Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilus0501

czy to może być ciąża ? ?

Polecane posty

Gość ilus0501

Więc tak od 4 miesięcy staramy się o maleństwo niestety jak widać bez skutku od 11 marca do 16 marca kochalismy się oczywiście bez zabezpieczenia 14 marca miałam owulacje wiem to na pewno bo akurat wykonałam badania kochalismy się również w ten dzień okres powinnam dostać 25 marca nie dostałam lecz dostalam 31 marca robiłam testy wychodziły negatywne 31 marca dostałam okres ale był bardzo skąpy 1 i 2 marca był bardzo ale to bardzo obfity nigdy takiego nie miałam cykle mam regularne co 28 dni oprócz tego miesiąca 3 marca było już mało bardzo a dzisiaj tylko brązowe plamy przed miesiączka miałam cały czas bóle raz prawego raz lewego jajnika również bóle takie jakbym miała dostać okres teraz mam cały czas takie bóle prompromieniuja aż na plecy. Piersi mi się powiekszyly apetyt mam ogromny poranne mdłości również miałam na piersiach mam bardzo widoczne żyłki jak nigdy. Nie wiem czy warto robić test bo skoro okres wystąpił to wątpię że to ciąża . Koleżanka z pracy miała 3 miesiące okres dlatego nie wiedziała że jest w ciąży ale ile w tym prawdy nie mam pojecia co wy o tym sądzicie jest jakaś malutka szansa ze to jednak ciąża ? Wizytę mam dopiero 8 marca

Gość gość
Myślę że możesz być spina i powoli wybierać imię i szykować wyprawkę. Gratuluję :-*

Gość gość
8 kwietnia chyba;) ty sie starasz a ja sie modle zebym nie byla w ciazy..ja bym dla peewnosci wykonala test ;) niektore dziewczyny maja okres nawet do 4 miesiaca! Albo tak mocno chcesz miec dziecko ze wkrecasz sobie objawy ;).powodzenia ! :)