Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja nr 1

Polecane posty

Gość gość
A na osmiorniczki i cygara ?

Gość gość
Ośmiorniczki muszą być! Przecież PO i PSL rządzi!!!

Gość gość
Polacy najgorszymi kierowcami w Europie Polacy najgorzej w Europie ocenili własne umiejętności za kierownicą – pokazało badanie ankietowe Ipsos w dziesięciu krajach Unii Europejskiej. Także badani z innych krajów uznali kierowców znad Wisły za jednych z najbardziej nieodpowiedzialnych w Europie. Na pytanie o to, jakimi są kierowcami, Polacy przyznają sobie ocenę 7,2/10 w porównaniu z europejską średnią na poziomie 7,7/10.

Gość gość
gość dziś _iftar_ dziś >tej tej licz się ze słowami bo mogę tobie puścić taką wiąchę, że się nie pozbierasz durnoto przepisujesz teksty na żywca i myślisz, że jesteś taka cwanaodpierddol się ode mnie !!! wsciekly.gifcały czas siedzisz przy kompie na kafe i smrodziszxxxSpokojnie. Ona po prostu myśli, że Ty to ja i dlatego zwraca się do ciebie w tak pieszczotliwy i romantyczny sposób...:D

Gość gość
Kreujący się na zrównoważonego centrowca i spadkobiercę POPiS-u Andrzej Duda jest w rzeczywistości prawicowym radykałem i wyznawcą spiskowych teorii zamachu Antoniego Macierewicza.xMyli się jednak ten, kto uważa, że kandydat Duda jest głosem rozsądku w sprawie smoleńskiej. Wystarczy przypomnieć, co mówił o zespole Macieja Laska powołanym przez rząd do wyjaśnienia przyczyn katastrofy: „To będzie taka Wojskowa Rada Ocalenia Narodowego. Będzie bronić kłamstwa smoleńskiego stworzonego przez Rosjan, a przenoszonego do świadomości Polaków przez komisję Millera!"xSkojarzenie oczywiste: WRON, stan wojenny, przyzwolenie na ingerencję Rosjan, zdrada narodowa, zamach na Polskę.xAndrzej Duda nie raz też powtarzał, że „nikt nie udowodnił mi jeszcze, że pan prezydent zginął przypadkowo. Jedyne ekspertyzy, jakie widziałem, przeczą takiej wersji” albo: „Dopóki ta sprawa nie zostanie wyjaśniona, dopóki nie mamy wraku samolotu, którego Rosjanie nam nie oddają, chociaż tak samo jak czarne skrzynki jest on naszą własnością, mam wątpliwości, co do okoliczności tej tragedii”.xxxI tutaj zacytuję Iftar - "kretyn".

Gość gość
- W Rosji, jak wszędzie na świecie, obowiązują prawa fizyczne, czyli krótko mówiąc to, co się zdarzyło, musiało być związane z jakimiś nadzwyczajnymi wydarzeniami na pokładzie samolotu i tymi wydarzeniami - wszystko na to wskazuje, wszystkie badania na to wskazują - były po prostu wybuchy, a więc jest wysoki poziom prawdopodobieństwa, że mieliśmy do czynienia z zamachem - mówił Jarosław Kaczyński w Radiu Maryja.xxxI tutaj trzeba zadać pytanie. Pił czy wąchał?

Gość gość
BND (Federalna Służba Wywiadowcza) w żadnym momencie nie reprezentowała poglądu, że w Smoleńsku w kwietniu 2010 roku mogło dojść do zamachu - mówi w rozmowie z dziennikarzem radia RMF FM rzecznik niemieckiego wywiadu Martin Heinemann. Podkreśla, że Jürgen Roth autor książki "Zamknięte akta S." nigdy z nim się nie kontaktował. Odnosząc się do notatki, na którą powołuje się Roth, rzecznik Federalnej Służby Wywiadowczej oświadczył: „Zaczęliśmy szukać tych dokumentów w naszej bazie, ale bez sukcesu”.xxCzego należało się spodziewać.Powinni sprawdzić w omamie bo tam na pewno takie dokumenty, notatki są...:D

Gość gość
Przemyski sąd oddalił pozew Małgorzaty Marenin, która domagała się od abp. Józefa Michalika przeprosin za słowa dotyczące pedofilii. Sędzia stwierdził, że duchowny podczas kazania we Wrocławiu nie wypowiedział słów, które zarzuciła mu Marenin, i tym samym nie dopatrzył się naruszenia jej dóbr osobistychxxSzkoda ale było do przewidzenia. Mimo wszystko trzeba próbować.

Gość gość
Prokuratura upubliczniła najnowszy stenogram i opinię ekspercką dotyczącą nagrań z kokpitu tupolewa. Według stenogramu gen. Andrzej Błasik do końca był w kabinie. Według opinii nie ma stuprocentowej pewności co do wszystkich fraz przypisanych generałowi.xProkuratura Generalna szybko sprostowała wypowiedź Seremeta uściślając, że nie ma "dwóch stenogramów", lecz do zapisu dialogów w kokpicie z ostatnich chwil tragicznego lotu dołączona jest opinia, która " mniej kategorycznie" identyfikuje głosy osób spoza załogi Tu-154, które były w kokpicie.

Gość gość
gdy rozum śpi,budzi się shatyn :D

Gość gość
Andrzej Duda znów się nie pojawił się na obradach nadzwyczajnej podkomisji ds. SKOK-ów. Te zresztą były krótkie. Niespełna 30 minut obrad posłowie poświęcili na kłótnie.xTo było już trzecie zaproszenie Andrzeja Dudy na posiedzenie nadzwyczajnej podkomisji ds. SKOK-ów. xxxJuż widac jaki stosunek ma kandydat na prezydenta, Duda, do polskiego parlamentu.

Gość gość
Młodzi Polacy wolą pracować za granicą poniżej swoich kwalifikacji, ale za lepsze pieniądzexOd czasu wej­ścia Pol­ski do UE wciąż ro­śnie licz­ba Po­la­ków wy­jeż­dża­ją­cych do pracy za gra­ni­cę. Emi­gru­je też coraz wię­cej spe­cja­li­stów. Zde­cy­do­wa­na więk­szość wy­jeż­dża­ją­cych jako powód wska­zu­je zbyt ni­skie za­rob­ki w kraju. Ro­sną­ca skala emi­gra­cji po­wo­du­je, że do Pol­ski na­pły­wa coraz wię­cej pra­cow­ni­ków ze Wscho­du.xxxTo oczywista oczywistośc wbrew bredzeniu pisiorów i pisioro podobnych.

Gość gość
nie rozmawiajcie z człowiekiem, który donosiła na własną matkę :O

Gość gość
Od czasu wejścia Polski do UE wciąż rośnie liczba Polaków wyjeżdżających do pracy za granicę. Emigruje też coraz więcej specjalistów. Zdecydowana większość wyjeżdżających jako powód wskazuje zbyt niskie zarobki w kraju. Rosnąca skala emigracji powoduje, że do Polski napływa coraz więcej pracowników ze Wschodu. x I co cieciu chcesz mi powiedziec ze to znaczy ze panstwo funkcjonuje normalnie ? w zamian za naszych rodakow sprowadzimy sobie cyganow czeczenow rumunow i inne patalajstwo ? wspaniale!!!

Gość gość
Nowym francuskim ambasadorem w Watykanie ma być Laurent Stefanini, który jest gejem i otwarcie się do tego przyznaje. Francuzi nie widzą w tym absolutnie żadnego problemu, ale problemy widzi Watykan.xWedle dziennika „Le Monde”, nominacja nie podoba się Watykanowi, i uważa on homoseksualizm nowego ambasadora za bardzo poważną przeszkodą. Większość członków k****i rzymskiej jest przekonana, że propozycja jest niepoważna, a wszystko jest jedną wielką prowokacją Francji, mimo, że kandydaturę Stefaniniego w liście do papieża Franciszka poparł kardynał André Vingt-Trois, arcybiskup Paryża.

Gość gość
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,17730260,Zabral_kobiecie_dom__teraz_chce_358_tysiecy__Ta_historia.html#MT x jak czytam takie historie to az nie moge uwierzyc ze zyje w tej niby demokracji calej

Gość gość
jak czytam takie historie to az nie moge uwierzyc ze zyje w tej niby demokracji calejxxxDo tego demokracja ma się nijak.Została podpisana umowa i już... Prawo jest prawem i musi być przestrzegane.W tym wypadku tą panią okradł jej własny mąż. I to on powinien być ścigany i pretensje powinny być do niego.

Gość gość
niech sobie pedały będą nawet prezydentami panstw byle by tylko nie chcieli tworzyć ustaw o adopcji przez nich dzieci!

Gość gość
gdzie zostala podpisana umowa ?

Gość gość
Przy pożyczaniu pieniędzy.

Gość gość
Wyciekł najnowszy stenogram: 8:35 - (dźwięk odbezpieczania pistoletu, w tle alkoholowe beknięcie) 8:36 - gen. Błasik mówi: -"Ląduj, albo cię zabiję." Na wybory parlamentarne na prośbę PO przygotowano jeszcze jedną wersję: 8:36 - Prezydent Kaczyński: - Co, ja nie wyląduję? Potrzymaj mi piwo.

Gość gość
Dzisiaj nie rozmawiam na temat wypadku pod Smoleńskiem.

Gość gość
a co udajesz porządnisia niby tak ? co to zmienia jak jutro znowu bedziesz szczekac kanalio

Gość gość
Gdy rozum spi budzi się Shatyn

Gość gość
Przemyski sąd oddalił pozew Małgorzaty Marenin, która domagała się od abp. Józefa Michalika przeprosin za słowa dotyczące pedofilii. Sędzia stwierdził, że duchowny podczas kazania we Wrocławiu nie wypowiedział słów, które zarzuciła mu Marenin, i tym samym nie dopatrzył się naruszenia jej dóbr osobistych >>> Mało tego, Michalik dwukrotnie nie stawił się w sądzie, ale mimo tego rozprawa się odbyla Wychodzi na to, że ojczulek Tedi mial rację mowiąc, że polskie prawo księzy nie dotyczy.

Gość gość
gość dziś x racja

Gość gość
sam sobie ją przyznałem

Gość gość
Została podpisana umowa i już... Prawo jest prawem i musi być przestrzegane. >>> Chodzi o to, że prawo w demokratycznym państwie powinno bronic pokrzywdzonego obywatela, a nie przestępcę. A u nas jest tak, że ofiara przestepstwa musi udowodnić, że nie jest wielbłądem :(

Gość gość
niech sobie pedały będą nawet prezydentami panstw byle by tylko nie chcieli tworzyć ustaw o adopcji przez nich dzieci! o Nie wiem czy macz rację ? Życie płata różne figle i nic nie jest tylko czarne czy tylko białe :P Jeżeli dziecko ma być w Domu Dziecka to co wtedy jest lepsze ? Postaw się w roli tego biednego małego dziecka ...

Gość gość
Jeżeli dziecko ma być w Domu Dziecka to co wtedy jest lepsze ? Postaw się w roli tego biednego małego dziecka ... X To ja od tamtej wypowiedzi :) Jestem tego zdania, ze tylko kobieta i mężczyzna tworzą rodzinę. Żadne twory homotolerancji nie zmienia tego.