Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!

Polecane posty

W sile wyższej nie ma żadnej miłości do stworzenia i dinozaury są tego najlepszym przykładem - następni będą ludzie. Siła Wszechświata zniszczy wszystko - nieskończona ciemność, nicość kosmosu. Ratujcie się nadzieją reinkarnacji. Może się jeszcze odrodzicie dopóki trwa czas ludzkości.

Gość katoliczka292
Masturbuję się często krzyżem z Jezusem, podobno wtedy to nie grzech

A za miłość Jezusa to ja podziękuje. Nie chce być jedną z miliona identycznych pustych lalek które rzekomo pokochał - kłamca i oszust zmyślony przez żydów. Romeo miał w sobie miłość do Julii i TYLKO JĄ kochał JEDYNĄ. Miłość Jezusa jest nic nie warta tym bardziej że jest gejowska/biseksualna bo do mężczyzn również. To jest żenujące.

"Jego duszę dotknęły jeszcze głębsze cierpienia,które nie jesteśmy w stanie zrozumieć." x Jesteśmy bo ta postać nie była jedyną postacią na ziemi którą cierpiała. Jak to sobie katolicy i żydzi perfidnie wykombinowali. Zapominasz o jednym tępaczko, wcześniej sam zaznaczył że będą tacy którzy jeszcze większe rzeczy od niego uczynią oraz uświadomił ludziom że można się z nim zrównać w cierpieniach - wtedy też dostąpi się rzekomego zbawienia. Wy katolicy chcielibyście traktować waszego Jezusa za kozła ofiarnego, a sami trafić do waszego nieba przez jego ofiarę sami NIE CIERPIĄC! Kasujecie niewygodne słowa z biblii bo przecież jak by to mogło być aby taki spasiony proboszcz ze złotym zegarkiem mógł kiedykolwiek cierpieć? W życiu! Przecież Jezus już za niego cierpiał - on nie musi aby iść do nieba. Takie jest myślenie milionów katolików - my już nie musimy. x "On święty, czysty i sprawiedliwy, nieznający grzechu" x Sam wasz Jezus obalił tą teorię gdy ktoś nazwał go nauczycielem dobrym, to odparł dlaczego nazywa go dobrym i że nikt nie jest dobry tylko jego ojciec - wniosek? Jezus nie uznawał się za człowieka bez grzechu i nigdy tego nie powiedział.

Gość gość
Miliard, nas jest miliard. Persefona jesteś bardzo ograniczona w swoim myśleniu. Nie potrafisz przyjąć do wiadomości że możesz się mylić. Jesteś bardzo zaślepiona nienawiścią.

Niech mi ktoś wytknie błędy w rozumowaniu to ukłonie się. Nie możesz tego zrobić więc wysuwasz tylko argumenty ad personam. Przestań się zajmować moją osobą tłuku religijny i intelektualny ale treścią moich słów które cię jednak przerastają, a mogę jeszcze bardziej przenikliwie pisać o tym, o każdej religii i ich prawach. Twój mózg jest dla mnie krowim plackiem.

Boicie się katolicy słów Jezusa które zmuszają do wyrzeczenia się wszystkiego co ziemskie i poświęcenia się dla niego. Posiłkujecie się zakonnikami karmelitami, Augustynami jako wzorami cnót i świętości i rzeczywiście im nic nie można zarzucić bo nawet telewizji nie oglądają, nie jedzą tłusto, nie noszą nawet zegarków bez potrzeby, wybrali bardzo ograniczone życie, nikogo też nie przekonują do swojej religii, nie ingerują w sprawy świata ani w życie innych katolików.

Gość gość
Hegemonia Chin zbliża się wielkimi krokami, Ameryka jest coraz słabsza gospodarczo oraz militarnie i nie nadąża za ludnym państwem środka. Niedługo będziemy mogli zapomnieć o świecie w którym obecnie żyjemy opartym na zachodniej cywilizacji chrześcijańskiej.

Pisałam już to - świat zostanie zniszczony i nastanie nowa era gado-ludzi, wierzcie mi że przenikam myśli siły wyższej. Będzie kobieta triceratops i facet zaurus, nastąpi radykalna zmiana klimatu tak jak za czasów dinozaurów i kredy, wszystko będzie jeszcze bardziej żywsze niż było, roślinność będzie olbrzymia - 100 metrowe drzewa, 3 metrowe paprocie. Będziemy mogli latać i pływać pod wodą. Zostaniemy genetycznie przerobieni. Będziemy rozmnażać się jak gady - jajowo.

Zauważcie że już Grecy w mitologii pisali o przeróżnych stworach i krzyżówkach z człowiekiem, a przecież nie byli kompletnie świadomi istnienia dinozaurów. Egipcjanie uważali krokodyla za boga - mieli rację - on ocalał jako jedyny naturalnie zbliżony do nich przodek dinozaurów.

Gość gość
misio1 to debil