Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpowiem na kazdy

Polecane posty

Gość gość

temat, oprocz seksu, pierwsze 15 pytan, zapraszam:) jestem kobieta, 34 lata, warszawa

Gość gość
Dlaczego jeszcze nie spisz?:p

Gość gość
nie wiem skad takie wizerunki:) oczywiscie chodzi o odpowiedzi na pytania dot. mojej osoby:) powyzsza uwaga dla mniej ogarnietych:)

Gość gość
:D na kazdy temat oprócz seksu to sobie mozna w realu pogadac. :D 🖐️

Gość gość
jestes szczsliwa?

Gość gość
dlaczego nie spie? ogolnie pozno sie klade spac, nigdy nie lubilam wczesnie wstawac, "przymusilam sie" na studiach do wczesnego wstawania:), ale prace wybralam taka abym nie musiala wczesnie wstawac:) pije piwko:), jutro ciezki dzien, jade do tesciow:)

Gość gość
czy jestem szczesliwa? mam wrazenie ze nigdy nie bylam szczesliwa, przez ostatnie lata duzo zlych rzeczy wydarzylo sie w moim zyciu, chcialabym przerwac zla passe, mam nadzieje ze te kolejne lata beda udane.. ale marze o tym juz od paru lat i nadal nic i nadal pod gorke:(

Gość gość
nie na kazdy temat:) mozna porozmawiac w realu, bo ja jestem naprawde szczera, a w realu roznie bywa:) dodatkowe informacje: mam piegi na nosie:)

Gość gość
mam podobnie Autorko, zycze spelnienia

Gość gość
do dziś Tobie rowniez.

Gość gość
Jaka rade dalabys 20latce, czego napewno nie robic w zyciu, jakich bledow nie popelniac? Wiem ze ogolnie:)

Gość gość
dodatkowe info: jestem nauczycielka

Gość gość
do dziś witaj 20 latko:) co powinnac robic: duzo sie uczyc, chodzic na kursy jezykowe (jezeli masz mozliwosc rowniez za granica), w wakacje koniecznie staze w duzych firmach, inwestuj w siebie, ja tak robilam i nie zaluje, moglam jeszcze wiecej czasu na to poswiecic:) jezeli chodzi o zwiazki i milosc, to badz ostrozna, czasami lepiej wybrac meza/ partnera zyciowego po 25 roku pewnie jestes piekna ale o tym nie wiesz:), ja mialam duze powodzenie, ale zawsze jakies chore komleksy. Szanuj sie i doceniaj to jaka jestes wspaniala:)

Gość gość
01:26 to nie jest kwestia szczerosci, tylko tego co "uchodzi" i "nie uchodzi" w rozmowie z obcymi. :) za odzyw taki jakie sa popularne tu na forum, w realu juz by liscie klaskały ostro. ale wlasnie takie jest to forum, i bardzo dobrze ze jest. ;) troche degrengolady i ostrej jazdy tez sie przydaje... nauczycielka ktora nie wstaje wczesnie? hmmm to czego ty uczysz.. i kogo.. ;)

Gość gość
no tak, bo ja jestem z zawodu nauczycielka i tlumaczka:) a tak na co dzien to udzielam korkow od 12:00 i dobrze mi z tym:), chociaz wiem, ze dla niektorych, jak ktos nie wychodzi do pracy, to jakby nie pracowal

Gość gość
dodatkowe informacje: mieszkam obecnie w kawalerce

Gość gość
spoko, rozumiem. tez sowa z tej strony. ;) osobiscie tez chcę dojsc do tego levelu, tyle ze w moim wypadku ciut trudniej - produkcja jest troche trudniejsza w wypadku pracy w domu. ;) I dlaczego mi się wydaje ze podpuszczasz nas owymi dodatkowymi informacjami? :P do czego maja nas zaprowadzic? :P

Gość gość
sama nie wiem:), dodatkowe info sa po to aby podkrecic temat i jakos rozwinac rozmowe ( dowolna), bo mam ochote porozmawiac z ludzmi:), a rzadko mi sie to zdarza;/

Gość gość
no nie no, udzielasz korków i tłumaczysz - czytaj, masz kontakt z ludzmi, np klientami. wiec jakby nie bylo, rozmawiasz ;) tak zupelnie "dowolną" to nie - to juz ustaliliśmy. :P

Gość gość
moje ulubione wiersze: Kot w pustym mieszkaniu Minuta ciszy po Ludwice Wawrzyńskiej

Gość gość
ale w pracy to tylko jakas tam wymiana informacji, wyuczony usmiech, jakies narzucone schamaty, a nie szczere rozmowy o prawdziwych historiach, takie rzeczy tylko na kafe:):)

Gość gość
mieszkasz sama? jezeli tak, jak z tym sobie radzisz? (aha, mialo nie byc o seksie. :D )

Gość gość
hehe, mieszkam z mezem:)

Gość gość
a to przepraszam. :X :D

Czy wiesz jak profesjonalnie zająć się osobą umierającą?

Gość gość
co masz nam mysli mowiac " zajac sie", masz na mysli opieke "psychiczna" czy "fizyczna" czy jedna i druga?

Gość gość
Długo w małżeństwie ?