diet, nie mam tak silnej woli☹

Gość maxxx777
używam piperyny przed posiłkiem omega 3 po posiłku oczywisice do diety i trenigów to tylko i wyłacznie dodatek nic wiecej ale działa jak najbardziej polecam:):)

Gość ekspres
Ja używałam piperynę forte miesiąc jedyne co się odchudziło to portwel innych zmian nie zauważyłam.

Gość kokolina0808
a wg mnie spoko. Od stycznia postanowiłam wziac sie za siebie, przestałam się obżerać jak dzika, zaczęlam ćwiczyć, na początku lekko i mało ale regularnie. W marcu zdecydowałam sie jeszcze na piperyne. Moge powiedziec, ze moj swiat sie zmienil o 180 stopni, chociaz wiem, ze zabrzmi to troche jak banał. a sama piperyna ok, naturalna, zero jakichs efektow niepozadanych, poza tym fajnie dzialana metabolizm. Ps; nie chodzi o czepialstwo, ale pisze się portFel ;))

Gość gość
Takie żeczy nie sprawiedliwe są na tym świecie. Ludzie w Afryce i nie tylko z głodu umierają, a my głowimy się i troimy jakby tu schudnąć. Politycy całego świata opamiętajcie się i zastanówcie się co robicie !!!

Gość Pampeluna313
Też używałam, razem z cwiczeniami schudłam ponad 20 kg. zajelo mi to 5 miesiecy, a od 3 z piperyną. A wy? chwalcie sie swoimi wynikami! :D i mowcie czy robicie cos jeszcze oprócz ? :))

Gość gość
Hejka czy ktoras stosowala piperyne przed zajsciem w ciążę? Mam kilka kg nadwagi 5-6 po pierwszym dziecku a chcialabym zajsc w druga i nie wiem czy sie zdecydowac

Gość Balbina fajna dziewczyna
hej, minał miesiąc odkąd sie zaczeła moja walka o fajna figurke. Po miesiacu moge sie pochwalić, że schudlam 4,5 kg. Chciałam schudnac 10 do wakacji. zostal mi jakis 1-1.5 miesiaca, wiec mysle, ze wszystko przede mna :)) Uprzedzajac pytania jak to zrobilam: probowalam na prawde różnistych rzeczy. po pierwsze była to piperyna, jutro bede zamawiac 2gie opakowanie. Jestem zadowolona z efektow. PIsałam wam tez juz kiedys, ze mialam specjalny folder z cwiczeniami, potrawami. Probowalam chodakowskich, mel b, lewandowskiej, amerykanskich fitnessow, roweru, basenu, ogolnie roznosci. Staram sie przynajmniej 2-3 x w tygodniu cos robic, chocby przez kwadrans. Z diety to nie mam jakiejs specjalnej, jak mam czas to robie sobie dobre, fit jedzonko, a tak to jem normalnie. do gość z 05.06 - ja wlasnie po ciazy zrzucam to 10 kg i moge ci polecic. Tez bedziemy sie starac o dziecko, ale to moze dopiero za rok, 2 lata. Mysle, ze jedno drugiemu nie przeczy. Do czasu kolejnej ciazy chce czuc sie arakcyjnie mimo wszystko a ni ebyc tylko odbierana jako rozmemłana mamuśka.

Gość pinkie pie
Hej. Dzisiaj kupiłam sobie tabletki z piperyną. Od jutra zamierzam brać. Bierzecie 1 czy 2 dziennie i o której godzinie? czarna240 a jakie efekty u Ciebie?

Gość gość
Uzywalam piperyne forte przez miesiąc. Nie cwiczylam,ale zamiast schudnac przytylam 1,5kg. Oszustwo jak kkażde inne. Znowu zapłaciłam podatek od głupoty.......aż mi wstyd,ze znowu DALAM się nabrac. Tupeciarze!!!

Gość gość paranormalny
pinkie pie - ja uzywam piperine forte i stosuje rano do sniadania, czyli 1 raz dziennie i konkretnej godziny nie ma, zalezy jak sniadanko jem.

Gość gość
tak tak, jak piperine forte to rano 1x dziennie. jesli chodzi o wage to nie polecam sie wazyc, raczej mierzyc, ja cwiczylam np 2 razy w tyg. i sie okazalo ze waga taka sama ale w pasie i biodrach mniej cm. Po prostu miesnie tez waza swoje.

Gość pinkie pie
Możecie podać skład Piperine Forte. Kupiłam w aptece inne tabletki i też jest tu w składzie m.in.: Bioperine ekstrakt z czarnego pieprzu (standaryzowany na 95% zawartość piperyny). Biorę je od zeszłego tygodnia. Rzeczywiście apetyt jest mniejszy. Waga stoi, ale w weekend się zmierzę. Chciałabym schudnąć min. 5-6 kilo, które przytyłam od 2011 roku. Wydaje mi się, ze przez hormony :(

Gość Pampeluna313
Wiesz co ja już nie mam tych opakowań, ale pamietam, że było 95% stężenia piperyny, plus ekstrakt z guarany i pieprzu cayenne. Hmm nie wiem jak to twoje, ale ja z piperine forte bylam (w sumie to jestem dalej) zadowolona :)

Gość pinkie pie
W moich tabl. jest wyciąg z zielonej herbaty, ekstrakt z guarany, wyciąg z liści ostrokrzewu paragwajskiego i bioperine. Ciekawe czy mają takie samo działanie jak Piperine Forte. Marzę o tym,żeby schudnąć tak ze 4 kilo w ciągu miesiąca, albo żeby mój tłuszcz mi się spalił :)

Gość gośćPozdrawiam
Przemogłam sie i sprobowalam. Rezultaty samej piperyny juz sa zadowalajace, bo stosowalam tak miesiac. A jak dolozylam w 2 miesiacu cwiczenia na orbitreku to w ogole rewelacja. takze jesli chodzi o moja opinie co do pyperyne forte, to oczywiscie pozytywna.

Gość Janusz Talar
Zawracanie głowy. Nie ma cud-preparatów na otyłość. Tylko dieta i ruch. Seks natomiast wspomaga psychicznie utrzymanie właściwej sylwetki.

Gość ekspres
Tak, ja skończyłam używać piperynę forte.Waga nie drgnęła nawet o deko.

Gość ziorba112
używałam też, po tygodniu szło wolno i troche sie zniechecilam, ale potem juz po kolejnych 2 tyg stwierdzilam, ze opylało sie czekać, bo chociasz na efekty i samopoczucie. elegancko

Gość Aurelia101
Dzisiaj przyszło! Zaczynam odchudzanie! zastanawiam sie jeszcze, czy nie od poniedzialku, zeby sie wyszalec z jedzeniem, pizzami piwkiem itd, ale chhyba bede twarda i jutro od rana zaczne ze sniadaniem. he he Oby sie udalo, bo w grecji nie chce bojlerem swiecic :D na kaloryfer nie licze, ale chociaz te boki mniejsze i te udziskaaa he he

Gość MoniaBr
@Aurelia101 - i jak tam? Zaczęłaś od soboty, czy jednak od poniedziałku? ;) Ja na wakacje jadę już w przyszłą sobotę , tylko że ja już piperyne biorę od 12 maja. Wczasy miałam dawno zaplanowane, więc mogłam zabrać się za akcje "Sexy Monia" za wczasu. Na dzień dzisiejszy zeszłam do 53,5 kg ( z 59kg). Gdyby udało mi się jeszcze to półtorej, to byłaby BOMBA! ;) Na razie czuje się dobrze, strój już kupiony, a od piątku zaczęłam też skalpel, bo chciałabym wzmocnić swoje mięśnie. Mam 2 butle litrowe z wodą i pakuje też rączki. Także za wszystkie wakacjowiczki trzymam mocno kciuki, za wasze hot figury i fame na plaży ;) hihi

Gość Aurelia101
Sobota sobota, nie bardzo mogłam wytrzymać, stwierdziłam że nie ma na co czekać :D co prawda w weekend zgrzeszylam 3 piwkami :P no ale cóż :D:D życie he he Monia, to mnie zmotywowałaś! Jade na wakacje w 2 tydzien sierpnia wiec czasu troche jest :D Mam 5 dzien piperyne i czestsze wizyty na tronie he he :P też widze że mniej w siebie pcham żareła, no zobaczymy, jakby tak pykło tak ze 4-5 kg to było by bajecznie! ;D

Gość Milenaaaaaa
Powiem Wam, że takiego wstydu jak na Chorwacji w polowie czerwca, to sie dawno nie najadłam! 2-czesciowy stroj, a znad linii majtek 2 wielkie bułki. Na dole, 2 bocheny chleba, no i cellullllllllllit. Tfuu, oby nigdy więcej takiego wstydu, nie sadzilam ze jes taz tak zle!!! Za 1.5 miesiaca jade na tydzień nad polskie morze i juz nie chce 2 raz tego samego bledu powtorzyc. Wzielabym to jedno opakowanie na probe. Ile trzeba czekać na przesyłke? Bo chcialabym jak najszybciej zaczac.

Gość Aurelia101
Mi przyszło nastepny dzien. Mysle ze tez tyle, góra 2 dni byś czekała.

Gość gośćUsia
Ja kupiłam dwa opakowania piperyny forte . Zazywam kapsulki juz drugi miesiac i.. . I ani kilograma mniej . Wprowadziłam ćwiczenia i diete .Uwazam ze zostałam oszukana . Szkoda mi wydanych pieniędzy ktore tak ciężko zarobilam .