Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczyliśmy?

Polecane posty

Z ta moją forumową kartką to sam widzisz jak jest a taka sytuacja jest nie od dzisiaj. Ciągnie się to już jakiś czas. Nic nikomu nie zrobiłam a jednak stanowię dla kogoś zagrożenie, według mnie całkowicie bezzasadne. Lubisz wyłączność?:)

hmmm Każdy odrobinę jest zaborczy i egoistyczny.W moim przypadku bez przesady. Natomiast tutaj dokładnie na tej stronie mamy wspólnie jakąś wyłączność lub tam ogólne żartowanie z innymi. No i nie raz się okazało,że ta dwoistość przydaje się praktycznie.:)

Sam teraz nie wiem czy odpowiedziałem zupełnie na Twoje pytanie czy się wymigałem. Ale na pewno się starałem odpowiedzieć.:)

Mamy to swoiste czepianie się szczegółów, nie powiem że nie. Zapisane w genotypie z racji nacji:)

No coś w tym jest.:) Ma to uzasadnienie w biologii i naszych ról biologicznych.

Musiałem poprawić ostatnią swoją wypowiedz aby moja myśl była bardziej czytelna.

I tak bardziej jesteśmy dla siebie atrakcyjni niż jak czami w gniewie na siebie mówimy.Mówię naturalnie ogólnie abstrakcyjnie. Czasami mówię,że jesteśmy siebie warci i dlatego za kare na siebie skazani.:)

Nie,nie jesteśmy kwita zawsze tak rozmawialiśmy.Czasami się droczymy a czasami przyznajemy sobie nawzajem rację.:)

ha ha ha Nie takich wniosków lepiej nie wysnuwać,bo to będzie zwykły banał:)

Czasami podobnie myślimy ale nie jesteśmy chyba dal siebie tak przewidywalni,że aż nudni.;)

Też tak czasem mam.Zwłaszcza gdy za dużo okienek otworzę,a czasami tak przez zwykłą złośliwość rzeczy martwych :O

Dopóki działamy na zasadzie domysłów zapał będzie trwał i trwał a miły rozmówca jest bardzo "pożądany":)