Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polo dance czyli taniec na rurze a waga 80 kg

Polecane posty

Gość gość

witam,chcialabym zapisać sie na zajęcia polo dance,jest to taniec na rurze,żadne rozbieranki,z tego co się zorientowałam świetna alternatywa dla fitnessu i siłowni,angażuje wszystkie mięśnie,szybko wyrabia sylwetkę i sprawia że nabiera sie kobiecości. Dzwoniłam do studia i mówią że spoko że rura jest na 120 kg max ,ale nie wiem czy nie będzie śmiechów,grupy sa 6-osobowe,przegladajac galerie same super laski ,a ja 80 kg . Co myslicie? iść i olać wszystko i zawalczyć o świetną sylwetke ,czy zrzucic choćby 15 kg i wtedy dopiero?

teraz jest moda na bycie grubym więc pewnie wszystkie laski będą o rozmiarówce godnej japońskiej sumo, możesz nawet przytyć 10 kg by nie być przy nich anorektyczna :D

myślę że możesz iść, ale nie upatruj w tym cudownej metody na super sylwetke. chcesz schudnąć to przede wszystkim dieta a nie wygiby

Gość rozi en
pool dance a nie polo dance. jak jestes gruba to akurat tam schudniesz. zreszta w reklamie firmy wiadomo ze dadza ladne laski a normalnie to pewnie polowa ma nadwage.

Gość gość
ja sie nie dawno zapisałam na pole dance.nie mam jakiejs nadwagi..raczej chodzi o wysmuklenie ciała i zeby bylo bardziej jedrne.wiadomo,ze na poczatku mozna byc troche skrepowanym,ale zapisz sie bo warto.to krok w strone lepszego:) schudniesz,wezmiesz sie za siebie i bedzie ok:) ja zaczynam we wtorek i juz sie doczekac nie moge:)

Byłem na imprezie, na której dziewczyny dokładnie testowały, czy rura wytrzyma 120kg i bardzo ładnie w tańcu wyglądały :) ;) :).

Gość gość
oczywiscie,ze prawda tez,ze sport Ci nie pomoze jesli bedziesz sie objadac:P ****** zdrowe zywienie rowna sie fajna figurka i lepsze samopoczucie.ja oprocz tego,ze sie tam zapisalam to biegam i cwicze tez w domu i staram sie jesc w miare zdrowo bo wiadomo,ze czasem zdarzy sie wpadka:P

Gość gość
POLE DANCE nie pool dance gościu powyżej. Pool dance to chyba musiałby się odbywać na basenie nie sądzisz :D?

Gość gość
Misio testować wytrzymałość rury a tańczyć profesjonalnie to co innego. Ja ważę 65 kg i ostatnio instruktor (tak facet :D) powiedział,że kilka kg mogłabym zrzucić co pomoże mi w osiągnięciu większej delikatności w ruchu.

Gość gość
no dobra ale poszłybyście z taką wagą bez krępacji?wiem że szybko mozna tam schudnąć ,diete też mam już ustaloną ,nie wiem co ubrać ,na fotach laski w szortach i krótkich bokserkach, narazie napewno sie tak nie pokażę

Gość gość
i mnie nie interesuje taniec na rurze w sensie erotycznym,a w sensie fitnes ,wiem jak tańczą dziewczyny w pep shopach ,w ogóle nie robią akrobacji,tak to i ja umiem ,chodzi właśnie o akrobacje by pracowały mięśnie

Gość gość
Ja trafilem przypadkiem na siłownię w new age fitness i widziałem że kobiety ćwiczące pool dance wyglądają ślicznie.Bardzo ładne i zgrabne mają ciało, aż ciężko wzrok od nich oderwać i zająć się swoimi ćwiczeniami.

Gość Gość
Dnia 5.04.2015 o 01:37, Gość rozi en napisał:

pool dance a nie polo dance. jak jestes gruba to akurat tam schudniesz. zreszta w reklamie firmy wiadomo ze dadza ladne laski a normalnie to pewnie polowa ma nadwage.

Poprawisz dziewczynę, a sama źle napisałaś nie pool dance. Pole dance. To nie taniec w basenie tylko na rurce. 😑