Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedziec mezowi ze jestem gotowa na Anal

Polecane posty

Gość gość

moj maz zawsze nalegal, ale ma duzego penisa. jakos sie balam by go tam wkladal. W koncu, pocwiczylam z kolega anal i jestem troche luzniejsza, ale boje sie ze jak mu zaproponuje sama to wyda mu sie to dziwne. Jakies pomysly? :)

Gość jimzimniokaichuj
Ty cwelu włóż mi w usraną durę swego dydka

Gość gość
tja, a procze tego?

Gość jimzimniokaichuj
Włóż mi krzywą wierzę w czarną dziurę

Gość gość
Powiem tylko ze masz narabane w glowie bo jak inaczej nazwac takie zachowanie

Gość jimzimniokaichuj
Przecież pytałaś jak powiedzieć mężowi że jesteś gotowa na anal, a więc ja jako dobry pomagier dałem ci kilka propozycji. Tu masz kolejną. Włóż mi swego górka w włochatą dupę mą.

Gość gość
chce by moj maz byl ze mnie zadowolony, czy to takie dziwne?

A masz jakieś cieńsze sztuczne niż k***s męza ? Mozesz mu powiedzieć ze tym trenowałas dupkę dla niego. To tez moze byc kilka ołowków lub długopisów w prezerwatywie ....

Gość gość
owszem, ale chcialam wiedziec jak to jest z prawdziwym penisem w pupie, kolega sie zgodzil i tak zostało jakos...

Gość jimzimniokaichuj
Dobra tera już na poważnie. M9wisz: musze ci coś powiedzieć, będziesz zadowolony , ale wyśluchaj mnie do końca i nie przerywaj mi. Jestem gotowa na anal. Przekonałam suę to niego gdy miałam romans z moim kochankiem miał troche większego k****a niż ty i tylko na początku troche bolało jak wkładał. Jak mu to powiesz to tak cię rzerżnie w dupsko że hohho

Mozesz mu przecież normalnie powiedzieć, że jesteś gotowa tylko może nie dodawaj tego, że juz z kimś ćwiczyłaś bo może się wkurzyć:) Anal jest też fajny a jak facet ma opory niech założy prezerwatywę i jazda :)

Gość prof doc dr hab inż
"jak powiedziec mezowi ze jestem gotowa na Anal" To proste. Jeśli mąż jest inżynierem należy wypowiedzieć następujący ciąg słów: mój otwór wylotowo-o******czy jest gotowy przyjąć wał o średnicy fi trzydzieści milimetrów.

Gość gość
Długo długo nie lubiłam analu, ale odkąd zażywam środek FlibroActiv (kupić można tutaj: http://flibroactiv.com?p=o36j ) anal naprawdę sprawia ogromną przyjemność! Orgazmy analne są bardzo intensywne, całkiem różne od pochwowych. Mój facet również jest wniebowzięty :)