Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj mąż nalega na anal

Polecane posty

Gość gość

Co robić?

Gość gość
Do garów a nie w Święta o analach wypisywać !

Gość gość
To jest tylko i wyłącznie Twoja decyzja - jeśli nie masz ochoty, nie musisz się do niczego zmuszać. Swoją drogą nie wiem co się dzieje z tymi mężczyznami - jak widzą geja, to z pięściami ruszają, bo "w dupę sobie walą i jak tak można", ale swoje kobiety to walić chcą.

Gość gość
No ale ja się boję bo ona ma dużego i może mi coś tam rozerwać :(

Gość gość
kretyńskie provo jakiegoś zaplutego fetyszysty

Gość gość
Provo nie provo - kogoś z jakiegoś powodu ciekawi ten temat i na pewno są osoby, które też tego doświadczają, więc zawsze można się wypowiedzieć.

Gość gość
Maż to brzmi dumnie.Mąż w dóópie jeszcze dumniej.:p🖐️

Gość gość
Uwielbiam walic w dupsko !!!! A do tego jeszcze jak kobieta wklada mi wibrator.....i robi rownoczesnie lodzika....super orgazm wtedy jest :))))polecam panowie :)

Gość gość
Są dni gdy moja kobieta podczas pieszczenia minetki itd sama prowadzi mój palec w kierunku pu.py a później kochamy się między innymi analnie a są takie dni że nawet pieszczoty językiem w tych okolicach ją drażnią dlatego to musi być odpowiedni dzień nastrój odpowiednie pieszczoty gra wstępna itd a najważniejsze zaufanie do partnera że gdy poczuje jakikolwiek dyskomfort ból lub coś tam innego to nie zasadzi jej po same jądra tylko wycofa się itd. Zaufanie to podstawa. Kochamy się w ten sposób parę razy do roku i tylko wtedy gdy chce tego moja żona a nie ja. To jej pupa i to ona decyduje.

Gość gość
Powinnaś się zgodzić. Będzie fajnie.

Gość gość
Jeżeli mu ufasz i nie zablokuje cię strach to powinnaś spróbowac. Może i tobie będzie dobrze. Musi być oczywiście na mokro pieszczoty mineta lodzik ślina albo lubrykant. Na sucho i ostro nie radzę bo będzie to ostatni raz.

Gość gość Delikatna
Kobieta która sie szanuje nigdy nie zgodzi się na anal bo facet tego chce.Ktoś ci wyżej dobrze napisał.Niech idzie do klubu dla gejów jak ma ochotę w tyłek wsadzić.Ja bym mu nie wzbraniała.Może jak jemu tez wsadzą to poczuje tę "rozkosz" na własnej skórze.

Gość gość
Zaproponuj mu by sam sobie coś w de wsadził i poczuł jak to fajnie. Gorzej jak mu się spodoba, a facetom to się często podoba, bo mają (w przeciwieństwie do nas) prostatę. Ja bym się za nic nie zgodziła. Kupa to żadna frajda, więc penis pewnie też