Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata27

Krwawienie po seksie

Polecane posty

Gość beata27

Za każdym razem jak mój chłopak i ja uprawiamy seks, to nie tylko jest to dla mnie bardzo bolesne, ale zawsze po stosunku krwawię (!) On jest moim pierwszym partnerem, prawie dwa tygodnie temu straciłam dziewictwo - byłam przygotowana na to, że będę krwawić, ale naprawdę mnie niepokoi to, że tak się nadal dzieje :( Czy myślicie, że to normalne, przejdzie i mam nie panikować??? Bo naprawdę rozważam pójście z tym do lekarza... Kiedy powinno przestać boleć??? Ja byłam przygotowana na to, że na początku tak będzie, ale bardzo się martwię, że to nadal trwa :( Czy można to jakoś powstrzymać??? Dziękuję z góry za rady, bo to jest dla mnie naprawdę niepokojące!

Gość gość
masz 27 lat? zastanawiasz się nad lek? możesz miec nadżerkę bądź coś innego... ludzie badajcie się!!!!!!!

Gość beata27
Mam 17 lat... prawie 18 Cyferka przy nicku jest niezwiązana z wiekiem

Gość beata27
Nie chcę iść do lekarza, bo trzeba przyjść z opiekunem prawnym Ale jak skończę 18, to pójdę

Gość beata27
Naprawdę myślicie że to jakaś infekcja??? Ja dbam o higienę, zawsze tego pilnuję...

Gość gość
Krwawienie po seksie NIGDY nie jest normalne !!!! powinnaś natychmiast iść do lekarza !!!!!

Gość gość
Naprawdę nie może nieletni iść sam do lekarza? To chyba jakaś miejska legenda jest. Gdzieś od 10 roku życia chodziłam sama do lekarza pediatry, okulisty, laryngologa. Akurat nie miałam potrzeby do ginekologa. Nie wydaje mi się to możliwe i zgodne z konstytucją, żeby młody człowiek tylko z powodu wieku miał ograniczone podstawowe prawa.