Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja nr 1

Polecane posty

Gość gość
21.10,MASZ RACJĘ!!!

Gość gość
Rozbil się samolot CASA – zero odpowiedzialności ze strony rządu i dowództwa MON. Ministrem obrony był Klich. Ani on ani nikt nie wyciągnął wniosków. Rozbił się TU- 154M – zero odpowiedzialności ze strony rządu, a minister obrony ten sam Klich. Dochodzenie trwa, mija 5 lat i nadal trwa, eksperci nie potrafili odczytać rozmów z kokpitu. 5 lat odczytywano pół godzinne nagrania z kokpitu samolotu. O co tutaj chodzi? Czy o to, że im dłużej trwa, a właściwie pozoruje się pracę, tym dłużej pobiera się wynagrodzenie ?! Jeszcze kilka lat i dowiemy się, że samolot rozbił się w wyniku przeciążenia kokpitu samolotu, bo w pewnym momencie był tam nieopisany tłok jak w autobusach MPK w godzinach szczytu.

Gość gość
gość dziś o Robisz uniki, pytanie jest inne, konkretne :P

Gość gość
_iftar_ dziś o Co za bzdura. Qrwa, że też ludzie nie pamiętają o rocznicach śmierci swoich najbliższych ... co za hipokryzja brrrrrrrr

Gość gość
Chodzi o to, że prawo w demokratycznym państwie powinno bronic pokrzywdzonego obywatela, a nie przestępcę.xxNie występuje w obronie przestępcy (?).Ale skoro ktoś podpisał umowę to powinien wiedzieć co sie z nią łączy i co ona oznacza.Jak nie wie to może spytać się kogoś kto się na tym zna.

Gość gość
C o lepsze? Dom dziecka. Rożowi chłopcy z którymi niestety przyszło mi się spotkac to rozwiązłe seksualnie dzivki bez hamulcow przy innych. Dlatego nie jest to dobre dla rozwoju dzziecka.

Gość gość
Jestem tego zdania, ze tylko kobieta i mężczyzna tworzą rodzinę.Żadne twory homotolerancji nie zmienia tego.xxxI bardzo dobrze. To twórz taką rodzinę a innym pozwól tworzyć taka jaką oni chcą i jakie mają na ten temat zdanie.Ty masz prawo do swojego zdania i oni również.

Gość gość
Rożowi chłopcy z którymi niestety przyszło mi się spotkac to rozwiązłe seksualnie dzivki bez hamulcow przy innych.xxNo cóż. Jak w każdym środowisku patologia. Należy współczuć, że masz takich znajomych.

Gość gość
I bardzo dobrze. To twórz taką rodzinę a innym pozwól tworzyć taka jaką oni chcą i jakie mają na ten temat zdanie. Ty masz prawo do swojego zdania i oni również. x Spoko:) aż taki nietorancyjny do pedalstwa nie jestem. Jak splodza ze sobą dziecko w naturalny sposób to nie będę miał nic przeciwko.

Gość gość
A co cię to obchodzi czy spłodzą dziecko czy nie? To ich sprawa. Daj ludziom decydować co chcą robić.

Gość gość
A dziadek Tuska był w Wehrmachcie. Naprawdę to dla ciebie wazne kim był dziadek kogoś tam?:O

Gość gość
Nie możesz spać zakłamana kanalio!?

Gość gość
Nie ma znaczenia kto miał jakich rodziców czy dziadków. To były inne czasy i ich wybory polityczne czy zawodowe.Ważne kim człowiek jest teraz. Ale... W końcu masz prawo głupio myśleć.Szczerze mówiąc widze niepokojący trend w tym co piszesz.Coraz bardziej i coraz częściej używasz słownictwa i poglądów kompletnych oszołomów rydzykowych czy smolenskich.Mam wrażenie (może złe), że jeszcze 3-5 lat te,mu sama byś się oburzyła gdybyś przeczytała o dziadkach czy rodzicach kogoś tam. Oczywiście w tym samym kontekście w jakim teraz piszesz.Ale twoja wola.Rób z siebie to co sama chcesz.Mnie nic do tego ale musiałem podzielić sie z tobą refleksją.

Gość gość
Co miałem powiedzieć to ci napisałem.Nawet zastanawiałem się czy nie zadzwonić ale... To chyba też bez sensu by było bo znam twój nieprzejednany stosunek (nie wiadomo z jakich powodów) do mojej skromnej osoby.No to... Dobranoc...

Gość gość
...jak nie Paradowska, to Artymowicze, jak nie Urban - to jego dziennikarskie narybki: Michnik-Lis-Olejnik. Pora porzadek zrobic z tym postsowieckim pomiotem poprzez ogloszenie powszechnej likwidacji GRUBEJ KRESKI -> praprzyczyny tego, ze wybija nam tak regularnie szambo PRL-owskiej kloaki.

Gość gość
jeśli nie będzie oryginałów czarnych skrzynek to g****o się dowiemy

Gość gość
Czy Michał Kamiński był w Toronto u Pawła Artymowicza, który przekazał mu "stenogramy eremefu" jest bardzo łatwe do sprawdzenia. Nawet "niezależni" - jeśli będą chcieli - sprawdzą kiedy ostatnio był w Kanadzie Misiek. Wszystko jest to strasznie słabe, Skory z eremefu, który najprawdopodobniej od Miśka dostał "stenogramy", nawet se trudu nie zadał, aby nie zaliczyć tak spektakularnej wpadki jak to "w pół do ósmej". Inny funkcjonariusz z eremefu/TVN24 Piasecki Konrad wypisuje felietony ratunkowe krzycząc, że niby dlaczego to co Skory dał ma być niewiarygodne, a pod felietonem wpisy typu "Piasecki tu ruska szmato". Yo know who tymczasem odgraża się, że w poniedziałek u Lisa da popalić.

Gość gość
Jeśli mam wybierać w częściach instrumentów muzycznych to wolę DUDĘ od CYMBAŁA.

Gość gość
bronisław to jedyny polityk na świecie, który złożył kondolencje jeszcze przed śmiercią... })

Gość gość
Pan marszalek Komorowski prorokowal.."..prezydent gdzies poleci …itd" .Wizjonera mamy za prezydenta! x x PRZECZYTAJ i ZOBACZ, jak władza faszerowała nas kłamstwami po katastrofie 10/04. WIDEO Całość: portal w polityce

Gość gość
gość dziś jeśli nie będzie oryginałów czarnych skrzynek to g****o się dowiemyxxDlaczego?Przecież to nie ma żadnego znaczenia.

Gość otulona_snem
( Shatyn wczoraj Nie ma znaczenia kto miał jakich rodziców czy dziadków. To były inne czasy i ich wybory polityczne czy zawodowe. Ważne kim człowiek jest teraz. ) p I tak i nie,Ksiezna Kate,przed slubem zostala sprawdzona genetycznie do bodajze 1600 ktoregos roku wstecz,wyszlo,ze miala w rodzinie zlodzieja,jeszcze 100 lat temu,pewnie na taki slub by nie zezwolono,pula genetyczna jest bardzo wazna,zreszta narod zydowski np do tej pory pilnuje tego by Zydem byl jedynie ten,ktorego urodzila Zydowka,to komuna wszystkich zrownala i stwierdzila,ze niewazne kto kim jest,to ze nalezy wrecz trzeba w zyciu kierowac sie dobrem i szlachetnoscia to insza inszosc,ale to iz dla przykladu w PL,zabrano sie na poczatku za wytrzebienie inteligencji,wcale nie jest przypadkiem,bo jak widac wybic madra,dobra pule genetyczna w narodzie,oznacza dla niego kleske i upadek na kolana jak nie nizej,przyklad Polski jest tu wyjatkowo znamienny,jak ogolnie co poniektorych jednostek 🖐️ ))

Gość gość
No to zobaczyłem o jakich to kłamstwach mowa na portalu wpolityce...xxPracujemy jak jedna wspólna rodzina. I powiem szczerze - po raz pierwszy jestem świadkiem tak dobrej współpracy i uzupełniania się w tej pracy nawzajem— powiedziała Ewa Kopacz podczas narady z udziałem premiera Władimira Putina w Moskwie 13 kwietnia 2010 roku. Ówczesna minister zdrowia mówiła o współpracy z rosyjskimi lekarzami podczas rzekomych sekcji zwłok, które miały byc przeprowadzane w Moskwie tuz po katastrofie.xPrzez moment nasi polscy lekarze byli traktowani jako obserwatorzy tego, co się dzieje. To trwało może kilkanaście minut. A potem, kiedy założyli fartuchy i stanęli do pracy razem z lekarzami rosyjskimi, nie musieli nic do siebie mówićxxKopacz mówiła o IDENTYFIKACJACH a nie o sekcjach zwłok.Co zresztą można usłyszeć na filmiku dostępnym na tej stronie.Czyli jak widać kłamstwa nie było a jest to tylko i wyłącznie, manipulacja w stylu komuszym portalu wpolityce.

Gość gość
I tak i nie,Ksiezna Kate,przed slubem zostala sprawdzona genetycznie do bodajze 1600 ktoregos roku wsteczxxxMam wrażenie, że czegoś nie zrozumiałaś. To o czym napisałas to KOMPLETNIE inna sprawa.

Gość gość
PRZECZYTAJ i ZOBACZ, jak władza faszerowała nas kłamstwami po katastrofie 10/04. xxPrzeczytałem i zobaczyłem, że władza nie faszerowała nas "kłamstwami po katastrofie 10/04." i że top jedynie manipulacje "wpolityce".Nieudolne, prostackie, prymitywne na wzór komuszych manipulacji.

Gość gość
Czyż w osobach Lecha Kaczyńskiego, Marii Kaczyńskiej, gen. Andrzeja Błasika nie odbija się życie i śmierć Chrystusa? - pytał podczas rocznicowej mszy św. ks. Krzysztof Biernat, kapelan klubu "Gazety Polskiej" w Poznaniu. I jak wytrawny polityk mówił o rozkładzie państwa i nieudolnym śledztwie smoleńskim. Apelował też o utworzenie międzynarodowej komisji.xxTo po prostu ksiądz idiota i w dodatku patentowany.Powinni go zamknąć w klatce i pokazywać ludziom za pieniądze na jarmarkach.

Gość Myrevin
Niestety Kopacz mówiła o sekcji zwłok... w kropce nad I u Olejnik. 17.05.2010 roku.

Gość gość
- Bez Ojca Rydzyka ta sprawa o którą walczymy, o którą zabiegamy, byłaby nie do wygrania - mówi Kaczyński.xxCzyli tym razem, nie korzystając z mydła czy też wazeliny, Jarosław K. zgrabnie wsunął się rydzykowi udającemu zakonnika, powodując orgiastyczne pomruki u tegoż.

Gość gość
Myrevin dziś Niestety Kopacz mówiła o sekcji zwłok... w kropce nad I u Olejnik. 17.05.2010 roku.xxNo to podaj link. Zobaczymy... Że to nieprawda...:D