Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaraz jadę z corka na zakupy...poszalejemy dzis;)

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam kiedy moja córka świetnie wygląda mimo ze ma tylko 9mscy;)mam dzis namierzone dla niej pelno ciuszków na święta i pierwsza część na wakacje dlatego dzis poszalejemy z zakupami....nie mogę zrozumieć jak można zalowac pieniędzy na ubranka dla niemowląt ;) przeciez takie ladnie ubrane dzieciaki to skarb;)

Gość gość
ja wczoraj wydałam 500 zł na ubrania dla dzieci (5 i 3 lata) bluzeczki, spodnie, trampki.

Gość gość
a ja wczoraj wydałam 1.500 zł na 4 letnią moją córcię.........

Gość gość
Fajnie ;) moja mnóstwo ciuchów głównie to Zara i KappAhl oraz ReservedKids,najbardziej jednak lubię ja w Zarowych sukieneczkach sa śliczne do tego jakas sliczna opaseczka buciki i jest cool ;) ja tez się lubię dobrze ubrac ;) w końcu biorę spory macierzyński to mogę poszaleć co miesiąc ;)

Gość gość
Ja tez lubię jak mój syn fajnie wygląda,obecnie ma 2,5 roku i nigdy nie zalowalam na niego,wole sobie czegoś nie kupic.Ale oczywiscie nie popadam w paranoje i nie kupuje za dużo na wyrost tylko na biezaco

Gość gość
to dzisiaj sklepy sa otwarte chwalidoopo?

Gość gość
ojejku jejku nie ze/s/r/aj się 🖐️

Gość gość
a dlaczego sklepy miałby byc zamknięte?

Gość gość
U Nas w De jest Swieto i wszystko zamkniete, zawsze moge na internecie zamowic:)

Gość gość
Musiałabym na łeb upaść, żeby niemowlę ubierać za kilka stów miesięcznie. Ale co kto lubi, próżność ostatnio na topie ;) 🖐️

Gość gość
kupujesz dzisiaj na świeta? zdazysz to wyprac i wyprasować? czy tego nie robisz? ;)

Gość gość
nie rozumiem jak można trwonić kase na szmaty....

Gość gość
W takim razie udanych zakupow. Dla mnie mija sie troche z celem wydawanie takiej kasy na dzieciece ciuszki, no ale to nie moja kasa w koncu tylko Twoja;) Stac cie, to wydawaj. Udanych szalenstw!!

Gość gość
Jeżeli według Ciebie azjatyckie szmaty z zary, czy reserved są synonimem luksusu to Ci współczuję. Chciałaś się pochwalić, zaimponować, ale nie wyszło.

Gość gość
Ale co w tym złego ze ktos lubi jesli jego dziecko dobrze wygląda?ja np lubię ale ubieram dziecko w sieciowkach zara KappAhl często zamawiam na zamówienie u jakiś polskich projektantów.kupuje i w zarze i LaRedoute,Cartera jak i Pepco czy F&F jesli cos mi się podoba...czy to coś złego?moja córka ma 10 mscy;)

Gość gość
nie to nie jest nic złego,a ten jad to od tych których na to nie stać

Gość gość
To nic złego, że matka chce dziecko ładnie ubrać. Ale bez przesady. Złe jest to jak wielką wagę niektóre z Was przywiązują do wyglądu. Dziecko uczy się, jak to "ważne" jest być ładnym, dobrze ubranym, uważa to za dużą wartość. Sorry, ale tak przesadne zwracanie uwagi na wygląd jest głupie i złe. Poza tym, osoby, które uważają wygląd zewnętrzny za tak bardzo istotny chyba nie mają wiele więcej do zaproponowania...