Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość switekeu

Fotograf Ślubny | Terminy 2015 | Śląsk | Małopolska | Dolny Śląsk |www.switek.eu

Polecane posty

Gość switekeu

Oferuję profesjonalny reportaż ślubny. Oferta składa się z 4 bloków głownych I - Przygotowania -200zł II- Ceremonia - 400zł III-Wesele -600 IV-Plener - 400 Na gotowo otrzymują Państwo ok 1000 ujęc (4 bloki) Na płycie DVD Dodatkowe opcje: -Fotobudka z gadżetami 1h-550zł 2h-850zł -Fotoksiążka od 89zł -Foto-album od 169zł Sami Państwo wybierają co potrzebują W razie potrzeby doboru oferty proszę o kontakt! Oraz zapraszam po więcej zdjęć. www.switek.eu

Gość gośćość
szczerze i bez jakiejkolwiek zgryźliwości, naprawdę słabe te fotki ślubne. Chyba chcesz się uczyć na "żywym organizmie"czytaj. parze młodej, skoro dopiero 1 reportaż jest w portfolio... Bardzo to ryzykowne dla pary młodej, płacić fotografowi bez doświadczenia. To tak jakbym chciał oddać samochód do mechanika który dopiero 1 auto wyremontował. Nie polecam.

Gość gość
Wiesz co, może najpierw nauczysz się robić zdjęcia. Posiadacz aparatu fotograficznego nie zawsze powinien nazywać siebie fotografem i ciebie jak najbardziej to dotyczy. Nie widzisz tego, że twoje zdjęcia są po prostu smutne? Może powinieneś zawód zmienić? Nie każdy rodzi się artystą.

Gość gośći
Ja tam widze kilka reportaży w jednym miejscu ale mogę się mylić. Ja osobićie jakbym szukała foto w cenie 1200-1500 bym sie skusiła. Panowie chyba nie widzieli smutnych zdjęć:D

Gość gość
ja polecam znajomego, nie jest to full profesjonalista, bo nie zajmuje się tym zarobkowo, ale zdjęcia cyka świetne - www.snapgraphics.pl :)