Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzy problem zapach

Polecane posty

Gość gość

od jakiegoś czasu mam pewien problem. kolokwialnie mówiąc "wali mi z buzi".. temu towarzyszy dziwny smak śliny często kwaśny a czasem gorzki. Czasem nagle zaczynam czuć że smak śliny się zmienia na taki metaliczny, gorzki.. a czasem np jak przejadę językiem po dziąsłach w górnych partiach np czuć kwaśną ślinę. Cokolwiek bym nie robił gdy budzę się rano w buzi zawsze jest śmierdzący kapeć... nie wiem co mam zrobić... i co mi dolega. Nie odżywiam się JUŻ tak strasznie jak kiedyś... wręcz odwrotnie.. czy ktoś może mi pomóc...

Gość gość
up up

Gość gość
pomozcie blagam

Gość gość
mocna herbata, czekolada

Gość gość
Moze twój zołądek wydziela za duzo kwasów zołądkowych. Kup w aptece Maalox w mleczku, i pij w/g instrukcji. Zadne inne , tylko Maalox. Odstaw nabiał. Jedz 5 posilków dziennie, male porcje, ale regularnie, by zolądek nie pracował " na pusto". W niedalekiej przyszłosci idź do lekarza, mozesz miec heliobactris pylori, i ta bakteria powoduje stan zapalny blony śluzowej zołądka. Zyczę zdrowia.

Gość gość
Może masz jakiś refluks albo coś? Wydaje mi się ze to coś od żołądka

nie martw się, smród z papki to normalna i wspaniała sprawa, wywodzi się z prehistorii, gdy ludzie spali na ziemi, podchodził do nich dziki zwierz, obwąchiwał i właśnie ten cudny odór z japki mówił im " zostaw, to padlina śmierdząca" i zwierz uciekał ile tchu od tego smrodu :) to pozostałość po naszych przodkach na drodze ewolucji, pamiętaj tylko żywym pachnie ładnie z buzi

Gość gość
ropa z dziąsła! mam dokładnie to samo od kilku tygodni z tymi samymi objawami, idź do dentysty to ci natnie dziąsło i załozy opatrunek