Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piłyście w ciąży??

Polecane posty

Gość gość
FAS... Może się ujawnić później, np w problemach z nauką lub jako nadpobudliwość, nie musi, może....fajki w ciäż mogą mieć wpływ np na rozwój oczu, w konsekwencji żez, ale nie musi tak być...

Gość gość
Nie słuchaj tej matki polki, która na siłę chce komuś wpierdzielić swoje zdanie! Mądrzejsza od lekarzy jest to niech gabinet ginekologiczny otworzy

Gość gość
ludzie... FAS po 3 łyczkach wina czy piwa? no nie przeginajcie w drugą stronę!

Gość gość
A co do lekarzy...to nie są Alfy o omega, jeśli pani ginekolog piła w swojej ciąży to i tobie powie, że to nie szkodzi, nie wszyscy lekarze rozwijają się zawodowo, mogä bazować na tym co było popularne 10 lat temu...to tylko ludzie, dlaczego wyłäczacie rozsądek gdy rozmawialiśmy z autorytetem? Słyszaĺa któraś o eksperymencie Milgrama?

Gość gość
hahahha moja znajoma też tak powiedziała muszę palić fajki bo większe nerwy mam jak bym nie paliła a nerwy SZKODZĄ bardziej niż nikotyna :-D jesteście dziwne skoro nie potraficie wytrzymać tylko 9 miesięcy bez alkoholu i nie p/i/e/r/d/o/l/c/i/e/ o lekarzach że pozwalają wam na używki no sory ,ale nie uwierzę

Gość gość
kobieto, chodzę prywatnie do jednego z lepszych lekarzy w mieście, są do niej miesięczne kolejki, choć przyjmuje TYLKO prywatnie tak, wolę posłuchać lekarza lub kilku lekarzy niż ciebie - nie jesteś od nich mądrzejsza

Gość gość
i topik na usprawiedliwienie sobie założyły że możemy pić i jest super patoogia

Gość gość
widzisz różnicę między paleniem nałogowym przez całą ciążę a moim przykładem z filiżanką kawy? jeśli jej nie widzisz, to znaczy że jesteś zbyt tępa na rozmowę ze mną

Gość gość
Mój ginekolog MĘŻCZYZNA sam stwierdził, że w małych ilościach nie zaszkodzi .. nie przesadzajcie! Tu nie chodzi o to aby się urżnąć w trupa... Tylko o kilka łyków... Frustratki.

Gość gość
Ja wypilam z 3 piwa nie swiadoma przez cala ciaze ale to w 1 miesiacu. Pozniej jak miesiaczki test zrobilam i szczesliwa bylam nie tykalam alkoholu a u lekarza dowiedzialam sie ze to juz 6tydzien przerazona bylam bo pamietam ze w pierwszym miesiacu Jeszcze tabletki przeciwbolowe bralam bo strasznie glowa bolala. Teraz jestem w 8 miesiacu i w zyciu nie tkne alkoholu bynajmniej przez 2 3 lata. Naszczescie dziecko zdrowe. Swiadomie nawet lyka alkoholu nie wezme. Palenie nawet rzucilam juz 7 miesiecy nie pale. Dziecko musi byc zdrowe i truc nie bede.

Gość gość
no to pijcie sobie i palcie, ale nie obrażajcie tych, które są silne i potrafią się powstrzymać od nałogów 🖐️

Gość gość
po tym jak piszesz, bez szacunki i kultury to jedyną patologią jesteś właśnie ty 🖐️ bez odbioru !

Gość gość
A najlepiej spytać ginąa, czy jego żona piła w ciąży albo panią ginekolog czy lubiła wypić i zapalić ;). Generalnie ludzie majä ludzi w d***e... Naprawdę myślicie, że przejmujä się jednä z kilkuset pacjentek jakie majä w życi? Głupie p***y, potrzebujecie żeby ktoś za Was myšlał i nawet nie zastanawiacie się nad tym, dlaczego ktoś obcy ma dbać o wasze dziecko bardziej niż wy...

Gość gość
gość dziś Kilka łyków piwa przez całą ciąże jest mniej szkodliwe niż nauczenie dziecka braku szacunku i wulgarnego odzywania się tak jak to nam tu przedstawiasz swoją osobą...

Gość gość
Boże co za c...a pisze mężczyzna capsem? Co to miało nam udowodnić? Żenada, zero myślenia, pewnie jest oblegane bo załatwia cesarkę na życzenie. Nie ma to jak kogoš postawić na piedestał i wyłączyć myšlenia.

Gość gość
ginekolog prowadzący ma się nie przejmować moją ciążą? przecież od tego jest. tak, na pewno 3 łyki radlera zabiją moje dziecko - weź się uspokój, to już głupi apap czy nospa są większą trucizną, a jednak lekarze je zalecają

Gość gość
"jeśli pani ginekolog piła w swojej ciąży to i tobie powie, że to nie szkodzi, ">>> Dlatego sfrustrowana panienko "mężczyzna" jest capsLk napisany .. A ciebie chyba mąż dawno nie wyrooochał że taka sfrustrowana jesteś. W sumie mu się nie dziwie. W takim wypadku kochanka to najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
ale nas tu jest kilka tych co nie palą i nie piją nie jestem sama :-D i mam takie same zdanie świadomie można bez problemu wytrzymać 9 miesięcy bez alkoholu a wy jesteście nienormalne bodaj odrobinkę tylko po co?? bo nie możecie wytrzymać bez :-p chlania

Gość gość
gość dziś Dokładnie 🖐️ mając takie babsko w domu to bym się nie zdziwiła, że znalazł sobie kochanice

Gość gość
Wolę być wulgarna niż biec ze stanem grzecznych owiec. 14.31 tak, ciekawe czy ten pan ma żonę, która piła w ciąży...ojej, nie wpadłaś na to? Nikt mnie nie r...a, wolę pieprz...enie :)

Gość gość
nie zapomnij dziecku przekazać że brak szacunku i wulgarność jest oryginalna 🖐️

Gość gość
Wolę kobietę, która używa wulgaryzmów niż świętą obłudnicę z winem za pazuchą 🖐️

Gość gość
No tak, trudno wpaść na to, że chodzi o sumę toksyn, które pochłaniAmy, tu konserwant, tam spaliny, trochę nospy, kawka, piwko itp... Chodzi o całokształt chyba, nie moja sprawa, pa.

Gość gość
jakie 9 miesięcy? co najmniej 18, bo kolejne 9 mam zamiar karmić piersią podczas karmienia faktycznie nie wypiję ani łyka, ale teraz kilka łyków piwa raz na 2 tygodnie wypiję z rozkoszą i możecie mnie cmoknąć

Gość gość
a czemu teraz twoje dziecko może pić alkohol przez pępowinę, a jak się urodzi to już nie?

Gość gość
nie jestem święta ;) Ale w porównaniu do Ciebie mam klasę i szacunek do innych. Nie klnę jak szewc i nie obrażam innych, kobiecie nie wypada. Dzięki temu trafiłam na mężczyznę, który traktuje mnie z szacunkiem i nie wstydzi się swojej kobiety. Ciebie jedynie można zabrać do speluny, bo tam takie zachowanie to norma. Ale jak widać w modzie jest teraz bycie chamskim i wulgarnym..

Gość gość
grzeczna dziewczynka, brawo :)

Gość gość
a czemu mam cię cmokać to ty wiesz najlepiej co jest najlepsze dla twojego dziecka więc skoro piwko i wino to twój problem polecam aa

Gość gość
To się zamknijcie w domu, bo spaliny szkodzą, jedzcie tylko ekologiczne owoce i warzywa. Zero chleba, bo zawiera gluten a to szkodzi tak małemu dziecku. Zero soków i napojów, bo cukier również szkodzi. Mam wymieniać dalej ;)?

Gość gość
wiesz, na spaliny i zawartosc gmo w warzywach nie mam wplywu, ale mam wplyw na to czy moje dziecko bedzie pilo alkohol w zyciu plodowym 🖐️