Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piperyna używał ktoś?

Polecane posty

Gość CoolFreeze
Jeżeli wprowadziłaś i ćwiczenia i diete i jeszcze stosujesz piperynę, a dalej nic, to szukałabym przyczyny już chyba u lekarza. Organizm musi jakos zareagowac na zmiane zywienia, zwiekszona dawke ruchu i dzialanie suplementu, nie ma takiej mozliwosci, zeby nie działo sie po prostu nic. Ja np. kupiłam tylko jedno opakowanie i zeszłam 6 kg w czasie zazywania (waga zprzed miesiąca 64 kg). A nie ćwiczyłam, nawet nie uważałam jakoś surowo na to co jem. Więc ewidentnie coś tu nie gra, a dawno robiłaś badania, krew itd?

Gość naiwna Iwona
Nie wierzcie w działanie tego suplementu i w to co piszą wynajęte do tego osoby, jtórym się płaci za takie pochlebne opinie. Stosowałam piperynę przez miesiąc i waga ani drgnęła. Chciałam zrzucić tylko 2 kilo. Jak odesłałam puste opakowanie do tej firmy z reklamacją, że piperyna nie przyniosła spodziewanego efektu i proszę o zwrot poniesionych kosztów, tak jak to obiecują, to go dnia dzisiejszego nie mam od nich żadnej odpowiedzi i pieniędzy. NIe wierzcie w te bajki o schudnięciu, stracicie tłok swoje pieniądze, a im nabijecie kasy !!!!!!!

Gość grubciapuszysta
Używałam. Piperynę VisioMedica . Kupilam na allegro. Działa, bo w sumie od tygodnia używam a dwa kilo zjechalam.

Gość gość
zapłaciłam 27 kuracja 3 miesięczna przytyłam 1,5 kg TO OSZUSTWO MAŁO ŻE DROGIE TO PODOBNIE JAK VITA SLIM KŁAMSTWO I NACIĄGANIE w sklepie ze zdrową żywnością jest foksylina kosztuje 45 zł NIE KUPUJCIE OD TEJ FIRMY DROGO I NIESKUTECZNE na zdjęciach podstawione osoby jak przy VITA SLIM było w telewizji dałam się nabrać

Gość grubciapuszysta
Jak coś to kupujcie mocną. Na allegro jest taka, ma zieloną cenę.

Gość gośćadam12
Tak, nazywa się piperyna visio medica czy jakoś tak, ich znak to zielona cena.

Gość Paweł P
Witam! Moja żona właśnie zamówiła piperine forte. Ja wszedłem na internet i co ciekawego znalazłem: na stronie www.piperineforte.com/ oraz odchudzanie4u.com.pl/ opowiada o piperinie Paweł Siudem z Uniwersytetu Warszawskiego. Jednak na stronie efficac**illoledimagranti.it/ Paweł Siudem to już Paolo Savini Università di Torino. Jest tam więcej podobieństw. Nie wiem czy ten specyfik działa ale to co robi ta firma to oszustwo więc same zdecydujcie czy zaufacie jej zapewnieniom...

Gość Paweł P
Witam! Moja żona właśnie zamówiła piperine forte. Ja wszedłem na internet i co ciekawego znalazłem: na stronie www.piperineforte.com/ oraz odchudzanie4u.com.pl/ opowiada o piperinie Paweł Siudem z Uniwersytetu Warszawskiego. Jednak na stronie efficac**illoledimagranti.it/ Paweł Siudem to już Paolo Savini Università di Torino. Jest tam więcej podobieństw. Nie wiem czy ten specyfik działa ale to co robi ta firma to oszustwo więc same zdecydujcie czy zaufacie jej zapewnieniom... poprawiłem linki

Gość Paweł P
jednak kafeteria usilnie przeszkadza w zamieszczeniu linku do wloskiej strony. wpiszcie w google frazę: efficac**illoledimagranti.it

Gość Paweł P
jednak kafeteria usilnie przeszkadza w zamieszczeniu linku do wloskiej strony. wpiszcie w google frazę: efficacilloledimagranti.it ale bez gwiazdek

Gość balbinka009
Potwierdzam, na allegro, ale tylko z zieloną, przekreśloną ceną. ja schudłam 3 kilo ale działa.

Gość gość
Witam nie polecam stosowałam 2 miesiące i żadnych rezultatów chyba ze ktoś chce odchudzić swój portfel

Gość LICZ KALORIE
Sekret zachowania szczuplej sylwetki to liczenie kalorii. Mam 50 lat. Jem 3 normalne (tzn kalorycznie dostosowane do wieku, wzrostu i zawodu) posilki dziennie, pomiedzy posilkami podjadam owoce i surowe jarzyny a od czasu do czasu slodycze. W weekendy funduje sobie troche ruchu i pozostaje przez caly czas szczupla. Cudowne srodki na schudniecie to oszustwo. Schudnie jedynie portfel i ucierpi zdrowie. Cwaniacy zeruja na slabosciach naiwnych. Jak chcesz byc szczupla to po prostu LICZ KALORIE , zwracaj uwage na to co jesz i ruszaj sie.

Gość grubciapuszek
Piperyna którą kupiłam na allegro miała taką dziwną zieloną cenę. przekreśloną na 59 z 99. Mogę powiedzieć, że przez dwa tygodnie schudłam 3 kg.

Gość gość
A ktoś się orientuje czy można stosować przy karmieniu piersią?

Gość grubababa112
Potwierdzam, na allegro, ale tylko z zieloną, przekreśloną ceną. Visio Medica czy jakoś tak. Obiecywali 8 a ja schudłam 3 kilo ale działa.

Gość gość
Dlaczego niektórzy wpisujący powyżej używają nicków w stylu "gruba baba" lub "grubcia puszysta". Przecież to zwykły cynizm, chamstwo i zniecierpliwienie, podyktowane tym, że ludzie piszący na tym portalu śmią pisać prawdę. Tak! Po prostu prawdę. Ten szmelc nie działa, ale jest usilnie reklamowany przez spragnionych pieniążków i żerujących na ludzkiej naiwności pseudosubiektów, którym kazano to robić. Nie czujecie , że to podstępny marketing i robienie z was balona? W dobie bezrobocia, ideałów neoliberalizmu i kapitalizmu z wilczym ryjem niektórzy zrobią wszystko, żeby omamić i wyłudzić pieniądze. Z prostego powodu: pseudosubiekci nie mają z czego żyć. Byt określa świadomość. A ich świadomość z racji biedy i bezrobocia pozbawiona jest moralności. Ludzie obudzcie się i nie dajcie wrabiać.

Gość Kasia 37
Wszyscy pisza że sa efekty , co brać , która piperynę ? Kolega który jest dietetykiem napomknął mi coś o piperynie ale najlepiej jakby była połaczona z młodym jeczmieniem że te dwa składniki działaja lepiej bo oczyszczaja i przyspieszaja metabolizm . Czy ktoś wie gdzie można dostać piperyneplus zielony jeczmień?

Gość gość
Hej. Biorę piperyna drugi dzień i mam od wczoraj ostrą biegunkę. Czy jest to normalny skutek tych tabletek? Zaczynam się obawiać, że za bardzo mnie czyści.

Gość ania_ls
Mimo podzielonych opinii na forach zdecydowałam się na zakup Piperine. Zaczęłam je brać trzy tygodnie temu, oczywiście nie oczekiwałam schudnięcia 10 kilo w tydzień, tylko czekałam na efekty. Największym efektem był brak chęci na słodycze i dalej już samo poszło. Przez te trzy tygodnie schudłam 2,5 kilo i jest to dla mnie sukces po latach walczenia z 8 kiloma nadwagi po ciąży. Dla kogoś kto oczekuje cudów może to mało, ale też nie stosuję restrykcyknej diety, ani nie uprawiam sportu poza spacerami z córką ;) więc ja jestem zadowolona z efektu.

Gość gość
Ja biorę piperyneplus dla mnie dobre zwłaszcza ze ma zielony jęczmień w składzie. Znalazłam na FB Polvital.pl dam znać jakie rezultaty koncowo bo na ta chwile 4kg przez 2,5tyg

Gość gość
Ja używam Piperyny Plus Zielony Jęczmień od polvital.pl 3 tygodnie 6kg udało mi się zrzucić. Zamówiłam teraz dwupak. Zobaczymy co i jak, mój cel to -15kg. Będę dawała znać na bieżąco. Aneta

Gość Ankax12
Piszecie i piszecie o tej piperynieplus. No faktycznie pomogło, bo mój facet od czerwca ćwiczy dwa-trzy razy w tygodniu na siłce, i bierze ten wspomagacz. Wyniki są dobre, bo sadełka dużo mniej. prace ma siedzącą więć sie nie przemęcza. Ale próbował samej nie było takiego efektu z zielonym jęczmieniem w połączeniu efekt lepszy. Zawsze można spróbować, nie zaszkodzi. Ania z Łęczycy

Gość marysia_s
Koleżanka brała Piperine forte dwa miesiące przed weselem i rzeczywiście udało jej się zrzucić 4 kilo i co ważne nie było efektu jojo, więc z podróży poślubnej wróciła w tej samej wadze w jakiej wyjechała ;)

Gość Monia 83
Ja polecam, naprawdę jest coś co na mnie działa. Tak nawiasem mówiąc jest w końcu produkt / firma która nie sciemnia. Nie dodają środków pobudzających jak inni. Dla mnie super jest ta piperynaplus do Polvitalu. Porównanie ceny do działania - rewelacja. Polecam.

Gość HankaSZ
Piperyna działa, tylko trzeba dać jej czas. Tabletki z ekstraktami roślinnymi pracują nieco inaczej niż wszechobecna chemia, 5 kilo w tydzień, skóra wisi, a kilogramy i tak powracają jak bumerang... Przez pierwszy miesiąc w ogóle nie widziałam efektów, ale później już się nie martwiłam o efekt :)

Gość gość
Tak, zgadzam się że trzeba trochę czasu poczekać na efekty tylko że trzeba wybrać dobrą piperynę z odpowiednimi składnikami absolutnie żadnych ulepszaczy typu Coffeina etc z ta piperyną forte nie da rady. to jedna wielka ściema jest powrzucali ulepszaczy i oszukują ludzi. prosze zobaczyc co jest pod linkami. link 1: http://adelgazamiento365.com/ link2: http://www.piperineforte.com/ Ściema, Ściema... gość nazywa się - Francisco García Méndez, estudiante de doctorado, Facultad de Medicina, Universidad Complutense de Madrid czy PAWEŁ SIUDEM - Absolwent Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Jak dla mnie to jedno wielkie kłamstwo.

Gość gość
Zachęcam do przeczytania artykułu "Nabici we flaszkę piperyny" na blogu Kłopotliwy klient