Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja nr 1

Polecane posty

Gość gość
Sprytnie ominął mnie odnośnie ks.Rydzyka.Napisał,że jest to przebrany zakonnik i twierdzi,że odnośnie polityki.xxNigdzie tak nie napisałem. Może coś takiego tkwić w twoim omamie ale ja z tym nie mam nic wspólnego.

Gość gość
Pisze również nieprawdę na mój temat,że manipuluję itd.,co jest nieprawdą bo ja wcale nie zajmuje się polityką.xxCo ma jedno do drugiego i dlaczego jedno warunkuje drugie?Całkiem ci się pomyszkowało w omamie...

Gość gość
Platforma Obywatelska ma szansę na samodzielne rządy i większość w Sejmie - wynika z sondażu zrealizowanego dla "Wiadomości" TVP1. Gdyby wybory odbyły się na początku kwietnia, partia rządząca zdobyłaby 38 procent głosów, co przekłada się na 240 miejsc w Sejmie.xPrzewaga PO nad PiS wobec sondażu sprzed miesiąca wzrosła do 8 punktów procentowych. 30 procent głosów na PiS to 195 posłów w parlamencie.xDo Sejmu weszłyby jeszcze SLD z 6 procent poparcia i PSL - z 5 procent głosów. Blisko przekroczenia progu byłaby partia KORWiN. Do 5 procent brakuje jej 1 punktu procentowego, czyli tyle ile zbiera KNP, dawne ugrupowanie Janusza Korwin-Mikkego, szefa KORWiN.xBadanie dla "Wiadomości" TVP1 ośrodek TNS Polska przeprowadził telefonicznie 7 i 8 kwietnia na próbie 1000 dorosłych Polaków.

Gość gość
A wystarczyło tylko posłuchac tego co mówił Komorowski a co mówił Jarosław K. wczoraj. I wtedy już wiadomo, że to JArosław K. dzieli Polaków a Komorowski usiłuje ich połączyć. x w twoim omamie

Gość gość
Katastrofa smoleńska. - Kategorycznie sprzeciwiamy się udziałowi dziennikarzy w politycznym rozgrywaniu katastrofy smoleńskiej w przededniu jej 5. rocznicy - piszą m.in. Marcin Wolski i Joanna Lichocka, członkowie zarządu Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich.xStowarzyszenie oburzyła wtorkowa publikacja RMF. Natomiast działalność dziennikarzy prawicowych mediów organizujących marsze, pełniących role wodzirejów czy prowadzących konferencje prasowe PiS (jak np. Krzysztof Skowroński w 2012) nie oburza.xSDP uważa, że "niedopuszczalne jest nieliczenie się z uczuciami rodzin ofiar katastrofy i brak szacunku dla ofiar". To szczególnie zaskakujące, jeśli patrzeć na to, że np. "Gazeta Polska" cyklicznie publikuje rewelacje na temat zamachu na okładkach, publikując zdjęcia wybuchającego samolotu.xxStowarzyszenie Dziennikarzy Pisowskich już samo nie wie co pisze. Świadczy to tylko o rozpaczy w jaką wpadają widząc na horyzoncie następną porażkę swoich mocodawców.

Gość gość
gość dziś A wystarczyło tylko posłuchac tego co mówił Komorowski a co mówił Jarosław K. wczoraj.I wtedy już wiadomo, że to JArosław K. dzieli Polaków a Komorowski usiłuje ich połączyć.xw twoim omamiexxxBo? Uzasadnisz własne słowa?

Gość gość
Pisowcy postawili krzyż w miejscu do tego nie przeznaczonym i odbywali tam modły. Od krzyża i modłów jest kościół. x nie jest to powod do robienia z siebie idioty i oddawania moczu w tym miejscu lub obrzucania ludzi puszkami po piwie albo wyzwiskami

Gość gość
nie jest to powod do robienia z siebie idioty i oddawania moczu w tym miejscu lub obrzucania ludzi puszkami po piwie albo wyzwiskamixxxOczywiście, że to nie jest powód, ale robiąc cyrk na ulicy można było się spodziewać takiej reakcji chamstwa.

Gość gość
Bo? Uzasadnisz własne słowa? x to moze ty uzasadnisz swoje slowa jak to bronek nie dzieli polakow

Gość gość
Zaraz po twoim uzasadnieniu bo ja pierwszy prosiłem o nie.

Gość gość
Platforma Obywatelska ma szansę na samodzielne rządy i większość w Sejmie - wynika z sondażu zrealizowanego dla "Wiadomości" TVP1. Gdyby wybory odbyły się na początku kwietnia, partia rządząca zdobyłaby 38 procent głosów, co przekłada się na 240 miejsc w Sejmie. x to jest wlasnie jedna z bredni i klamstw ktore sa wmawiane temu spoleczenstwu a tymczasem zaczynamy miec panstwo policyjne a co to oznacza? a oznacza to ze takie panstwo jest zwyczajnie slabe bo boi sie wlasnych obywateli dlatego pilnuje ich na kazdym kroku. dziekuje do widzenia kiś sie sam na tym swoim topiku

Gość gość
Zaraz po twoim uzasadnieniu bo ja pierwszy prosiłem o nie. x alez sensacja ze tak napisales bo wiadomo jest ze i tak nic nie uzasadnisz bo zwyczajnie nie potrafisz :D nie zaskoczyles no bo niby czym ty mozesz zaskoczyc czlowieka ? typowy shatyn oszolom jestes i nikt wiecej :D czesc

Gość gość
To żadna brednia. To są wyniki sondażowe.Państwa policyjnego nie ma w rzeczywistości. Istnieje tylko w twoim omamie.Polska jest krajem wolnych ludzi.Nie ma żadnych podstaw do twierdzenia, że to panstwo policyjne.

Gość gość
alez sensacja ze tak napisales bo wiadomo jest ze i tak nic nie uzasadnisz bo zwyczajnie nie potrafisz xxTo żadna sensacja bo w cywilizowanym swiecie w którym przebywam to normalność. Jak masz prośbę do kogoś to najpierw spełnij jego prośbę a dopiero potem występuj ze swoją.

Gość gość
Polska jest krajem wolnych ludzi. Nie ma żadnych podstaw do twierdzenia, że to panstwo policyjne. x nie no skadze :D:D:D

Gość gość
Ano jest wolnym państwem a nie policyjnym.Ale zawsze możesz podać argumenty na poparcie swoich słów.

Gość gość
s/p/i/e/r/d/a/l/a/j cieciu j/e/b/a/n/y do budy tam gdzie jest twoje miejsce :d:d:d:d musisz mi wybaczyc bo ja mam alergie na debili :d

Gość gość
typowy shatyn oszolom jestes i nikt wiecej smiech.gifczescgość dziś s/p/i/e/r/d/a/l/a/j cieciu j/e/b/a/n/y do budy tam gdzie jest twoje miejsce :d:d:d:d musisz mi wybaczyc bo ja mam alergie na debili :dxxxCzyli jak zwykle u chamstwa i gówniarstwa.Próba obrażenia zamiast argumentów i paniczna ucieczka. Oczywiście w półprzysiadach, z przytupem. I prawdopodobnie z Międzynarodówką na ustach...:D:D

Gość gość
wzruszyla mnie twoja historia :D dzien w dzien te same klepanie jaki ty jestes przewidywalny do bólu to az mi cie żal:D nara paprochu nic nie znaczacy

Gość gość
Zdaniem mec. Rafała Rogalskiego obszerniejsze stenogramy z rozmów w kokpicie Tu-154M nie zmieniają istoty ustaleń ws. katastrofy smoleńskiej. - Decydującą odpowiedzialność za katastrofę ponoszą polscy piloci, przy równoczesnym przyczynieniu się do niej rosyjskich kontrolerów - mówi były pełnomocnik prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego.

Gość gość
Ekipa filmu „Smoleńsk” leci do Chicago. Pawlicki: „Wciąż brakuje nam ponad 2 mln zł. Szukamy pieniędzy na rozmaite sposoby”xxx:D:D:D:D

Gość gość
"Dotychczas – dzięki Państwa ofiarności – udało się przygotować produkcję, skompletować ekipę i zrealizować 5 dni zdjęciowych, czyli ok. 15% planu. Budżet filmu wynosi ok. 9,5 miliona złotych. Do 31 sierpnia 2014 zbiórka publiczna przyniosła ok. 860 tys. złotych" - czytamy na stronie fundacjasmolensk2010.pl.xx:D:D:D

Gość gość
W 2014 r. komisja ekspercka, która obradowała w Polskim Instytucie Sztuki Filmowej, odrzuciła wniosek producentów "Smoleńska" o dofinansowanie filmu. Komisja uznała, że scenariusz ma wiele warsztatowych wad, jest "fabularyzowaną publicystyką, która tonie w dialogach i monologach", w scenariuszu "przeciwstawne racje nie ścierają się, tylko są ilustrowane kolejnymi tezami, co nie pozwala na rozwój postaci, które pozostają jednowymiarowe". Jednak na antypolskie gnioty nie brakuje pieniedzy? Jaka bedzie nastepna sponsorowana produkcja? O jakims zydzie, co mu Polacy noca wyrywaja zeby ?!

Gość gość
Dziś w Polsce popieranie PO to szczyt obciachu. Żaden kulturalny, inteligentny, uczciwy człowiek nie ma takich preferencji.

Gość gość
170 000 nieruchomości do oddania napisała gazeta z pewnego państwa Sztury kręcą gloryfikujące filmy o NICH za " nasze" i INNE idy atu min "kultury" B ZDROJEWSKI odmówił widocznie nie jest TO w POLSKIM znaczy naszym interesie.........dobranoc państwu Odpowiedz

Gość gość
Gdy rozum śpi budzi się Shatyn :-):-):-)

Gość gość
Jednak na antypolskie gnioty nie brakuje pieniedzy?xxxNo właśnie taki gniot nie dostał pieniędzy. I słusznie.

Gość gość
Jak można napisać o filmie gniot nie oglądając go.Ty od razu wiesz .To podaj dzisiejsze numery totolotka jak jesteś taki przewidujacy :-)

Gość gość
Bazuje na ocenie fachowców z Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej.Nie podawali numerów totolotka.Przykro mi. Może Antoni M. coś na temat tych numerków wie bo on wyciąga wnioski na podstawie byle czego.

Gość gość
A teraz PAPA. Mam ciekawsze zajęcia niż prostowanie twoich głupot.