Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piperyna używał ktoś?

Polecane posty

Gość gość
Ja tez man piperyne... Zastanawiam sie jak ja brac- po jedzeniu czy przed? Rank 2szt Ii wieczorem 2 tabletki? Moze mi ktos odpowiedziec... Dzieki

Gość gość
Miesięczna kuracja jest teraz za 59 zł https://piperinemax.pl/zakupy - ja bym chętnie spróbowała i jak po miesiącu waga drgnie to kupię na dłużej. :)

Gość pamipamel
Dobra cena tej Piperine Max! :) Lepsze to i tańsze niż te wszystkie wymyślne diety.

Gość gość
U mnie też piperyna się sprawdza stosuję 2 tydzień i waga spadła 4kg. Najbardziej widać po skórze na brzuchu jest jędrniejsza. Wcześniej stosowałam młody jęczmień i dość że nie schudłam to 2 kg przytyłam:( Jak na razie jestem bardzo zadowolona mam tą piperynę 8 w 1 najmocniejszą z www.sklep-vitality.pl Czekam co będzie dalej.

Gość amamj
Ja kupiłam piperyne 95% 180 tabletek na allegro zdrowy stragan za 23zł i zobaczymy co wyjdzie cwiczenia są dieta zdrowsza niz dotychczas wprowadzona oby się udąło tylko troszkę potrzebuję zrzucić :) i przedewszytkim pozbyć się tłuszczu z ud i pupy dodam że jeszcze chodzę na żelazko antycellulitowe i celluwell ultradźwięki w Abacosun do koleżanki :) póki co działamy najpierw na brzuch i boczki a potem nogi :) oby piperyna zadziałała także ale mam już mniejsze zachcianki prawie zerowe na słodkie ( a jestem łasuchem czekoladowym od dziecka i zawsze ważyłam 43kg ) do czasu gdy szkoły się skończyły i trzebabyło w domku siedzieć i wpierdzielać pizze inne bezdety :P no i jest 66kg :P a długo miałam wagę 55 i chcę do niej wrócić :)

Gość gość
Piperine max jest skuteczne - wiem po sobie. Odchudzanie mi nigdy nie szło - jedna wielka męczarnia. jak zaczęłam łykać te tabletki to w końcu coś się zmieniło, metabolizm przyspieszył i aktualnie mam 13 kg mniej.

Gość gośćGRUBAS
Witam, czytałam sporo opinii na temat stosowania piperyny. Większość pisze, że pomaga, inni, że nie daje efektów. Martwi mnie fakt, że kilka osób napisało , że od piperyny przytyło! Jestem gruba i boję się, że jak wezmę piperynę to przytyję jeszcze, a wtedy totalnie się załamię. Czy ktoś z Was po tym przytył?

Gość gość
Nie wydaje mi się, żeby piperyna mogła powodować tycie... No chyba że nie będziesz się w ogóle ruszać i jeść więcej niż zwykle, no ale to już nie wina piperyny ;) pamiętaj że suplement ma wspomagać odchudzanie, na samych tabletkach nie schudniesz! Sama schudłam 13kg w pół roku z pieprine max, przy treningach i diecie, jak narazie bez efektu jojo :) Czułam się dobrze, waga spadała szybciej, więc ja nie mam żadnych zażaleń

Gość gość
ja łykam piperine max - bardzo dobry preparat. Na mnie działa i waga leci w dół.

Gość gość
wiadomo, że najlepiej jeśli działa się na różnych polach - diety, aktywności fizycznej i suplementów. To mówią wszędzie, a ja neistety nie mam na tyle motywacji. Biorę piperine max - bez ćwiczeń, bez diety i schudłam już trochę - dokładnie 6 kg przez 2 miesiace. nikt mi już nie wmówi, że na samych tabletkach się nie da.

Gość gość
piperyna jest super! :) ja biorę w formie tabletek piperine max - wg mnie najwygodniejsza forma :) fajnie że efekty są dość szybko zauważalne. ja jestem niecierpliwa, więc jest to plus.

Gość gość
mogę polecić produkt, który mi pomógł strona producenta: greencoffee.usa.cc pozdrawiam i wytrwajcie.

Gość Klaudiaa44
Piperyne używałam w celu schudnięcia ale niestety bez efektów. Schudłam 10 kg ale dzięki diecie Sandruni, zmieniłam swoje odżywianie, polubiłam sport i czuje się teraz świetnie :) https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość ameliaaa_
Piperyna jest bardzo fajna na odchudzanie :) ale faktycznie najlepiej ją przyjmować w postaci suplementu, gdzie są ilości faktycznie przynoszące rezultaty. ja mam dobre doświadczenia ze wspomnianym piperine max, waga szybciej spadała, a efektu jojo nie ma :)

Gość lilka1709
To jest ta z Vital Progres? Oni w ogóle mają dobre suplementy na odchudzanie. Piperine Max chętnie bym spróbowała, bo jest bez jakiś chemicznych ulepszaczy...

Gość silka4343
piperine max dużo osób poleca - niezłe efekty muszą być w takim razie. Wg mnie te 4-5 kilogramów w miesiącu to lepiej niż dobrze - dietami trudno taki wynik osiągnąć, a tu niby tylko tabletka, a jak działa.

Gość gość
ja jestem już po kuracji z piperyną max z VP. Jestem bardzo szczęśliwa, bo po 4 miesiącach udało mi się schudnąć 20 kg. Nie mam efektu jo jo, waga stoi, czuję się świetnie! Za dwa miesiące ślub i bardzo się cieszę, że zdążyłam :)

Gość gość
Właśnie zaczęłam razem z mężem stosować naturalny wyciąg z piperyny marki Boca Botanica, mamy plan schudnąć do wrześniowego urlopu. Powiedzcie mi kiedy widzieliście u siebie pierwsze efekty?

Gość gość
Hejka zamówiłam 2 opakowania piperyny na www.piperyna.com Czy pomoże nie wiem, to jest taki dodatek i motywacja do odchudzania. :D Tylko mam takie właśnie pytanie, na opakowaniu jest napisane 4 tabletki dziennie bezpośrednio po posiłku. 4 tabletki na raz czy po każdym posiłku po 1? Jak próbowaliście?

Gość gość
zobaczcie co znalazłam, vital progres wprowadziło piperynę max podzieloną na trzy miesiące kuracji, co miesiąc dawka się zwiększa, ponieważ mamy coraz większą tolerancję na przyjmowany składnik. Im dłużej stosowany jest produkt tym zwiększa się zapotrzebowanie na piperynę. Kurde muszę spróbować

Gość gość
Cześć, ja z tej firmy boca botanica zamawiam akurat forskolin i jestem bardzo zadowolona. Najbardziej zależało mi na dwóch rzeczach i ich produkt jako jedyny spełniał moje oczekiwania. Kasułka bez wypełniaczy typu sterynian magnezu itd. które nie są mi w żaden sposób potrzebne do szczęścia ;-) i drugie kryterium bardzo mocny ekstrakt, przebadany i sprawdzony. Nie jestem w stanie dokłądnie podać Ci czasu, po jakim zauważyłam efekty ale przyjdą na pewno. Pamiętaj, że naturalna suplementacja wyamaga systematyczności. Myślę, że z piperyną będzie podobnie jak z forskolinem ale nie jestem w stanie Ci bardziej pomóc bo aż tak bardzo nie wgłębiałam się w temat ;-)

Gość gość
i jak zamówiłaś tą piperynę z vital progres w trzech wersjach? ja kończę drugie opakowanie, już z zwiększoną dawką i powiem Ci, że jest na prawdę ok. Waga spada w takim samym tempie jak przy pierwszym opakowaniu. Mniej więcej 1-1,5 kg w tydzień. Jest rewelacyjna :)

Gość gość
Mragowo Marcinkowo 105 VISIOMEDICAL nie przyjmuja zwrotu PIPERYNY zlodzieje

Gość Martusia456
Piperyne używałam w celu schudnięcia ale u mnie bez większych efektów :( spróbowałam szukać dalej aż znalazłam dietę Sandruni i tym razem nie zawiodłam się, bo udało mi się pozbyć 12 kg :) https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość gość
tak mam tą w trzech wersjach, jestem jeszcze przy pierwszym opakowaniu jak na razie 5 kg mniej, ciekawa jestem jak to będzie przy następnym :)

Gość gość
Chcę zamówić jakiś dobry produkt, który zadziała i nie przyniesie efektów ubocznych. Możecie coś polecić? Z tego co tu opisujecie najbardziej profesjonalnie prezentują się produkty boca botanica, ich produkty są w szklanych butelkach i mają czytelne opisy działania i składu. Macie z nimi jakieś doświadczenia? Jeżeli tak to będę wdzięczna za info.

Gość gość
myślę, że opakowanie szklane bądź plastikowe nie ma większego znaczenia ;) mi najlepiej się sprawdziła piperyna max, ma naturalny skład i zwiększoną dawkę piperyny.