Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierząca w uczucia

Znajomość przez internet. Czy można znaleźć swoją drugą połowę?

Polecane posty

Gość gość
kobiety czepią się wszystkiego. Mężczyzna bez dziecka, kawaler, bez nałogów ale prawiczek - i już go skreślają. A potem marudzą, że mężczyźni mają za duże wymagania :P

Gość gość
Ja jak kiedyś założyłam portal to pierwsza luźna rozmowa była z panem, który musiał się pożegnać, bo szedł właśnie do żony po dziecko, ale zostawił swój numer telefonu z informacją abym korzystała :D No tak, jestem wymagająca, bo nie skorzystałam.

Gość tygodniowa
Ja napisałam,ze mężczyzna dla mnie obecnie nie powinien być w związku małżeńskim.to mi jeden pan odpisał,ze ja to mam wymagania ze ho ho.

Gość gość
księżniczka :o :D

+ tygodniowa dziś i goście Ja mam "4dychy" i podchodzę racjonalnie do randkowania w tym wieku. Powiem wprost, byłbym kompletnym idiotą, gdybym zakładał ze spotkam tam piękną, samotną, bezdzietną i bogatą pannę :-) Biorę poprawkę na wiek i tzw. przejścia. Wiadomo, że będą panie/panowie po rozwodzie, w separacji i z dziećmi. No chyba, że ktoś przebywał na kosmicznej misji NASA na Marsie i właśnie z niej wrócił po 20 latach nieobecności na plancie Ziemia.

Gość tygodniowa
Ja jestem srednio\normalnie piękna/bezdzietna/panna/dobrze zarabiam.wiec można poznać.Zależy czego kto szuka.

+tygodniowa dziś Haha,,, a ja myślałem że szukacie ideała, tzn, chodzi o to że ma być mężczyzna który jest zupełnie "bez przeszłości"

Gość tygodniowa
Zalezy jaka to przeszłość.Jeżeli ktoś miał juz trzy zony,albo siedział w wiezieniu za kradziez/pobicie itd,jeżeli jest po rozwodzie bo wczesniej zdradzał żonę -to nic z tego nie będzie.

Gość gość
Ja mam 26 lat, więc jeszcze liczę na rówieśników bez dzieci i rozwodów (rozwód w tym wieku, trochę szybka i dziwna sprawa). Jakąś przeszłość mogą mieć, przecież to oczywiste że mieli prawo się z kimś wcześniej zadawać, ważne aby nie latała za nimi jakaś zazdrosna była, albo żeby oni za nią myślami nie latali, ale tego bym się od razu nie dowiedziała ;)

Gość tygodniowa
Mi rozwód nie przeszkadza. Natomiast problemem są dzieci.Nie mam dzieci wiec nie chciałabym .być z kimś,kto juz je ma .Nie te poziomy. Po pierwsze to dziecko nigdy nie będzie moje,będzie mi mówiło ciociu albo po imieniu.Wychowywać tez bym go nie mogła,bo jakby doroslo, to zac,elyby się teksty ,ze "nie rozkazuje mi nie jesteś moja matka". Poza tym zaraz w naszym życiu pojawił aby się była żona Nie,dziękuje.

+tygodniowa dziś no to tak w skrócie, jakie są twoje odczucia po tygodniu na portalu? Wiadomo, że "obrót" jest tam duży, prawie jak w małej hurtowni, masz mnóstwo odzewu, maili, oczek, uśmieszków i co... i nic?

+tygodniowa Hmmm.. a ja nie przekreślam dzieci... to zależy. Zresztą dzieci mnie uwielbiają bo mamy mnie więcej taki sam poziom intelektualny, wiec szybko łapiemy tematy i się dogadujemy. :-)

Gość tygodniowa
Obrót jak obrót.Zamierzam wykupić pakiet,bo z tym co mam mogę wysłać tylko jedna wiadomość na dzień,co jest bezsensu.Po świętach się za to zabiore. Jakie odczucia?Cóż, wyraźnie zaznaczyłam,ze nie interesują mnie żonaci albo tacy na jedna noc.I oczywiście skrzynka zawalona propozycjami.Oni chyba nie czytają opisów:/ Ale nie trace nadziei,z 5 % może będzie no rmalnych.Dla nich warto poszukać.

+tygodniowa No widzisz...! No widzisz... ! Jest dobrze! Jak idziesz kupić sobie nową sukienkę, to wchodzisz do sklepu i masz ich tam z 300 do wyboru albo i więcej, a... wychodzisz tylko z jedną. No, tak przynajmniej mi się wydaje :-) Powodzenia.

Gość tygodniowa
Właśnie właśnie.Skupie się na tych 5%.I spokojnie. Albo poznam kogoś poza internetem.Tak tez się może zdazyc.Kto wie. A teraz czas spać.Jeszcze jutro sernik trzeba kupiec,echhh......

Gość gość Iskierka
Panowie zadna fajna" laska" nie ogłasza sie na portalach randkowych w necie bo ma wzięcie w realu,uświadomcie to sobie to unikniecie rozczarowań!!!:)

Gość gość
"Panowie zadna fajna" laska" nie ogłasza sie na portalach randkowych w necie bo ma wzięcie w realu,uświadomcie to sobie to unikniecie rozczarowań!!!usmiech.gif" Trochę jest w tym racji, ale ja wierzę że jest mały odsetek fajnych ludzi obu płci i po prostu rozszerzają swoje pole działania dzięki internetowi ;) bo to że ktoś miał wzięcie, nie znaczy że również powinien brać i nie szukać dalej.

Gość gość
panie,żaden normalny pan nie umawia się w sieci, bo ma kobiety w realu! uswiadomcie to sobie! na sieci sami ru... cze, zonkosie, psychopaci i alkoholicy ! uświadomcie to sobie to unikniecie rozczarowań!!!

Gość gość
Nie zapominaj o dziwakach i ludziach z fobią społeczną ;)

Gość gość
i o tych mało atrakcyjnych z urody ;)

+gość dziś Eeeee... Nie gadaj. Niby gdzie się mają poznać osoby tzw. dojrzałe Większość moich znajomych jest dzieciata, żonata, mężata i co... może mam iść sam do klubu albo dyskoteki, usiąść z drinkiem przy barze i "zarywać", polować, a nóż się coś trafi. W sieci "połowa roboty" jest już odwalona... teoretycznie są tylko ci, którzy szukają.

Gość gość Iskierka
00:05--dobre,i taka jest prawda.A tak apropo to ja nikogo nie szukam żeby nie było niedomówień.Wyraziłam tylko swoje zdanie.

Gość Nie lam sie
Ot i wlasnie. Jest fajna dziewczyna i od razu zajeta. To do postu powyzej.

Gość gość8456
A może mi tu ktoś wytłumaczyć, co w sieci robi super przytsojny facet który zapewniał mnie dwa razy że żadne przygodu go nie interesują i nadal bardzo zabiegał o mnie wiedząc że nie szukam sexu? Bo dla mnie to dziwne ze przystojniak siedzi na portalu rok i przez rok nie ma żadnej kobiety. Dla mnie są dwie opcje : -nieśmiałość ( ale czy to realne aby taki facet był nieśmiały??) -jakiś skrzywiony ( czego nie da się stwierdzić po mailach) Sam mi przyznał że większość kobeit z którymi się spotkał nie była w jego typie a znowu te w jego typie jego nie chciały.

Gość gość
tommy z pisania wydajesz się być fajnym facetem z poczuciem humoru ale powiedz mi gdzie jest feler w tobie ze do 40-tki nie ulozyłes sobie życia?? wybacz ale facet w tym wieku staje się nie atrakcyjny nawet dla 30-latki. No i dziwi mnie ze jako facet nie potrafiłeś zorgganizowac sobie zycia rodzinnego 5 -10 lat temu. Pewnie *****cz pospolity? Mi się wolny 40latkek kojarzy właśnie tak

Gość gość
gość dziś panie,żaden normalny pan nie umawia się w sieci, bo ma kobiety w realu! uswiadomcie to sobie! na sieci sami ru... cze, zonkosie, psychopaci i alkoholicy ! uświadomcie to sobie to unikniecie rozczarowań!!! x Akurat ci o których piszesz mają powodzenie w realu bo inaczej kobiety by na nich nie narzekały tak często. Ru.....cze uprawiają seks więc mają powodzenie, żonkisie mają powodzenie bo są zakazanym owocem, są "sprawdzeni" a młode pokolenie kobiet bardzo ciągnie by odbić takiego faceta, psychopaci mają powodzenie w końcu kobiety również na takich narzekają w związku, alkoholicy też mają powodzenie gdyż kobiety szczególnie za młodu uważają pijących chłopaków za takich "męskich" przez picie zaś tych niepijących uznają za c***y później niektórym się to odmienia. Na portalach najczęściej ogłasza się ktoś kto nie ma powodzenia albo śmiałości sam zagadać bo tak ma okazję, że jakaś kobieta przeczyta profil i sama się odezwie.

Gość gość
teoretycznie są tylko ci, którzy szukają. tak, Szukają... na przygodny seks, nic wiecej. dziwne, byłam na sympatii rok, może nie wygklądam jak Angelina jolie, nie mam tyle kasy co ona itd, ale ani brzydka, ani przemadrzała , ani głupia nie jestem. A natknełam sie na panów, którzy albo nic nie mówili,albo gadali jak najeci, co to nie robia i czym to nie są, a końcówka nieodmiennie taka sama- to spotkamy sie jeeeszcze...bo ty jesteś taaaka ładna i " mam na ciebie mientę a następnym razem, jak pojedziemy do mnie.'' zaraz, zaraz..... pojedziemy? jakim nastepnym razem....??? :D:D a niby pan po studiach na ASP??:D:D bujac to my, ale nie nas - oni myslą, że trafią na idiotki, które po dwu słówkach dadzą się zaciągnać do łózka. Pewnie jakieś im sie udaje... Nie ta, to inna, a dziwce z agencji musieliby płacić.... Ale najzałośniejsze, to ci zonaci... i po co mi miec meża?? żeby mnie tak samo zdradzał? szukał okazji? To ja wole byc sama i do seksu miec wibrator, bo do normalnego życia c***anowie absolutnie sie nie nadaja, a ja do kategorii wypchanych laleczek do pieprzenia nie pretenduję....

Gość gość
"normalnie - pisałam z nim w jakimś wątku, wymieniliśmy się mailami, potem fb, tel, spotkanie na żywo, jego przeprowadzka do mojego miasta by zamieszkać razem i niedawno ślub " - zazdroszczę ci, oby i u mnie się podobnie potoczyło, tego sobie życzę z okazji świąt :)

Gość gość
gość wczoraj "normalnie - pisałam z nim w jakimś wątku, wymieniliśmy się mailami, potem fb, tel, spotkanie na żywo, jego przeprowadzka do mojego miasta by zamieszkać razem i niedawno ślub " X I jako świeżo upieczona męzatka spędzasz wieczory na kafeterii? Współczuję. xxx Czy zawsze musi się znaleźć ktoś na tyle złośliwy by wbijać szpile nawet po zwykłym tekście, że komuś się udało? Owszem, spędzam niektóre wieczory na kafeterii - o zgrozo - jako świeżo upieczona mężatka. Straszne, prawda? Cóż, nie każdy pracuje w godz. 7:00 - 15:00, nie każdy też pracuje w miejscu zamieszkania. Za współczucie serdecznie dziękuję, ale go nie potrzebuję :). Za to Tobie serdecznie współczuję - złośliwości, zgorzkniałości i ciasnoty umysłowej.

+gość dziś hehe... ale mi dowaliłaś,... no tak, powiedzmy że jestem fajnym facetem, a na rynku "singli" pojawiłem się od niedawna. Każdy ma swoją historię, wystarczy pooglądać "Szpital" albo "Ukryta Prawda" na TVN :-) Ja dawno temu ułożyłem sobie życie, tyle że ludzie się zmieniają, tak wiec kładziesz się wieczorem spać z zagorzałą katoliczką, a budzisz się pewnego dnia przy islamskim terroryście :-) i najgorsze że nic z tym nie możesz zrobić. Patrzysz bezradnie jak rozwala się pół twojego życia i nic... Hmmm, gdybym nie miał racji, pewno nie byłoby tylu rozwodów. A ja niczego nie szukam na siłę, jest fajnie, wreszcie MYŚLĘ O SOBIE, wreszcie odkładam kasę, odkurzyłem stare znajomości, znalazłem nowe pasje, a miłość albo przyjdzie, albo nie.